Lisää päivät

Akrotirin majakka

Akrotirin majakka: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Santorini: Premium-katamaraaniristeily, grilliruoka & juomat

1. Santorini: Premium-katamaraaniristeily, grilliruoka & juomat

Hyppää  74-jalkaisen Ocean Voyager -jahdin tai 80-jalkaisen Tahiti-katamaraanin  kannelle auringon laskiessa ja lähde viiden tunnin risteilylle Santorinin ympäri. Lähde matkalle, jolla koet ensin kuumat lähteet, sitten Punaisen rannan ja lopuksi Valkoisen rannan. Risteilysi alkaa Amoudin satamasta Oiasta (kuljetukset saaren hotelleilta saatavilla lisähintaan), josta voit suunnata kohti Punaista rantaa snorklaamaan ja uimaan 30 minuutin ajaksi. Seuraavaksi voit käydä Valkoisella rannalla, jonne pääsee ainoastaan mereltä käsin. Voit snorklata ja uida valkoisten rantakivien lomassa. Saatavilla on snorklausvälineet. Voit myös nauttia salaatteja ja grillattua possua veneellä. Jatka matkaa kohti puolikuun muotoista Calderaa, joka sijaitsee tulivuoren lähellä. Ennen paluumatkaa Amoudiin tai Athiniosiin kuun valossa voit vielä pulahtaa kuumiin lähteisiin.

Santorini: Risteily katamaraanilla, ateria ja avoin baari

2. Santorini: Risteily katamaraanilla, ateria ja avoin baari

Hyppää tilavan luksuskatamaraanin kyytiin ja ihaile Santorinin näkymiä. Koe myös pysähdys kuuluisalla Punaisella rannalla. Elämyksesi alkaa noudolla ja tila-autokuljetuksella kohti Vlychadan venesatamaa, joka on risteilysi aloituspaikka. Miehistö toivottaa sinut tervetulleeksi ja tarjoaa lasillisen viiniä tai virvoitusjuoman. Suuntaa kohti saarien vaikuttavia rantoja. Opas kertoo sinulle tarinoita Santorinin historiasta ja alueen maantieteestä Kierroksen ensimmäinen etappi on Punainen ranta. Ui, snorklaile ja ota vaikuttavia valokuvia punaisesta rannasta ja sen kivimuodostelmista. Nauti kierroksen ensimmäiset mezedet , eli pienet purtavat, kannella, ja jatka sitten matkaa. Koe Valkoisen rannan upeat valkeat maisemat ja kalkkikivet. Ota sitten valokuvia Indian Rocks -kivimuodostelmilla ja luolissa, joihin pääsee vain vesitse. Näe Aktotirin 1700-luvulta peräisin oleva venetsialainen majakka, ja risteile sitten Santorinin kalderan alueelle. Päivän toisena etappina on tulivuori ja sen rikkipitoiset kuumat lähteet. Nauti lähteiden parantavista vaikutuksista. Kannelle palattuasi voit ihailla Santorinin kuvankauniita näkymiä kylille, jotka sijaitsevat kallion laidalla. Suuntaa kohti viimeistä taukopaikkaa, jossa voit snorklailla ja uida Mesa Pigadiassa. Tällä välin miehistö valmistelee lounaan, jonka voit nauttia uintihetken jälkeen. Tarjolla on grillattua kanaa, napolilaistyylistä pastaa, kreikkalaissalaattia, kasvisvaihtoehtoja, kuten ratatouillea, perinteistä kreikkalaista jälkiruokaa sekä juomia valkoviinibaarista. Saatavilla on myös rajoittamattomasti virvoitusjuomia ja vettä. Suuntaa lopuksi takaisin Vlychadaan, jossa kuljettaja odottaa sinua viedäksesi sinut takaisin majoituspaikkaasi Santorinilla.

Santorini: Ateria & Avoin baari: Ylellinen pienryhmäkatamaraani w/ Ateria & Avoin baari

