Suosittelemamme elämykset kaupungissa Akumal

Rivieralta: Tulum ja Akumal Swim with Turtles Express

1. Rivieralta: Tulum ja Akumal Swim with Turtles Express

Tutustu Tulumin, tarunhohtoisen muurien ympäröimän kaupungin, kiehtovaan viehätykseen ja uppoa sen rikkaaseen historiaan ja henkeäsalpaaviin luonnonihmeisiin unohtumattomalla tutkimusmatkalla. Lähde matkalle, joka ylittää ajan, kun sukellat mayakulttuurin sydämeen ja nautit Karibian rannikon lumoavasta kauneudesta. Tämä eksklusiivinen kiertomatka lupaa lumoavan yhdistelmän arkeologisia ihmeitä ja seesteisiä vesikohtaamisia. Valmistaudu kunnioitusta herättävään kohtaamiseen luonnon lempeiden jättiläisten kanssa. Koe jännitystä uidessasi upeiden merikilpikonnien rinnalla niiden luonnollisessa elinympäristössä. Akumalin kristallinkirkkaat vedet tarjoavat kiehtovan katsauksen vedenalaiseen maailmaan, jossa jaat taianomaisen hetken näiden sirojen otusten kanssa.

Extreme Buggy Adventure Ziplines, Cenote & Tequila Tast -seikkailu

2. Extreme Buggy Adventure Ziplines, Cenote & Tequila Tast -seikkailu

Nauti kolmesta upeasta aktiviteetista: ziplines, RZR buggy -ajelu ja cenote, kaikki yhdistettynä yhteen mahtavaan retkeen. Tutustu viidakkoon, kun ajat tehokkaalla 4x4 RZR buggyllä, köysirata puiden halki kolmella köysiradalla ja kävellä riippusiltojen läpi. Hyppää lopuksi 100-prosenttisesti luonnollisen mayojen cenoten virkistävään veteen (köysirata ja hyppytasanne). Extreme Adventure Eco Park sijaitsee syvällä mayaviidakossa "Ruta de los Cenotesin" varrella ja tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Retkesi sisältää myös ammattitaitoiset kaksikieliset oppaat, kuljetuksen ja korkeat turvallisuusstandardit.

Akumalin lahti: Akumal Akumal: Cenotes ja snorklaus kilpikonnien kanssa.

3. Akumalin lahti: Akumal Akumal: Cenotes ja snorklaus kilpikonnien kanssa.

Tutustu rikkaaseen ja monimuotoiseen maailmaan aaltojen alla tällä opastetulla snorklauspäiväretkellä Akumalin lahdella. Nauti kätevästä hotellista noutamisesta ja kyydistä Riviera Mayan, Cancúnin ja Tulumin paikoista. Pysy nesteytettynä retken aikana mukana tulevan vesipullon avulla. Aloita nouto kotioveltasi ja matkusta Akumal Bayhin ilmastoidussa pakettiautossa. Varustaudu laadukkailla snorklausvarusteilla ja aloita uinti rannalla etsiessäsi 3 eri kilpikonnalajia. Ole tunnin ajan uimassa näiden majesteettisten eläinten rinnalla niiden luonnollisessa elinympäristössä. Tunne lahden lämpimät vedet ja bongaa muita mereneläviä ihaillessasi eri korallilajien väriloistoa. Suuntaudu luonnollisesti muodostuneeseen cenoteen, joka sijaitsee trooppisen sademetsän keskellä. Ui näiden ainutlaatuisten cenotien kristallinkirkkaissa sinisissä vesissä ja rentoudu tuhansien valkoisten tippukivien ja tippukivien keskellä, jotka ympäröivät sinua joka käänteessä. Palaa cenote-seikkailun päätteeksi pakettiautolla majapaikkaasi.

Riviera Mayasta: Akumal: Cenotes & Akumal Turtle Swim Retki

4. Riviera Mayasta: Akumal: Cenotes & Akumal Turtle Swim Retki

Tutustu Tulumin ja Akumalin vaikuttaviin luonnonihmeisiin Riviera Mayasta käsin retkellä, joka vie sinut uimaan cenoteissa ja merikilpikonnien kanssa. Aloita matkasi vierailemalla Cenote Mariposassa, joka on avoin cenote ja joka kutsuu sinua auringon alla kimalteleviin kristallinkirkkaisiin vesiinsä. Uppoudu tämän geologisen ihmeen koskemattomaan kauneuteen ja ihastele sen monimutkaisia kalliomuodostelmia ja elinvoimaista vesielämää. Jatka tutkimusmatkaasi lumoavaan Chen Ha cenoteen. Tämä puoliksi luolamainen cenote lupaa tuonpuoleisen kokemuksen, jossa auringonvalon säteet tunkeutuvat yläpuolella olevien aukkojen läpi ja heittävät eteerisen hehkun alla olevaan veteen. Uppoudu cenoten smaragdinvihreän veden viileään syleilyyn, jota ympäröivät kiehtovat stalaktiitit ja tippukivet, jotka todistavat ajan kulumisesta. Mutta tämän seikkailun todellinen kohokohta odottaa sinua Akumalin taivaansinisissä vesissä - taianomainen kohtaaminen lempeiden merikilpikonnien kanssa. Sukella turkoosiin mereen kokeneiden ohjaajien opastuksella ja ui näiden sirojen otusten rinnalla niiden luonnollisessa elinympäristössä. Palaa takaisin Riviera Mayaan koettuasi Meksikon luonnon parhaimmillaan.

