Suosittelemamme elämykset kaupungissa Adelianos Kampos

Kreetalta: Santorinin päiväretki laivalla Oian ja Firan vierailulla

1. Kreetalta: Santorinin päiväretki laivalla Oian ja Firan vierailulla

Nouse suurnopeusalukseen, jossa on avoin kansi ja kahvibaarit, ja nauti mukavasta lauttaristeilystä Heraklionista Santorinin saarelle (kesto: noin 2 tuntia). Saavuttuasi Santorinille sinut kuljetetaan satamasta Oian upeaan kylään pohjoisessa. Kuljetuksen aikana bussissa oleva kokenut opas kertoo monia mielenkiintoisia tietoja Santorinista, sen historiasta, ominaisuuksista ja salaisuuksista. Oiassa sinulla on noin 2 tuntia vapaata aikaa käydä viehättävissä paikoissa ja näköalapaikoissa ja nauttia henkeäsalpaavista näkymistä. Oian kaupunki on maailmankuulu ikonisista panoraamanäkymistä, sykladilaisesta arkkitehtuurista, jossa on valkoisia taloja ja kirkkoja, joissa on sinisiä kupoleita. Oian jälkeen matka jatkuu Santorinin pääkaupunkiin, Firan kaupunkiin. Fira on yhtä kaunis kuin Oia, ja sen kaduilta on henkeäsalpaavat näkymät merelle ja Calderalle. Voit vierailla Firan keskustassa sijaitsevalla pääaukiolla sijaitsevassa suuressa ortodoksisessa katedraalissa ja kävellä kaupungin läpi. Fira on täynnä mielenkiintoisia ja viehättäviä paikkoja ja kulmia. Sinulla on siellä lähes 1,5 tuntia aikaa tutustua siihen omin päin. Retki päättyy kuljetukseen Santorinin satamaan, josta lähdet paluumatkalle Kreetalle. Päiväretki päättyy Heraklionin satamaan tai hotellialueellesi, jos valitset vaihtoehdon, joka sisältää hotellikuljetuksen.

Rethymnosta: Elafonissin vaaleanpunainen ranta -kierros

2. Rethymnosta: Elafonissin vaaleanpunainen ranta -kierros

Koe yksi maailman kauneimmista rannoista. Elafonissi on todellinen taivas maan päällä, jonka valkoinen ja vaaleanpunainen hiekka, kristallinkirkas vesi ja setripuu ulottuvat koko rannikolle. Se sijaitsee helposti saavutettavissa olevassa paikassa, Kreetan lounaisosassa. Sinut noudetaan hotelliltasi klo 8.00. Kierros käydään mukavassa pienryhmässä. Ensimmäinen etappi on Aghia Sofian luola, jossa voit viettää lyhyen tauon. Vieraile luolassa ja nauti halutessasi kahvia tai virvokkeita. Suuntaa seuraavaksi kohti Elafonissia. Matkalla voit nähdä pieniä kyliä ja katsella perinteistä välimerellistä maisemaa, sekä Topolian rotkon ympärillä olevaa karua maisemaa. Elafonississa voit viettää neljä tuntia nauttien auringosta sekä rannan tunnelmasta. Kierroksen päätteeksi sinut viedään takaisin majoituspaikkaasi Kreetaan.

Rethymnosta: Rethymnon: Santorini Boat Cruise ja opastettu kierros

3. Rethymnosta: Rethymnon: Santorini Boat Cruise ja opastettu kierros

Tutustu Santorinin kauniiseen saareen opastetulla päiväretkellä veneellä ja bussilla Rethymnosta. Vieraile Oiran ja Firan viehättävissä kaupungeissa ja käytä vapaata aikaa kierrellä kiemurtelevilla kaduilla ja ihailla maisemia ja upeaa arkkitehtuuria. Aloita matka noutamalla sinut hotellistasi tai tapaamalla suoraan Rethymnon satamassa. Nouse avokattoiselle laivalle ja rentoudu matkan aikana Egeanmeren yli Santorinille. Saavu Santorinin satamaan ja nouse bussiin, joka kuljettaa sinut pohjoiseen Oiaan. Kuule kuljetuksen aikana oppaaltasi mielenkiintoisia faktoja Santorinista, sen historiasta, ominaisuuksista ja salaisuuksista. Oiaan saavuttuasi voit nauttia 2 tunnin vapaa-ajasta, jonka aikana voit tutustua viehättäviin kapeisiin katuihin. Käy joillakin upeilla näköalapaikoilla ja ihaile upeita panoraamanäkymiä. Ihaile hienoja esimerkkejä Kykladien arkkitehtuurista valkoisten talojen ja kirkkojen ikonisine sinisine kupoleineen. Jatka seuraavaksi etelään Firan kaupunkiin, Santorinin pääkaupunkiin. Tutustu sen vilkkaisiin katuihin 90 minuutin ajan ja ihaile upeita näkymiä Santorinin kalderalle. Käy pääaukiolla sijaitsevassa ortodoksisessa katedraalissa tai suuntaa jollekin maisemallisista näköalapaikoista. Hyppää lopuksi takaisin bussiin ja matkusta takaisin Santorinin satamaan. Nouse laivaan ja rentoudu paluumatkalla Rethymnon satamaan.