3. Santorini: Ateria & Avoin baari: Ylellinen pienryhmäkatamaraani w/ Ateria & Avoin baari

Pudota ankkuri ylellisellä katamaraanikierroksella Santorinin kalderan ympäri ja nauti samalla herkullisesta perinteisestä ateriasta ja virkistävistä juomista avoimesta baarista. Purjehdi aamulla tai auringonlaskun aikaan risteilyllä, johon mahtuu enintään 20 vierasta. Kun sinut on noudettu hotellistasi, voit rentoutua, kun sinut viedään suoraan satamaan. Hyödynnä snorklausmahdollisuus puolen tunnin pysähdyksellä Red Beachin rannikon edustalla sekä 1,5 tunnin snorklausretkellä White Beachin meriluolissa. Kylpeä laguunin kuumissa lähteissä ja snorklaa kirkkaissa vesissä. Makua Kreikan makuja laivalla lounaalla tai illallisella Santorinin paikallisista herkuista koostuvalla ruokalistalla, joka sisältää liha- ja kasvisvaihtoehtoja, riippuen valitsemastasi vuorokaudenajasta. Menu sisältää grillivartaita, dolmadakia (riisitäytteisiä viiniköynnöksen lehtiä), kreikkalaista salaattia ja muita paikallisia ruokia. Istu alas ja rentoudu aterian jälkeisen cocktailin ja musiikin parissa. Virkistäydy rajattomilla juomilla, joihin kuuluu paikallista valkoviiniä, kreikkalaista olutta ja virvoitusjuomia. Jatka kahden asumattoman tulivuorisaaren, Palia Kamenin ja Nea Kamenin, ohi ja tutustu muihin nähtävyyksiin, kuten Aspronisin saareen ja Akrotirin majakkaan. Myöhemmin risteily purjehtii kalderassa Firan kaupungin alapuolella ja vanhan sataman ohi. Jos valitset myöhäisiltapäivän vaihtoehdon, pysähdy Oian kylän alapuolella ja ihastu auringonlaskun valoihin, jotka koristavat taivaan eloisilla pastellisilla väreillä. Tämä on varmasti unohtumaton kohokohta jo ennestään unohtumattomalle risteilykokemukselle. Santorinin retken päätteeksi voit rentoutua, kun minibussin kuljettaja vie sinut kätevästi takaisin hotellillesi.

Santorini: Caldera-katamaraaniristeily aterioiden ja juomien kera

4. Santorini: Caldera-katamaraaniristeily aterioiden ja juomien kera

Tutustu Santorinin kauneuteen katamaraanilla rentouttavalla risteilyllä. Ui ikonisella Red Beachillä sen punaisten kivien keskellä, näe Nea Kamenin laavakiviä ja rikkipitoista vettä ja nauti perinteisestä kreikkalaisesta grillistä. Hyppää mukavaan minibussiin hotellissasi ja suuntaa Vlichadan venesatamaan. Purjehtii Red Beachille ja sukella kristallinkirkkaisiin siniseihin vesiin kirkkaan punaisten kivien joukossa. Suuntaa seuraavaksi syrjäiselle White Beachille ja ota kuvia uhkaavista kallioista ja sileästä hiekasta. Risteile Mesa Pigadia Beachille ja hyppää veteen snorklaamaan värikkäiden kalojen seassa. Jatka kuuluisan Indian Face Mountainin ja Akrotirin majakan ohi. Suuntaa Nea Kameniin ja sukella sen syvänsinisiin vesiin lähellä mustaa laavaa ja tunne rikki ja suola vedessä. Palaa veneeseen ja nauti aidosta kreikkalaisesta BBQ:sta, joka on valmistettu tuoreista tuotteista. Valitse kana, naudanlihamakkara, tuore meriahven tai kasvisvaihtoehto siemaillen rajattomasti paikallista kuivaa valkoviiniä, oluita, virvoitusjuomia tai vettä. Illallisen jälkeen suuntaa kohti Santorinin vanhaa satamaa. Jos valitset iltakierroksen, rentoudu ja nauti upeista näkymistä Santorinin auringonlaskuun purjehtiessasi takaisin. Niille, jotka haluavat aamuvaihtoehtoa, voit ottaa aurinkoa ja kuunnella rauhoittavaa musiikkia palatessasi Vlichada Marinaan. Nouse venesatamassa minibussiin ja suuntaa takaisin hotellillesi.

Santorini: Risteily katamaraaniristeily, jossa on ruokaa ja avoin baari.