Cancun/Riviera Maya: Tulumin rauniot, merikilpikonnien uinti ja Cenotit.

5. Cancun/Riviera Maya: Tulumin rauniot, merikilpikonnien uinti ja Cenotit.

Nouto Cancunissa tai Riviera Mayassa sijaitsevasta hotellistasi, jonka jälkeen voit vierailla Tulumin raunioilla. Lähde 45 minuutin kierrokselle ammattitaitoisen arkeologin oppaan johdolla ja tutustu mayojen historiaan. Tutustu kohteeseen omaan tahtiisi. Nouse seuraavaksi linja-autoon ja matkusta Jaguar Cenotelle. Ajomatkaan sisältyy maastoajelua, sillä cenote sijaitsee viidakossa. Perillä nautit meksikolaisen buffet-lounaan, johon kuuluu Cochinita Pibil - Meksikon possunlihaa, kanaa, riisiä, papuja, tortilloja ja tortillasipsejä. Kasvissyöjävaihtoehtoja on saatavana ennakkoilmoituksesta. Vieraile ja ui märän vaiheen cenotessa, snorklaa ja tutustu värikkääseen merielämään. Nauti cenote-seikkailun jälkeen meksikolaistyylistä kahvia nimeltä Café Olla. Suuntaa seuraavaksi Akumalin lahdelle, joka on täydellinen paikka uida merikilpikonnien kanssa, jotka ruokailevat lahden lähistöllä sijaitsevaa meriruohoa. Pue tarjotut snorklausvarusteet - tai halutessasi omat - ja nauti snorklausretkestä näiden hämmästyttävien olentojen parissa. Ohjaajasi opastaa sinua jokaisessa vaiheessa varmistaakseen ainutlaatuisen ja hauskan uintikokemuksen. Ammattitaitoinen valokuvaaja seuraa sinua koko päivän ajan ja tallentaa kauniit hetkesi. Katsele kuvia lopuksi ja osta USB-levy oppaan kanssa. Palaa lopuksi pakettiautoon, joka kuljettaa sinut takaisin hotelliisi.

Riviera Maya: Rio Secreto Opastettu kierros

6. Riviera Maya: Rio Secreto Opastettu kierros

Sukellu tippukivien ja tippukivien muinaiseen maailmaan. Kuljeskele dramaattisten kalliomuodostelmien ja rauhallisten vesien sokkeloissa. Rio Secreto (Salainen joki) on piilotettu maanalainen jokien ja luolien verkosto. Ilmastoitu minibussi noutaa sinut hotelliltasi ja vie sinut Rio Secretoon. Täällä tapaat asiantuntevan oppaasi ja saat märkäpuvun, märkäkengät, lampun ja kypärän, jotta olet valmis seikkailuun. Tästä pääset luoliin, jossa voit 600 metrin ajan kävellä, uida ja nauttia ympäristön lumoavasta kauneudesta oppaasi valvonnassa. Koska retkellä voi olla enintään 10 henkilöä, voit olla varma, että retki on rauhallinen ja vapaa ulkopuolisista häiriötekijöistä. Kierrokset Rio Secretossa järjestetään siten, että kaksi samaan aikaan tapahtuvaa kierrosta ei kohtaa maan alla. Noin 1,5 tunnin kuluttua sinut viedään takaisin maanpinnalle ja sinua palvellaan herkullisella paikallisella lounaalla. Valitse vihreä salsa, jos makunystyrät pitävät tulisesta! Tämä on tilaisuus rentoutua viidakon rauhallisessa ympäristössä ja miettiä kokemustasi luolissa. Tämän jälkeen voit peseytyä ja vaihtaa vaatteet ennen kuin sinut kuljetetaan takaisin hotelliisi.

