Tekemistä kohteessa
Agios Nikolaos

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Agios Nikolaos: huippunähtävyydet

Agios Nikolaos: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Agios Nikolaos parhaat nähtävyydet?

Kohteen Agios Nikolaos parhaat nähtävyydet ovat:

Agios Nikolaos: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Agios Nikolaos? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Agios Nikolaos : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 651 arvosteluun

Upea päivä Santorinilla. Hyvin järjestetty, kaikesta huolehditaan, jotta voit rentoutua ja nauttia näkymistä. Venematka on todella mukava ja oppaat selittävät kaiken. Paljon mahdollisuuksia upeiden kuvien ottamiseen. Ohita suositellut ravintolat ja kävele pidemmälle löytääksesi hiljaisempia ravintoloita, joista on yhtä upeat näkymät. Ota mukaan käteistä juomia ja välipaloja varten veneessä sekä latauspaketti, jotta voit ottaa paljon valokuvia ilman, että akun loppumisesta on huolehdittava. Tämä on kerran elämässä tapahtuva matka, jota et tule katumaan.

Kiertue on ehdottomasti kannattava, se kestää noin 4 tuntia, mutta näet paljon hienoja juttuja matkalla saarelle, puhumattakaan mukavasta pulahtamisesta mereen matkan varrella! Matkaoppaat olivat ilmiömäisiä - erittäin ystävällisiä ja intohimoisia saaresta ja sen historiasta, 10/10 suosittelee kaikille alueella oleville, joilla on iltapäivä varaa! (Saat noin tunnin itse spinalongassa, mikä antoi meille runsaasti aikaa kävellä ympäri saarta ja juoda olutta baarissa ennen kuin palaat veneeseen)

Erinomainen päivä 4x4:ssä, jossa on 6 todella mukavaa ilmastoitua paikkaa, opas vastaa kaikkiin kysymyksiimme (Armin), kävely ennen saapumistaan richtisin syksyyn, meidät tervetulleeksi toivottava taverna sijaitsee poikkeuksellisella paikalla ja koko ateria on todella erinomainen ja erittäin täyttävä. Lopuksi vierailumme planeetan vanhimpaan oliivipuuhun ja paluu hotelliimme, erittäin hyvä päivä, jota ei kannata jättää väliin.

Upea paikka ja näkymät

Santorini on ihana saari, jolla on upeat talot, kirkot, näkymät, historia, luonto. Monet ihmiset käyvät siellä, joten siitä voi tulla varsin surkea. Lokakuu on hyvä aika käydä ja meillä onni, että siellä oli vain yksi risteilyalus. Suosittelen, että tarkistat paikalliselta kumppanilta saamasi tositteesi, koska opaskuvauksesi on eri aikoina etkä halua missata sitä!

Siisti ja hyvä laiva, hintataso laivalla loistava. Esim. iso sämpylä 3e, limu 2e.