5. Santorini: Risteily katamaraaniristeily, jossa on ruokaa ja avoin baari.

Lähde risteilylle Santorinin rannoilla tällä katamaraanikierroksella. Vieraile saaren suosituimmissa nähtävyyksissä, kuten Red Beachissä ja vulkaanisissa kuumissa lähteissä. Ui henkeäsalpaavissa paikoissa. Nauti aitoa nörttiateriaa laivalla ja siemaile valkoviiniä, olutta, virvoitusjuomia ja vettä avoimesta baarista Noudetaan mukavasti majoituksestasi ja kuljetetaan Vlychadaan. Risteile katamaraanilla ensimmäiselle pysäkkillesi Red Beachillä. Nauti sen ainutlaatuisista väreistä ja sen villien kallioiden kauneudesta. Yhdistä nähtävyyksien katselu uimiseen ja snorklaukseen. Ihaile näkymiä White Beachin kalkkikivimuodostelmiin ja 1700-luvun venetsialaiseen Akrotirin majakkaan. Pysähdy tulivuoren kuumille lähteille ja nauti terapeuttisista vesistä. Katso upeita luolia ja vulkaanisia rantoja. Saavuta Thirasia Island, yksi Santorinin parhaiten varjeltuista salaisuuksista. Pulahda, kun herkullinen lounas tai illallinen on valmistettu. Syö sormiruokaa, ΒΒQ kanaa ja sianlihaa, kala- ja äyriäispastaa, kreikkalaista salaattia, kreikkalaista anjovismezeä (γαύρος), kasvisateriaa (kreikkalainen ratatouille) ja kreikkalaista hedelmäsalaattia. Ilahduta aistejasi lasillisella Moschato D'Asti -kuohuviiniä katsellen auringonlaskua. Palaa majoituspaikkaasi kiertueesi lopussa.

Santorini: Risteily katamaraaniristeily ruokineen ja juomineen.

6. Santorini: Risteily katamaraaniristeily ruokineen ja juomineen.

Tutustu Santorinin upeaan rantaviivaan tällä katamaraaniretkellä Vlychadan venesatamasta. Purjehdi nähtävyyksille, kuten Punaiselle rannalle, Valkoiselle rannalle ja tuliperäisille kuumille lähteille. Nauti herkullinen ateria yhdistettynä paikalliseen viiniin ja olueen. Lähde päiväretkelle Santorinin ympäri, joka alkaa kätevällä noudolla (lisämaksusta) majapaikastasi ja kuljetuksella katamaraanillesi. Tutustu saaren ainutlaatuisiin osiin, joihin ei pääse autolla, ja paljasta maailmoja aaltojen alta mukana tulevien snorklausvälineiden avulla. Lähtö Vlychadan venesatamasta aamulla tai iltapäivällä. Matkan varrella on monia kauniita paikkoja rentoutua, uida ja snorklata Punaisella rannalla, Valkoisella rannalla ja Mésa Pigádian rannalla. Ihaile näkymiä Indian Rockille ja 18-luvulla rakennetulle venetsialaiselle majakalle Pitäkää kameranne valmiina ikuistamaan taianomainen auringonlasku laivalla, jos valitsette auringonlaskuristeilyn. Nauti laivalla valmistetusta lounaasta, joka koostuu tuoreista merenelävistä, kanafileestä ja salaateista tai kasvisruoasta (pyynnöstä). Palaa majapaikkaasi retken päätteeksi.

Santorini: Catamaran Caldera Cruise aterioineen ja juomineen.

7. Santorini: Catamaran Caldera Cruise aterioineen ja juomineen.

Nauti Calderan upeasta kauneudesta ja kauniista Santorinin auringonlaskusta purjehtiessasi ylellisellä katamaraanilla. Valitse päiväristeily- tai auringonlaskuristeilyvaihtoehdoista, jotka molemmat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden ihailla Santorinin kauneutta purjehtien saaren syvänsinisillä vesillä. Aloita päiväristeilymatkasi Ammoudin vanhasta satamasta ja suuntaa Thirassia-saarelle, joka on kalastajien saari, joka sopii erinomaisesti uintiin ja Manolasin kylän ainutlaatuisen näkymän ihailuun. Tutustu miehittämättömiin tulivuoriperäisiin rantoihin tai ota aurinkoa kannella. Tunne tulivuoren energia suuntaamalla kuumille lähteille. Purjehdi kohti Mustaa vuorta ja suurta majakkaa Calderan eteläpuolella, kun suuntaat Valkoiselle rannalle ja Punaiselle rannalle uimaan, kun olet ankkuroitunut, herkullinen lounas tarjoillaan laivalla viinin ja jälkiruoan kera. Auringonlaskuristeily alkaa pysähtymällä Red Beachille virkistävälle uinnille ja pysähtyy kaikissa samoissa paikoissa kuin päiväristeily. Sunset Cruise -risteilyllä voit nauttia illallisen, jonka yhteydessä tarjoillaan viiniä ja jälkiruoka.