Akumal: Akumal Monkey Sanctuary Tour: Akumal Monkey Sanctuary Tour

7. Akumal: Akumal Monkey Sanctuary Tour: Akumal Monkey Sanctuary Tour

Vietä hauska ja opettavainen päivä Playa del Carmenin lähellä sijaitsevassa apinaparantolassa, joka on ainoa laatuaan Meksikossa, jolla on lupa harjoittaa opettavaista sidontaohjelmaa kädellisten kanssa. Vietä päivä tutustumalla turvapaikkaan ja sen alueeseen, joka sijaitsee trooppisessa viidakossa.Vietä päivä tutustumalla turvapaikkaan ja sen alueeseen, joka sijaitsee trooppisessa viidakossa. Tapaat kokeneen oppaan seurassa yli 200 eläintä, mukaan lukien apinoita, jotka ovat orpoja, loukkaantuneita, pahoinpideltyjä tai ei-toivottuja lemmikkejä. Tutustu kunkin eläimen tarpeisiin ja niiden henkilökohtaiseen historiaan ja saat tietoa ekosysteemiin ja yhteisöihin kohdistuvista eksistentiaalisista uhkista.

Playa del Carmen: Tulumin rauniot, Cenote ja uinti kilpikonnien kanssa

8. Playa del Carmen: Tulumin rauniot, Cenote ja uinti kilpikonnien kanssa

Löydä pyhä cenote viidakossa ja Akumal Bayn kristallinkirkas vesi tällä opastetulla kierroksella Play del Carmenin läpi. Snorklaa kilpikonnien kanssa, ui Akumalissa ja löydä pyhiä raunioita tällä koko päivän seikkailulla. Vieraile Tulumin mayojen raunioilla ja näe muurien ympäröimä kaupunki, joka oli aikoinaan maya-sivilisaation maamerkki. Opi tämän sivuston historiaa ja kulttuuria asiantuntevalta, kaksikieliseltä oppaaltasi. Ihastu salaisuuksiin ja mysteereihin jännittävien tarinoiden kautta. Katso Riviera Mayan kauneimmista näkymistä suuren kallion huipulta - nyt yksi suosituimmista sosiaalisen median valokuvapaikoista. Sukella syvälle viidakkoon ja löydä keidas, joka on piilotettu vehreään kasvistoon. Ui cenotessa Riviera Mayassa ja uppoudu kristallinkirkkaisiin vesiin. Ihastu luolaa koristaviin muinaisiin tippukivi- ja stalagmiittimuodostelmiin. Jatka matkaasi yhdelle Meksikon Karibian kauneimmista rannoista, Akumalista. Katso merikilpikonnia ja koralliriutta, joka antaa elämän sadoille monivärisille kaloille. Snorkkeli merikilpikonnien kanssa Akumalissa, kun ne laiduntavat vedenalaisilla kasveilla.

Akumal: Dolphin Encounter

9. Akumal: Dolphin Encounter

Lähde viettämään unohtumaton, perheystävällinen päivä vuorovaikutuksessa delfiinien kanssa. Opi uskomattomia ja mielenkiintoisia faktoja näistä kauniista merieläimistä ja ota käteen yhdeltä heistä. Pelaa erilaisia pelejä ja katso heidän laulavan ja tanssivan kanssasi turkoosissa vedessä. Astu delfiinien kiehtovaan maailmaan ja opi, mitä nämä vesieläimet syövät ja miten ne elävät. Ota tämä elämäsi kokemus vastaan ja anna lapsillesi ensikäden tietoa ekosysteemistä ja siinä menestyvistä eläimistä. Ihaile Mayan Rivieran uusimman delfiinien elinympäristön panoraamanäkymiä. Tartu tilaisuuteen uppoutua näiden älykkäiden ja lempeiden nisäkkäiden ympäristöön, jotka ovat kaikki syntyneet ihmisen hoidossa.

Tulumista: ATV -ratsastus Monkey Sanctuaryn ja Cenote -matkan kanssa

10. Tulumista: ATV -ratsastus Monkey Sanctuaryn ja Cenote -matkan kanssa

Jätä Tulum matkalle Sacred Cenoteen. Mene syvälle mayojen viidakkoon ja ole osa luontoa ajaessasi omalla 4 × 4 -mönkijälläsi. Vietä aikaa pelastettujen apinoiden ja muiden eläinten kanssa Akumalin apinoiden suojelualueella. Varmistaaksesi mukavuuden ja turvallisuuden matkan aikana, saat ajo -ohjeet oppaaltasi. Hyppää sitten mönkijäsi päälle ja käytä turvavarusteita löytääksesi mayojen viidakon maisemat. Uppoudu upean Sacred Cenoten upeisiin vesiin. Ui maanalaisessa joessa luonnon keskellä. Matkan loppuun saattamiseksi tapaa pelastettuja eläimiä ja ole vuorovaikutuksessa heidän kanssaan Akumal Monkey Sanctuary -kierroksella.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Akumal

Kaikki aktiviteetit

53 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 4

Immersiivisiä elämyksiä

Akumal: Koe enemmän

Näytä kaikki

Akumal: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Akumal parhaat nähtävyydet?

Kohteen Akumal parhaat nähtävyydet ovat:

Akumal: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Akumal? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.