Suosittelemamme elämykset kaupungissa Airlie Beach

Airlie Beachilta: Whitsundays Scenic Flight

1. Airlie Beachilta: Whitsundays Scenic Flight

Ihastu 60 minuutin maisemalentoon Whitsundayn saarten ja Ison valliriutan yllä. Nauti suurista ikkunanäkymistä mukavasta kiinteäsiipisestä lentokoneestasi ja opi kaikkea alueesta kokeneen lentäjän asiantuntevan selostuksen avulla. Kun sinut on noudettu Airlie Beachin majoituspaikastasi, suuntaa läheiselle lentokentälle nousua varten. Toisin kuin muiden alueella toimivien yhtiöiden tarjoamat lennot, paikallinen yhteistyökumppani pystyy nousemaan ilmaan paljon lähempää Airlie Beachia, jolloin säästyt pitkältä 40 minuutin matka-ajalta. Kun olet päässyt ilmaan, voit ihastella parhaita lintuperspektiivinäkymiä 74 Whitsundayn saarelle. Lennä Whitehaven Beachin ja kuvankauniin Hill Inletin yllä ennen kuin suuntaat Great Barrier Reefille ja koet yhden kuvatuimmista riuttakohteista Heart Reefin. Laskeuduttuasi siirry takaisin Airlie Beachin majapaikkaasi.Matkalla on myös mahdollisuus lentokoneeseen.

Airlie Beach: Whitehavenin koko päivän Eco-risteily lounaalla

2. Airlie Beach: Whitehavenin koko päivän Eco-risteily lounaalla

Kun olet noutanut majoituksestasi, siirry bussilla Airlie Beachin venesatamaan. Nouse mittatilaustyönä valmistetun katamaraanin kyytiin ja nauti tuoreista, kotitekoisista, gluteenittomista brownieista aamupalana. Ensimmäinen pysähdyspaikka on yhdellä alueen monista kauniista riutoista snorklausta varten. Ihastu Ison valliriutan ulkoreunojen eloisiin väreihin, runsaisiin kaloihin ja korallimuodostelmiin. Tämä paikka tarjoaa hiljaisemman tavan kokea Unescon suojelema riutta. Suuntaa sitten toiseen snorklauspaikkaan Hook Islandin pohjoiskärjessä. Tutustu oppaasi kanssa alueen vedenalaisiin laaksoihin, luoliin ja monenlaiseen meren elämään. Jatka Whitehaven Beachille nauttimaan buffetlounas, joka sisältää kesäkurpitsa frittatoja ja quiche lorrainea, joka tarjoillaan kylmien viipaleiden, juustojen, salaatin ja tuoreen leivän kera. Lounaan jälkeen voit osallistua opastetulle pensaskävelylle ja historiakeskusteluun Hill Inlet Lookoutiin, joka sijaitsee rannan pohjoispäässä. Ihaile maailmankuulua paikkaa, jossa valkoinen hiekka ja turkoosi vesi sekoittuvat ainutlaatuiseksi pyörteeksi. Nauti vapaa-ajasta rentoutuaksesi rannalla ja nauttiaksesi maisemista. Iltapäivällä tarjotaan välipala tuoreita hedelmiä ennen luonnonkaunis matkaa takaisin Airlie Beachille veneellä. Palaa majoituspaikkaasi noin klo 17.00.

Airlie Beach: Whitsundaysaaret 2 päivän purjehdusretki.