Koko päivän seikkailu Gramvoussan saarelle ja Baloksen laguunille alkaen Rethymnosta

4. Koko päivän seikkailu Gramvoussan saarelle ja Baloksen laguunille alkaen Rethymnosta

Tämä Rethymnosta alkava elämys esittelee sinulle Kreetan luoteispuolella sijaitsevan Gramvousan saaren sekä Baloksen laguunin veneen ja bussin avulla.Aloita matkaamalla bussilla kohti Kissamoksen satamaa. Hyppää aluksen kannelle ja koe risteily, jonka aikana voit pulahtaa uimaan ja käydä linnan luona. Hotellisi lähellä sijaitsevalta tapaamispaikalta aikaisin aamulla alkava kierros sisältää mukavan bussikuljetuksen upeine maisemineen Kissamoksen satamaan. Hyppää aluksen kannelle ja matkaa Gramvousan saarelle noin tunnin risteilyllä. Gramvousaan saapuessasi voit viettää noin 105 minuuttia tutustuen venetsialaislinnoituksen saloihin ja kokea vaikuttavan näköalan sen ylimmästä kohdasta. Jos niin haluat, voit jäädä rentoutumaan aluksen kannelle nauttien kansibaarin ja -ravintolan antimista, tai mennä rentoutumaan rannalle. Kierroksen seuraava etappi on noin 20 minuutin matkan päässä sijaitseva Baloksen laguuni. Vietä kolmen tunnin pysähdys rannalla rentoutuen. Ihaile vaikuttavia hiekkadyynejä samalla, kun paistattelet päivää, rentoudut auringossa ja polskit vedessä. Elämys päättyy, kun sinut viedään ensin risteillen takaisin Kissamoksen satamaan, ja sen jälkeen lähelle Rethymnon hotelliasi.

Rethymnon Premium auringonlaskun safarikierros

5. Rethymnon Premium auringonlaskun safarikierros

Premium Auringonlaskusafarikierros, josta on paras panoraamanäkymä Rethymnonin kaupunkiin ylhäältä, Potamon patoon, perinteisiin kreetalaisiin kyliin ja vuorille. Anna itsesi hemmotella itseäsi romanttisella premium-maastokokemuksella parhailla panoraamanäkymillä ja premium-palvelulla puoliyksityisellä pienryhmäkierroksella, johon mahtuu enintään 8 henkilöä ajoneuvoa kohti. Iltaretkemme alkaa Rethymnonin keskustasta ja turistialueilta ja suuntautuu kohti Rethymnonin sisämaata perinteisten kylien ja kartoittamattomien vuoristoteiden kautta. Korkealuokkaiset maastoajoneuvomme, joita ohjaavat hyvin koulutetut saattajat, auttavat sinua nauttimaan parhaasta palvelusta ja panoraamanäkymistä Rethymnonin auringonlaskuun ylhäältä päin. Päällystämättömät maastoreitit, villi ja tiheä kasvillisuus, ei-turistiset paikat, ainutlaatuinen panoraamanäkymä Potamonin padolle ja vuorille, jotka ovat ihanteellisia auringonlaskun vangitsemiseen, ovat vain osa kokemuksista, joita saat 4 tunnin premium-maastoautosafarikierroksella auringonlaskussa. Tutustuttuamme perinteisiin kreetalaisiin kyliin Pigi, Adelle, Sain Dimitrios, Pyhä Kolminaisuus ja Harkia ja seurattuamme kartoittamatonta maastoreittiä saavumme hämmästyttävään pisteeseen Potamon padon yläpuolella sijaitsevalla kukkulalla 650 metrin korkeudessa. Sieltä meillä on paras panoraamanäkymä padolle, Kreetan sisämaahan ja vuoristoon, josta voimme ottaa upeita valokuvia. Seuraamalla päällystämätöntä reittiämme ja ihailemalla ainutlaatuista kreetalaista maastoa saavumme ainutlaatuiselle auringonlaskupaikalle, jossa voimme ihailla romanttista näkymää ja koko alla olevaa kaupunkia. Jatkamme ajomatkaamme, kunnes saavumme pieneen perheomisteiseen tavernaan, jossa tarjoillaan kreetalaisia herkkuja ja lasillinen viiniä. Auringonlaskukierroksemme päättyy helppokulkuisen asfalttitien kautta Rethymnonin kaupunkiin, joka on täynnä muistoja, kokemuksia, upeita nähtävyyksiä, romanttisia näkymiä ja ensiluokkaista palvelua, jota vain Uncharted Escapesin kokeneet saattajat voivat tarjota.

