Tekemistä kohteessa

Agios Nikolaos

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit


Agios Nikolaos: huippunähtävyydet

Agios Nikolaos: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Agios Nikolaos? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Agios Nikolaos : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 1 886 arvosteluun

Oli hienoa nähdä Santorini, mutta väkijoukko oli kauhistuttava!

Veneretki voi olla vaikea monille ihmisille katkovien aaltojen takia. Jos sairastut veneretkistä, et pidä tästä matkasta. Santorini on kuitenkin katsomisen arvoinen. Valitettavasti ulkomainen matkustaja rakastaa sitä kuolemaan, ja väkijoukon murskaus on sinulle epämiellyttävä. Nautimme kuitenkin kokemuksemme, etenkin erinomaisesta ateriosta Santorinin ravintolassa, josta on näkymä kalderalle. Päivä on erittäin täynnä ja väsyttävää, mutta kannattaa, jos sinulla on kestävyyttä eikä veneen liike vaikuta sinne.

Kiertue on ehdottomasti kannattava, se kestää noin 4 tuntia, mutta näet paljon hienoja juttuja matkalla saarelle, puhumattakaan mukavasta pulahtamisesta mereen matkan varrella! Matkaoppaat olivat ilmiömäisiä - erittäin ystävällisiä ja intohimoisia saaresta ja sen historiasta, 10/10 suosittelee kaikille alueella oleville, joilla on iltapäivä varaa! (Saat noin tunnin itse spinalongassa, mikä antoi meille runsaasti aikaa kävellä ympäri saarta ja juoda olutta baarissa ennen kuin palaat veneeseen)

Upea paikka ja näkymät

Santorini on ihana saari, jolla on upeat talot, kirkot, näkymät, historia, luonto. Monet ihmiset käyvät siellä, joten siitä voi tulla varsin surkea. Lokakuu on hyvä aika käydä ja meillä onni, että siellä oli vain yksi risteilyalus. Suosittelen, että tarkistat paikalliselta kumppanilta saamasi tositteesi, koska opaskuvauksesi on eri aikoina etkä halua missata sitä!

Siisti ja hyvä laiva, hintataso laivalla loistava. Esim. iso sämpylä 3e, limu 2e.