3. Airlie Beach: Whitsundaysaaret 2 päivän purjehdusretki.

Tällä ainutlaatuisella purjehdusretkellä voit kokea luonnon parhaat puolet, kun risteilet Whitsundayn saarten läpi. Rentoudu asiantunteva miehistö rinnallasi ja ihaile näiden 72 saaren tahratonta kauneutta. Suuren valliriutan ansiosta tunnettu, anna saarten eloisien värien lumota itsesi. Lähde Airlie Beachilta aloittamaan purjehdusseikkailusi. Nauti tämän trooppisen paratiisin turkoosista ja azurinkeltaisesta vedestä, joka halajaa valkoisten hiekkarantojen kaarta, kun suuntaat kohti Whitsundays-saaria. Pysähdy matkan varrella snorklaamaan upeissa paikoissa, kuten Hill Inlet Lookoutissa.Kyllä. Nautiskele laivalla panoraamanäkymistä ja rentoudu tilavalla kannella. Kesytä ruokahalusi Whitsundaysin paikallisilla tuotteilla: rapeat salaatit, trooppiset hedelmät ja kotitekoinen Spaghetti Bolognese, jotka laivan ihastuttava miehistö on valmistanut tuoreeltaan. Siemaile viileää virvoketta, kun horisontissa näkyy oranssi auringonlasku.Hyvä on, että voit nauttia viileän virvokkeen, kun horisontissa näkyy oranssi auringonlasku. Kun tähdet ovat nousseet keskipisteeseen ja meri kimmeltää kuunvalossa, asetu yöksi sänkyyn ja anna aaltojen lempeästi köliä hivelevän musiikin tuutata sinut uneen. Aamulla on aika jatkaa tutkimusmatkailua. Runsaan aamiaisen jälkeen pue jälleen kerran märkäpuku päällesi ja sukella Whitehaven Beachin ympärillä olevaan veteen ja koe Iso valliriutta läheltä. Se on täynnä villieläimiä, ja voit ihastella vedenalaisen maailman kauneutta snorklatessasi ja tutkiessasi sitä. Toisen päivän loppupuolella lähdet Whitsundaysin trooppiselta keitaalta takaisin Airlie Beachille ja päätät matkasi myöhään iltapäivällä.P>Viimeinen päiväsi on valmis.

Airlie Beachiltä: Whitsunday & Whitehaven, 6 tunnin risteily

4. Airlie Beachiltä: Whitsunday & Whitehaven, 6 tunnin risteily

Risteile Whitehaven Beachille, yhdelle maailman kauneimmista rannoista, tällä kuuden tunnin risteilyllä. Lähde aikaisin aamulla pika-aluksella risteilylle kohti Whitsunday Islandsia kohti ja saavu ensimmäisenä aamulla rannalle. Vaihtoehtoisesti voit valita myöhäisemmän lähdön ja ihastella auringonlaskua paluumatkalla. Veneellä tarjoillaan aamu- tai iltapäivätee valitusta vaihtoehdosta riippuen. Kiipeä Whitehaven-aluksen kannelle ja aloita risteily tälle upealle rannalle. Aluksella on istumapaikkoja sekä sisällä että ulkona, ja ystävällinen kapteeni kertoo matkalla tietoa alueen historiasta ja luonnonihmeistä. Istahda alas, nauti raikkaasta meri-ilmasta, siemaile viiniä tai olutta ja katsele 74:ää Whitsundayn saari-ihmettä alkaen Passage Peakilta ja vaikuttavalta Pentecost Islandilta. Solway Passagen vedet johdattavat sinut maailmankuululle Whithaven Beachille, joka on Whitsundaysin ehdoton kohokohta. Katsele henkeäsalpaavan kauniita maisemia ja Whitehaven Beachin hiekkarantaa. Tämä asuttamaton saari on taatusti yksi Australian helmistä. Kävele rannalla ja rentoudu omalla hiekka-alueella, tai pulahda uimaan virkistävään veteen. Voit viettää Whitehavenin rannan eteläpäässä aikaa noin 1,5-2 tuntia, jonka jälkeen palaat Airlie Beachille.