Rethymno: Rethymnon: Oliiviöljyn maistelu ja kreetalainen ruokapari

6. Rethymno: Rethymnon: Oliiviöljyn maistelu ja kreetalainen ruokapari

Luo pysyviä muistoja Kreetalta, kun nautit oliiviöljyn maisteluelämyksestä oliivipuiden varjossa. Tämä koko kokemus nautitaan keskellä 2 000 vuotta vanhaa monumentaalista oliivitarhaa. Tutustu oliiviöljyn historiaan, kulttuuriin ja kreetalaiseen sivilisaatioon vuosisatojen ajan. Kävellessäsi rauhallisilla oliivilehdoilla, kuten pyhässä Getsemanen puutarhassa, tutustut kreetalaisen maiseman kauneuteen sekä oliiviöljyn myytteihin, makuihin ja tuoksuihin. Aktiviteettiin kuuluu 4 eri oliiviöljyn maistelu maistelupöydässä joidenkin oliivipuiden varjossa. Maistelun aikana yhdistetään ruokia useampien oliiviöljyjen kanssa, ja saat vinkkejä oliiviöljyn maistamiseen, säilyttämiseen, valintaan, valmistamiseen ja paistamiseen. Saat myös lisätietoa sadonkorjuusta ja oliiviöljyn uuttamisesta.

Haniasta: Zeuksen luola & Knossoksen palatsi Yksityinen päiväretki

7. Haniasta: Zeuksen luola & Knossoksen palatsi Yksityinen päiväretki

Tule kanssamme matkalle pitkin itäistä Kreetaa nauttimaan Lassithin ylätasangon loputtomasta ylellisyydestä, joka on peittynyt viehättäviin metsiin ja hedelmälliseen maahan, joka on täynnä ikonisia tuulimyllyjä. Käytettävissänne olevan ylellisen auton mukavuudesta asiantunteva paikallinen sisäpiiriläisemme varmistaa, että koette koko matkan parhaat puolet. Tutustu viehättäviin kyliin, paikalliseen elämäntyyliin, tarinallisiin muistomerkkeihin, bysanttilaisiin luostareihin ja kreetalaiseen taiteeseen. Lähde kulinaariselle odysseialle ja nauti legendaaristen esi-isiemme rakastamista aidoista mauista. Meidän tehtävämme on yhdistää sinut vain autenttisimpiin ruokapaikkoihin. Kulje jumalten jalanjäljissä Zeuksen luolaan. Sukella myyttiseen synnyinpaikkaan & aisti tämän muinaisen paikan pyhyys. Kun olet Knossoksen palatsissa, hekumoi minolaisten raunioiden & freskojen ikuisessa loistossa. Alistu huippuluokan historia-arkeologisen oppaan henkilökohtaiseen palveluun & anna meidän stimuloida sinua monipuolisilla tiedoilla varmistamalla stressitön tahti kaikilla arkeologisilla alueilla.

Kournas-järvi - Hanian kaupunki - Souda Bay -kierros

8. Kournas-järvi - Hanian kaupunki - Souda Bay -kierros

Tutustu Hanian viehättävään kaupunkiin, Kournas-järven makeaan veteen ja veneretkelle Soudan lahdelta tällä päiväretkellä Rethymnosta. Nauti noutamisesta hotellista ja maisemallisesta matkasta Kournas-järvelle. Siellä voit tutustua järveen tai nauttia herkullisen aterian paikallisessa tavernassa. Nauti rentouttavista näkymistä kohoavien vuorten alla. Pidä myös silmällä paikallista luontoa - suokukko, ankerias ja kilpikonnat ovat tämän ystävällisen kosteikon vakituisia asukkaita. Suuntaa sitten kohti Haniaa, Kreetan luoteisrannikolla sijaitsevaa viehättävää kaupunkia. Ihaile vanhan venetsialaisen sataman vilkasta satamaa ja sen mahtavaa majakkaa. Kävele kaupungin tunnelmallisilla kapeilla kaduilla, jotka ovat täynnä kauppoja, kirkkoja ja tavernoita. Osta perinteisiä paikallisia tuotteita, kuten juustoa tai leivonnaisia, kunnan markkinoilta. Osta nahkatuotteita ja matkamuistoja kuuluisalta Halidon-kadulta. Vapaa-ajan jälkeen lähdet Soudan lahdelle, jossa veneesi odottaa sinua. Koe rento ja virkistävä kierros, jossa saat naamarit ja voit vapaasti snorklata siniseen mereen. Saavu Marathin rannalle ja nauti siellä kylvystä ja auringonotosta. Nauti luonnossa olemisesta kauniissa maisemissa, ennen kuin hyppäät takaisin ajoneuvoon ja palaat takaisin Rethymnoniin.

