Tekemistä kohteessa
Al Bastakiya

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Al Bastakiya: usein kysytyt kysymykset

Millä kohteen Al Bastakiya kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Al Bastakiya: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Al Bastakiya? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Al Bastakiya : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 9 334 arvosteluun

Se oli kaikkea mitä voimme toivoa. Opas oli todella hyvä selittäen meille Dubain ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien historiaa ja kulttuuria. Hänen englanninsä on erinomainen. Ja hän oli todella kärsivällinen ja omistautunut koko kiertueelle. Hän antoi meille vinkkejä tavaroiden ostamiseen, antoi meille mahdollisuuden kokeilla vähän kaikkea mitä näimme ympäri ja huolehtii kaikista kuljetuksista. Suosittelen tätä kiertoajelua saadaksesi vähän ymmärrystä siitä, miten tämä kaupunki on tullut, ja jotkut sisälle kauhaan Yhdistyneisiin arabiemiirikunniin yleensä

Meillä on 3 tuntia aamulla ennen lähtöä Dubaista. Tämä pieni ryhmäkierros on täydellinen, jotta voimme ottaa kuvia tietyistä paikoista, joihin emme ole pystyneet menemään toisena päivänä aikarajoituksen vuoksi. Se päättyy Dubai Mall -kaupungissa keskipäivän aikana, jolloin voimme rauhallisesti nauttia lounaan Dubai-suihkulähteen vieressä ennen lähtöä takaisin lentokentälle.

Jos haluat oppia jotain Dubaista, sinulla ei ole paljon aikaa ja haluat ottaa mukavia kuvia, tämä on oikea paikka sinulle! Tärkeimmät nähtävyydet näytetään ja selitetään, ja sinulla on muutama minuutti aikaa muutamalle valokuvalle. Oppaamme Mehboob oli erittäin tarkkaavainen ja ystävällinen ja antoi kaiken tehdäkseen siitä mukavan kokemuksen meille.

Nautimme kiertueesta erittäin hyvin, koska meillä on erittäin ystävällinen kuljettaja, nouto täsmällisesti ajallaan ja noin kaksi ja puoli parhaan nähtävyyksemme ja fotostopien joukosta. Voitamme jättipotin tällä kiertueella, olimme kaikki, joten yksityinen kiertue käytännössä hyvin vähän rahaa joka kerta uudelleen! Ronald u. Maria, itävaltalainen

Se on kiertue, joka vie sinut paikkaan, jonka haluat ottaa kuvassa. Voit ottaa kuvan auton ikkunalasin läpi, tai voit nousta paikan päällä ja ottaa kuvan. Jos puhun siitä yksityiskohtaisesti, mielestäni tyytyväisyystaso olisi parantunut, jos auton lasilasi pidettäisiin puhtaana.