Santorinin kaldera: Auringonlaskun purjehdusristeily aterialla

8. Santorinin kaldera: Auringonlaskun purjehdusristeily aterialla

Nouse kyytiin Vlychadan venesatamassa ja purjehdi kohti Red Beachiä ja White Beachia. Varaa aikaa uimaan ja snorklaamiseen Mesa Pigadia Beachillä. Jatka Indian Rockiin ja Lighting Houseen, jossa purjeet avataan purjehtimaan kalderan sisällä. Katso Firan, Firostefanin ja Imeroviglin lumivalkoiset talot eri näkökulmasta ennen aikaa uidaksesi parantavissa kuumissa lähteissä ja tutkiaksesi Palean ja Nea Kamenin tulivuoren rantoja. Pysähdy grilli-illalliselle, jonka miehistö valmistaa ja tarjoilee. Siemaile paikallista valkoviiniä ja kuuntele aaltojen ääntä, kun aurinko laskee mereen.

Santorini: Merikajakointi ja kevyt lounas

9. Santorini: Merikajakointi ja kevyt lounas

Saavut Mesa Pigadiaan, saaren etelärannikolla sijaitsevalle mustalle rannalle, josta merikajakkiurasi alkaa. Melo pitkin rannikkoa ihaillen kauniita kalliomuodostelmia ja kallioihin rakennettuja luolamökkejä. Pääset Mustalle vuorelle ja Akrotirin majakalle, ja tutustut matkan varrella meriluolaan. Meloessasi itään ohitat White Beachin, joka on saanut nimensä sen yläpuolella olevien mahtavien valkoisten kallioiden mukaan, ja jatkat matkaa Kampia Beachille. Nauti raikas ja ravitseva välipala Kampian rannan perinteisessä tavernassa ja mene uimaan. Palaa takaisin kajakkiin, melo Red Beachille ja ihaile värejä, jotka ovat elävä todiste tulivuoritoiminnasta. Palaa lähtöpaikallesi Mesa Pigadian rannalle ja nauti perinteinen kreikkalainen lounas paikallisessa tavernassa.

Santorini: Ateria & Avoin baari: Ylellinen katamaraaniristeily

10. Santorini: Ateria & Avoin baari: Ylellinen katamaraaniristeily

Löydä Santorinin kohokohdat risteilyllä ylellisellä katamaraanilla. Ihaile luonnonmaisemia ja pysähdy uimaan, snorklaamaan ja kokemaan tulivuoriperäisiä kuumia lähteitä. Nauti kreikkalainen lounas tai illallinen, virkistäydy avoimessa baarissa ja ihaile auringonlaskua, jos valitset auringonlaskuvaihtoehdon. Kun sinut on noudettu majapaikastasi Santorinilla, matkusta ilmastoidussa mukavuudessa risteilyn lähtöpaikalle. Nouse katamaraanin kyytiin ja purjehdi saaren nähtävyyksien äärelle.Hyvästi. Aloita purjehtimalla Punaisen ja Valkoisen rannan ohi. Tee ensimmäinen uimapysähdys Mustan vuoren piilotetuissa poukamissa. Vedä sitten suojalasit silmille snorklausta varten. Jatka opastettua risteilyä ja ohita venetsialainen Akrotirin majakka kalderan eteläpäässä. Nauti sitten pysähdyksestä kuuluisilla tuliperäisillä kuumilla lähteillä. Ota rauhassa vastaan tulivuorten geotermistä energiaa ja ui rikkipitoisissa poukamissa. Siirry takaisin kohti Vlychadan satamaa ja valmistaudu kreikkalaiseen juhla-ateriaan lounaaksi tai illalliseksi, riippuen siitä, minkä retkivaihtoehdon valitset. Saat lisää aikaa uintiin ja snorklaukseen kuuluisalla Punaisella rannalla ennen kuin palaat majapaikkaasi retken päätteeksi.

Saatavilla olevat aktiviteetit

62 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 4

Akrotirin majakka: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Akrotirin majakka? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Akrotirin majakka : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 5 100 arvosteluun

Mahtava risteily!❤️ Henkilökunta iloinen, huomaavainen, hyvin pitivät meistä huolta! Uinti mahdollisuus heti retkin alulla oli mahtava! Suositelleen❤️‼️ Terveiset synttärisankari!❤️

Ei liian tungosta ja hyvää ruokaa. 3 hämmästyttävää pysäkkiä - saimme uida kaikilla pysäkeillä, mukaan lukien kuumat lähteet. Pysähdykset olivat lyhyitä, mutta ei se mitään.

Valitettavasti sää oli huono, joten emme menneet punaiselle hiekkarannalle. Täysin poissa heidän hallinnastaan, mutta muuten se oli täydellinen venematka.

Super seuralliset kaverit upea kokemus sinulla on hauskaa ja syö hyvin todella erittäin suositeltavaa !!!!

Ei olisi voinut paremmin olla. Paras päivä Santorinissa. Upea aika x