Airlie Beach: Whitsundaysaaret purjehdusmatka: 2 päivän ja 2 yön purjehdusmatka

5. Airlie Beach: Whitsundaysaaret purjehdusmatka: 2 päivän ja 2 yön purjehdusmatka

Ihastu maailmanperintöluetteloon kuuluviin upeisiin Whitsundayn saariin ja Great Barrier Reef -meripuistoon ja nauti auringon virkistävistä säteistä, eikä tunne oloasi koskaan liian täyteen ahdetuksi. Juuri niin kuin sen kuuluukin olla. Avatar palvelee kaikenikäisiä vieraita. Aluksessa on 26 vuodepaikkaa ja 3 miehistön jäsentä, jotka majoittuvat avoimissa kerrossängyissä ja yksityisissä kahden hengen huoneissa. Kaikki ateriat valmistetaan tuoreeltaan aluksella, ja ne sisältävät: spagetti Bolognesea, naudanlihatacoja, tuoretta lihaa, salaatteja, leipiä, hedelmiä, dippejä ja keksejä sekä paljon muuta! Et jää nälkäiseksi! Avatar Whitsundays on todellinen purjehduksen asiantuntija. Whitsundayn saarten 2 päivän ja 2 yön retket voivat sisältää Whitehaven Beachin, Hook Islandin, Hayman Islandin, Border Islandin ja Whitsundayn saaren sekä snorklauspysähdykset Luncheon Bayssä, Caves Coven ja Blue Pearl Bayssä sekä monissa muissa upeissa paikoissa. Snorklausvälineet, stinger-puvut/vesipuvut sisältyvät hintaan. Avatar on yksi nopeimmista ja huipputeknisimmistä kilpapurjeveneistä, joita on koskaan tarjottu vuokralle Australiassa, joten jos pidät äärimmäisyyksistä, tämä on vene, jolla kannattaa olla.

Whitsundays: Ocean Rafting Fly Raft Tour with Snorkeling (Ocean Rafting Fly Raft Tour with Snorkeling)

6. Whitsundays: Ocean Rafting Fly Raft Tour with Snorkeling (Ocean Rafting Fly Raft Tour with Snorkeling)

Koe Whitsundayn saarten ja Ison valliriutan parhaat puolet yhdessä päivässä: vedestä ja ilmasta käsin. Vieraile Whitsundaysin ikonisimmissa kohteissa. Niihin kuuluvat kuuluisa Heart Reef, Whitehaven Beach, Hill Inlet ja salaiset, eksklusiiviset snorklauspaikat. Ratsasta, rantaudu, snorklaa ja kävele pensaikossa, kaikki yhdessä päivässä. Vieraile maailmankuulun rannan molemmissa päissä. Lähde Airlie Beachilta ja nouse taivaalle ja koe kerran elämässä tapahtuva 60 minuutin maisemalento. Lentele saarten ja Suuren valliriutan yllä, mukaan lukien kuuluisa Heart Reef ja Whitehaven Beach. Vieraat näkevät lintuperspektiivistä monia Whitsundayn 74 saaresta ja lentävät Whitehaven Beachin ja kuvankauniin Hill Inletin yli ennen kuin suuntaavat Great Barrier Reefille ja kokevat yhden kuvatuimmista riuttakohteista, Heart Reefin. Mukava kiinteäsiipinen lentokone tarjoaa suuren ikkunanäkymän, lentäjän selostuksen ja parhaat näkymät Whitsundaysille. Lähde sitten elämäsi matkalle kauniille Whitsundaysaarille. Lähde Airlie Beachilta ja nouse Whitsundaysin nopeimman päiväveneen kyytiin. Tämä tarkoittaa sitä, että se ei ole vain seikkailullinen kyyti, vaan matkat taittuvat lyhyemmässä ajassa, jolloin aikaa jää enemmän aktiviteetteihin. Puolijäykät puhallettavat alukset ovat erittäin nopeita, joten vieraat voivat kokea hauskan ajelun, seikkailun ja opetuksen Whitsundaysin luonnonkauneuden keskellä. Whitehaven Beachin pohjoispäässä voit nauttia opastetusta puskakävelystä upealle Hill Inlet Lookout -näköalapaikalle, jossa voit katsella ja ottaa valokuvia upeista pyörteisistä kvartsihiekoista ja akvaattisesta vedestä. Tämä matkanjärjestäjä on ainoa, jolla on suora pääsy kaikille upean ja ikonisen Hill Inlet -rannan alueille, jotta voit nauttia ikimuistoisimmasta kokemuksesta tästä erityisestä paikasta. Jos olet valinnut vaihtoehdon "North Whitehaven": Tämä ekoseikkailu on innokkaiden snorklaajien suosikki, koska se on ainoa Whitsundayn seikkailu, joka sisältää kaksi eri snorklauspaikkaa. Sen lisäksi siihen sisältyy vierailu Hill Inletin upealla rannalla, Whitehaven Beachin pohjoispäässä, ja opastettu kansallispuistokävely Whitehavenin kvartsihiekan yläpuolella olevalle näköalapaikalle. Vieraat tutustuvat Whitehaven Beachin kauniin Hill Inletin rajoitettuun alueeseen. Jos olet valinnut South Whitehaven -vaihtoehdon: Tällä kierroksella käydään sekä Whitehaven Beachin pohjois- että eteläpäässä, jolloin rannalla on enemmän aikaa. Nauti vähintään kaksi tuntia rentoutumisesta maailmankuululla valkoisella kvartsihiekalla, kävele opastetusti Hill Inlet Lookoutille ja koe eteläisen Whitehavenin näköalapaikka nauttien henkeäsalpaavista näkymistä Pentecost Islandille ja Whitsundaysin trooppisille vesille. Snorklaa yli tunnin ajan Border Islandilla, Dumbell Islandilla tai jollakin "salaisista" snorklauspaikoista ja nauti reunariuttojen upeista kovista ja pehmeistä koralleista.