Tutustu viinin ja oliivien salaisuuksiin Rethymnossa

9. Tutustu viinin ja oliivien salaisuuksiin Rethymnossa

Tutustu viinin ja oliivien pitkään varjeltuihin salaisuuksiin ja kreetalaisiin makuihin, kun matkustat kreetalaisten kylien läpi puoliyksityisessä ryhmässä, jossa kussakin ajoneuvossa on 6-8 henkilöä. Päiväsafarimme kreetalaisten makujen ja kulttuurin salaisuuksiin alkaa vierailulla Kladosin viinitilalle Panormoksessa. Siellä viinitilan omistaja toivottaa meidät tervetulleeksi viinikierrokselle ja suussa sulavaan viininmaisteluun, jossa paljastetaan Kreetan korkean pitkäikäisyyden salaisuudet. Jatkamme päiväämme pohjoista rannikkoa pitkin Sissesin ja Aloidesin perinteisten kylien kautta Kreetan vuorten sydämessä ihaillen ainutlaatuista näkymää Psiloritiksen ja Mylopotamosin alueelle, joka innostaa sinua ottamaan kuvia, yhdistämällä Kreetan korkeimman vuorenhuipun ja kauniin laakson, kunnes saavumme historialliseen Vosakosin luostariin, joka oli aikoinaan kreetalaisten kapinallisten turvapaikka sisällissotien aikana. Sen jälkeen hämmästyttävä reittimme jatkuu panoraamanäkymillä, jotka saavat sinut henkeäsalpaamaan, ja jos olemme onnekkaita, pääsemme ihailemaan läheltä villejä kotkia ja vuohia ja ottamaan valokuvia. Ajamme läpi Doxaron, Apladianan ja Agianan viehättävien kylien, jotka ovat kätkeytyneet rehevään kasvillisuuteen, ja meillä on runsaasti tilaisuuksia ottaa valokuvia viehättävistä kappeleista, lampaista, vuohista, rönsyilevistä viinitarhoista ja upeista oliivilehdoista. Asfalttitietä pitkin pääsemme perinteiseen ja moderniin oliivitehtaaseen Melidonin kylässä Rethymnonissa. Siellä sinulla on mahdollisuus tutustua kolmeen eri oliiviöljytehtaaseen (antiikin käsityönä, dieselmoottoreiden avulla ja nykyaikainen tuotanto sentrifugin avulla), jossa opit kaiken oliivien sadonkorjuusta, oliiviöljyn valmistuksesta ja maistat paikallista oliiviöljyä. Ruokahalu kasvaa, kun saavumme Melidonin pieneen kylätavernaan, jossa tutustumme kreetalaiseen keittiöön runsaiden kreetalaisten herkkujen avulla ja annamme sinun tuntea tunnetun kreetalaisen vieraanvaraisuuden ytimen. Paluumatkalla kuljemme helppoa asfalttitietä pitkin kansallista tietä ennen kuin saavumme takaisin Rethymnonin kaupunkiin. Ainutlaatuinen viini- ja oliivipakomatka, jännittävä seikkailu, jossa voit omaksua tunnetun kreikkalaisen vieraanvaraisuuden, nauttia nähtävyyksistä ja ammattitaitoisesta ja rennosta palvelusta!!!!