Airlie Beach: Camira Sailing Adventure: Whitsundays: Kokopäivän Camira Sailing Adventure

7. Airlie Beach: Camira Sailing Adventure: Whitsundays: Kokopäivän Camira Sailing Adventure

Tutustu Whitsunday Islandsin kansallispuistoon ja kauniiseen Whitehaven Beachiin tällä 10 tunnin risteilyllä. Istu tilavalle kannelle auringossa ja nauti virvokkeita ja aamuteetä. Saavuttuasi kuuluisalle Whitehaven Beachille näet Hill Inlet -näköalapaikan, joka on yksi Australian valokuvatuimmista paikoista. Nauti aamuteestä ja opastetusta kävelystä seuraamalla Whitsundayn perinteisten omistajien, ngarolaisten, polkua ja historiaa. Opas johdattaa sinut suoraan näköalapaikalle ja kuvapostikorttinäkymään. Opi historiasta ja kasvistosta matkan varrella olevista informatiivisista näytöistä, jotka tarjoavat käsityksen tähän viehättävään alueeseen. Vietä loppupäiväsi rentoutuen Whitehaven Beachillä ja pelaamalla rantapelejä. Märkäpuvun vuokraus sisältyy hintaan. Syö herkullinen gourmet-lounas. Alkoholijuomat ja virvokkeet, jotka tarjoillaan koko päivän, sisältyvät kaikki hintaan. Palkitut Airlie Beach -ravintolat ovat pitopalveluita risteilylle, jolla on lupa tarjota olutta ja viiniä klo 11.00 alkaen. Nauti iltapäiväteetä ennen purjehduksen jännitystä kotimatkalla, kun muistelet täydellistä päivääsi paratiisissa.

Whitsundays Ocean Rafting Tour: Whitehaven: Snorklaus, Kävely & Whitehaven

8. Whitsundays Ocean Rafting Tour: Whitehaven: Snorklaus, Kävely & Whitehaven

Ajele, snorklaa ja kävele, kun lähdet täydelliselle Whitehaven Beach -retkelle ja vierailet maailmankuulun rannan molemmissa päissä. Lähde elämäsi ajelulle kauniilla Whitsundaysaarilla ja nauti opastetusta luontokävelystä, sisäisen koralliriutan snorklauksesta, henkilökohtaisesta snorklausopetuksesta ja muusta. Kiipeä Airlie Beachilta Whitsundaysin nopeimman päiväveneen kyytiin. Koe informatiivinen kyyti ja jännittävä seikkailu supernopeilla puolijäykillä puhallettavilla aluksilla, jotka kykenevät jopa 35 solmun (65 kilometriä tunnissa) nopeuteen. Valitse North Whitehaven -vaihtoehto, niin pääset ekoseikkailuun, joka on suosittu innokkaiden snorklaajien keskuudessa. Siihen sisältyy kaksi eri snorklauskohdetta, vierailu Hill Inletin rannalla ja opastettu kansallispuistokävely Whitehavenin kvartsihiekan yläpuolella olevalle näköalapaikalle. Valitse South Whitehaven -vaihtoehto, jos haluat enemmän aikaa rannalla. Nauti vähintään kaksi tuntia rentoutumisesta valkoisella kvartsihiekalla ja opastetulla kävelyllä Hill Inletiin, josta avautuu henkeäsalpaavat näkymät trooppisille vesille. Snorklaa yli tunnin ajan korallien ja koralliriuttojen keskellä. Vaihtoehdosta riippumatta nauti Whitsundaysin ainoasta kiertomatkasta, jolla on suora pääsy Hill Inletin rannoille Whitehavenissa. Saat mielenrauhan, kun matkustat kehittyneen ekoturismi-sertifioidun, ilmastonmuutosliiketoiminnan ja vihreän matkailun johtajan kanssa. Trooppinen lounaspaketti on saatavana ennakkovarauksena lähtöselvityksessä ja maksettavana retkipäivänä. Vettä, virvoitusjuomia, olutta, hedelmämehuja ja suklaata on myös myynnissä laivalla tai voit tuoda omat alkoholittomat juomat ja lounaan.