Kreeta: Arkadi Monastery e-Bike Tour lounaalla: Arkadi Monastery e-Bike Tour lounaalla

10. Kreeta: Arkadi Monastery e-Bike Tour lounaalla: Arkadi Monastery e-Bike Tour lounaalla

Tutustu Rethymnoa ympäröivään kauneuteen, kun pyöräilet rannikkoa pitkin. Juuri ennen kuin aloitat matkan ylämäkeen, teet ensimmäisen pysähdyksen Arsanin luostarilla. Sieltä jatkat ylämäkeen oliivilehtojen halki ja ohitat pieniä viehättäviä kyliä ennen seuraavaa pysähdystäsi Amnatoksen kylässä. Siellä voit ihailla Sanguinazzon kartanoa, jonka pääoven yläpuolella on kaiverrus "Initium sapientiae timor Domini". Seuraava pysähdyspaikkasi on Arkadin luostari, jolla on rikas ja arvostettu historia. Voit oppia paikallisten asukkaiden vastarinnasta ja munkkien sankarillisista teoista, jotka auttavat sinua ymmärtämään heidän merkittävän roolinsa Kreikan vallankumouksen aikana ottomaaneja vastaan. Luostarissa käynnin jälkeen sinua hemmotellaan perinteisillä ruokalajeilla perinteisessä tavernassa. Korkealla sijaitsevan paikan ansiosta sinulla on myös henkeäsalpaavat panoraamanäkymät Rethymnoniin ja Välimeren rannikolle ruokailun aikana. Lounaan jälkeen ratsastatte kohti Pigi-kylää ja pysähdytte vielä Adelessa, ennen kuin palaatte hitaasti takaisin lähtöpaikkaanne.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Adelianos Kampos

Kaikki aktiviteetit

32 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Adelianos Kampos: Koe enemmän

Näytä kaikki

Adelianos Kampos: usein kysytyt kysymykset

Adelianos Kampos: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Adelianos Kampos? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Adelianos Kampos : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 353 arvosteluun

Rakastimme sitä ehdottomasti. Varsinkin kuinka kiertue oli hyvin järjestetty ja ajoissa. Myös kuljettajamme Kostas oli erittäin mukava ja hänen bussinsa oli erittäin puhdas ja mukava, ja ilmastointi oli hyvin asetettu, jotta se oli tarpeeksi viileä, mutta meillä ei myöskään ollut kylmä. Koimme sekä Balos- että Elafonissi-rantaretkiä Markidis-matkalla ja olisimme valinneet ne uudelleen. Arvostamme suuresti sitä, että kiertuetta säädettiin hieman ja menimme suoraan rannalle ja välttelimme tungosta rantaa. Mitä tulee itse retkiin, jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa ja haluat kokea jotain uutta, mene Balos-kiertueelle. Jos haluat mieluummin mukavan hiekkarannan, mene Elafonissin kanssa. Elafonissin ranta on erittäin kaunis, mutta se on vähän "tylsää" - mukava hiekkaranta aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Sinun on myös etsittävä vaaleanpunaista hiekkaa, joten voit ottaa sen haasteena. Paluumatkalla menimme katsomaan luolaa, joka oli erittäin mielenkiintoinen, koska luolaa käytetti

Ich hatte einen sehr schönen Tag auf Gramvoussa Balos mit Markidis Travel. Der Bus war pünktlich, gut klimatisiert und wirklich sehr sauber! Anastasia unsere Reiseleiterin wahr sehr freundlich und hat uns viel über die Insel erzählt. Sie hat uns die Tickets für den Boot besorgt, somit haben wir uns nicht an der Wartelinie anstellen müssen bei der Hitze. Endlich ein Veranstalter in dem alles super past. Nicht lange suchen einfach bei Markidis buchen.

Upea kiertue - Anastasia ja kuljettaja Kostas olivat mahtavia. Ajon aikana kuului tietoa alueesta ja historiasta sekä erilaista musiikkia, mikä sai ajon kulumaan suhteellisen nopeasti. Olimme ensimmäinen bussi aivan upealla rannalla ja pystyimme siksi varmistamaan mukavan paikan. Myöhemmin pysähdyimme pieneen luolaan ja söimme siellä jotain ennen kuin palasimme hotellille. Upea matka - voimme suositella sitä ehdoitta. Aivan mahtavaa.

Kiertue oli erittäin mukava. Matkaopas Anastasia ja bussikuski Kostas olivat täydellinen joukkue ja erittäin ystävällisiä. Et ole vieraillut vain rannalla, vaan myös vuoren luolassa ja lopulta klassisessa kreikkalaisessa tavernassa. Päivä oli mahtava monien uusien vaikutelmien kera, kiertue on ehdottomasti suositeltavaa!

Nouto hotellilta ilman ongelmia. Costa ja Anastacia olivat erittäin persoonallisia, ahkeria ja sydämellisiä. Ranta oli upea. Viimeinen pysähdyspaikka oli Milin perheen tavernassa. Ruoka oli erinomaista ja joukkue erittäin ystävällinen. Kaiken kaikkiaan matka on erittäin suositeltavaa.