Airlie Beach: Whitehaven Beach Big Island Day Tour

9. Airlie Beach: Whitehaven Beach Big Island Day Tour

Nauti luonnonkauniista risteilystä kauniiden Whitsunday-saarten läpi pysähtyen kuuluisalla Whitehaven Beachilla ja Hill Inletillä. Risteile ilmastoidussa mukavuudessa katamaraanilla, jossa on modernit tilat, kuten kattoterassi ja katetut numerot, jotta vieraiden olisi mahdollisimman mukava vaeltaa veneen ympärillä nauttien upeista näkymistä, jotta sinulla olisi loistava kokemus. Lähdetään Shute Harbourista klo 9.00, ja risteily vie sinut Molle-saariryhmän läpi ennen kuin ylität Whitsundayn väylän Cid-satamaan, jossa opit sen historiallisen roolin Korallimeren taistelussa. Tämän jälkeen risteily kulkee Nara Inletin ohi ja Hook Passagen läpi ennen ankkuroitumista Tongue Pointiin, jossa voit vierailla Hill Inletissä, joka on tunnettu pusikkokävelyistä ja upeista näkymistä. Tongue Pointista lähdettäessä risteilet Whitehaven Bayn poikki vieraillaksesi kuuluisalla Whitehaven Beachilla. Mikään Whitsundaysin kiertomatka ei olisi täydellinen ilman uintia kauniissa kirkkaissa vesissä tai rentoutumista Whitehaven Beachin puuterinvalkoisella kvartsihiekalla. Whitehaven Beachillä voit viettää jopa 2 tuntia, jolloin voit nauttia rauhallisesta kävelystä rannalla, paistatella vedessä tai kävellä näköalapaikalle.Hyvä on, että voit käydä katsomassa rannalla. Tämä kiertoajelu järjestetään päivittäin (paitsi joulupäivänä), ja siihen sisältyy ilmainen bussin nouto- ja palautuspalvelu useista vaihtopaikoista. Nauti aamuteestä, lounaasta ja iltapäiväteestä, ja voit ostaa juomia kätevästi laivabaarista koko matkan ajan.

Airlie: Adventure Jet Ski Tour Airlie Beachiltä

10. Airlie: Adventure Jet Ski Tour Airlie Beachiltä

Nauti adrenaliinista 1,5 tunnin suihkuseikkailulla Airlie Beachiltä. Iloita informatiivisesta ja viihdyttävästä kommentista, jonka tarjoaa pätevä opas, ja huomaa merikilpikonnat turkoosilla vesillä. Poistu Airlie Beachiltä ja aja uusin Sea-Doo -mallisi ulos nähdäksesi Whitsunday-saaret rannikon suojasta. Tutki Airlien kauniita lahtia ja viehättävää maailmanperintöä Whitsunday Island Marine Park. Pidä silmälläsi alueen kuuluisia kilpikonnia, dugongeja, merilintuja ja kausiluonteisia ryhävalaita heinäkuusta syyskuuhun. Ota kotisi muistoja kokemuksestasi maksuttomilla valokuvilla, jotka saat Facebookista kiertueen jälkeen. Kierrokselle ei vaadita lisenssiä, eikä kokemusta tarvita.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Airlie Beach
Whitsundays ja Suuri valliriutta ovat vain kivenheiton päässä tästä trooppisesta rannikkokaupungista.

Kaikki aktiviteetit

54 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 4

Immersiivisiä elämyksiä

Airlie Beach: Koe enemmän

Näytä kaikki

Airlie Beach: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Airlie Beach parhaat nähtävyydet?

Kohteen Airlie Beach parhaat nähtävyydet ovat:

Airlie Beach: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Airlie Beach? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.