Suosittelemamme elämykset kaupungissa Al Khor

Doha: Zubara Fort, & Mangroves (Mangrovemetsät).

1. Doha: Zubara Fort, & Mangroves (Mangrovemetsät).

Tämä erityinen kiertue vie sinut Qatarin menneisyyteen. Mistä kaikki alkoi. Qatarin pohjoisosa, jolla on suuri rooli maan rikkaassa kulttuurihistoriassa. Aloita kiertue Al Khorin satamasta, maan helmisukelluksen ja kalastuksen vanhasta paikasta. Ja vanhan laivan korjaus- ja saneerauspiha. Sen jälkeen vierailet Al-Thakira mangroveilla. Mikä on yksi Qatarin piilotetuista helmistä. Al-Thakhira mangrovemetsä on yksi Qatarin vanhimmista ja suurimmista metsistä. Ja sitten vierailet Al Zubaran linnakkeessa. Tämä 1900-luvun linnoitus on Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvan Al Zubarahin arkeologisen alueen nuorin ja näkyvin piirre. Koskematon esimerkki tyypillisestä arabilinnakkeesta, sen yhden metrin paksuiset seinät torjuivat hyökkääjät ja auttoivat pitämään huoneet viileinä kuumana kesänä. Alun perin sheikki Abdullah bin Jassim Al Thanin vuonna 1938 rakentama rannikkovartiostoasema, Zubara Fort toimii nyt museona, jossa on esillä monipuolinen kokoelma näyttelyitä ja taideteoksia, ja se keskittyy nykyajan ajankohtaisiin arkeologisiin löytöihin. Linnoitus, joka on sisällytetty Unescon maailmanperintöluetteloon tunnustuksena sen säilyttämisestä ja ainutlaatuisena esimerkkinä muodostumiskaudesta, on täydellinen paikka Lähi-idän historian ystäville oppia lisää sotilaselämästä Qatarissa 18.–19. vuosisadat. Kaiken tämän jälkeen voit nähdä myös vanhan perinteisen qatarin kylän.

Dohasta: Mangroveseikkailu

2. Dohasta: Mangroveseikkailu

Uppoudu Al Thakiran mangrovensuojelualueen henkeäsalpaavaan kauneuteen, joka on Qatarin kiehtovin luonnonnähtävyys. Lähde lumoavalle melontamatkalle lumoavan mangrovemetsän halki, jossa elinvoimainen vehreys ympäröi sinua ja jossa sinua odottaa rikas valikoima ainutlaatuista kasvistoa ja eläimistöä. Nauti lintujen tarkkailun rauhallisesta taidosta tämän seesteisen elinympäristön keskellä. Kun saavut Purple Islandille, nauti tilaisuudesta ihailla Qatarin luonnonkaunista koillisrannikkoa. Pyynnöstä voit syventyä ekologisiin ihmeisiin opastetulla kävelyretkellä mangrovemetsässä. Asiantuntevan opastuksen, melontaan ja turvallisuuteen liittyvän alkeiskoulutuksen sekä jännittävän luontotutkimuksen ansiosta tämä unohtumaton seikkailu lupaa riemastuttavan pakomatkan Qatarin luonnonihmeisiin. Muista, että on mahdollista kastua, mikä tuo kokemukseesi lisää jännitystä.

Dohasta: Qatarin pohjoisosassa Opastettu kiertoajelu, jossa on sisäänpääsymaksut: North of Qatar Guided Tour with Entry Fees

3. Dohasta: Qatarin pohjoisosassa Opastettu kiertoajelu, jossa on sisäänpääsymaksut: North of Qatar Guided Tour with Entry Fees

Aloita kiertueesi mukavalla autolla ja tutustu Qatarin perintöön. Pysähdy Al Zubaran linnoituksessa, joka on tärkeä arkeologinen kohde, jonka linnoitus on muutettu museoksi. Jatka matkaa Al Khoriin, joka tunnetaan satamastaan ja ihanista rannoistaan. Seuraava pysähdys on Al Khorin saarella, joka tunnetaan myös nimillä Jazirat bin Ghanim ja Purple Island. Siellä sijaitsee maan ainoa arkeologinen kohde, joka voidaan katsoa ajoittuvan toiselle vuosituhannelle eKr.Se on ainoa arkeologinen kohde maassa. Seuraavaksi pysähdytään al Dhakhira -kaupungissa, joka oli ennen kalastajien ja helmienmetsästäjien kylä, jossa voi nähdä rahti- ja kalastusdhow-veneet. Lopuksi suuntaat sitten takaisin Dohaan.

Doha: Pohjois- ja Länsi-Katariin suuntautuva historia- ja kulttuuriperintökierros

4. Doha: Pohjois- ja Länsi-Katariin suuntautuva historia- ja kulttuuriperintökierros

Oletko valmis tutustumaan Qatarin rikkaaseen kulttuuriin ja historiaan? Liity meihin Qatarin pohjois- ja länsikiertueella ja lähde matkalle tämän elinvoimaisen maan sydämeen. Pohjoisesta länteen koet Qatarin värikkään elämän, taiteen ja kulttuurin. Vieraile Purple Islandilla, Al Khor Cityssä, Al Zubaran linnakkeessa ja Richard Serran veistotaiteessa, kaikki yhdellä kiertomatkalla! Ota kaikki irti ajastasi kanssamme, kun kokeneet oppaamme antavat sinulle katsauksen Qatarin kiehtovaan menneisyyteen.

Qatarin pohjoispuolella, Zubaran linnoitus, Mangrovemetsät, violetti saari

5. Qatarin pohjoispuolella, Zubaran linnoitus, Mangrovemetsät, violetti saari

Juuri sen jälkeen, kun nouto vieraita niiden sijainti Dohassa meidän lisensoitu matkaopas he ovat matkalla pohjoiseen Qatar, joka on täydellinen esimerkki Qatar menneisyyden 18. ja 19. vuosisadalla, ensimmäinen kaupunki tässä maassa 1700-luvun lopulla muodostetaan ihmiset matkustavat muista osista Persianlahden etsimään ansaita vilkas huppu sukeltamalla helmi ja kalastus, joka oli ainoa keino ansaita menneinä päivinä qatarilaisten ja samalla nauttia ihana pitkä ajo paljon ikoninen vetovoima nähdä matkalla Al Khor joka on kaupunki pohjoisessa Qatar. Ensin he vierailevat Al Khorin satamassa, joka oli maan ensimmäinen helmisukellus- ja kalastussatama, jossa he voivat tutustua vanhoihin dhow-veneisiin, joita qatarilaiset käyttivät elantonsa hankkimiseen. Paikka on itsessään niin ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen, että se vie sinut takaisin Qatarin kansan vanhoihin aikoihin, eikä satama rajoitu vain dhow-veneisiin vaan myös nykyajan veneisiin, mikä tekee tästä satamasta ainutlaatuisen. Al khorin satamasta he vierailevat suurimmassa ja vanhimmassa mangrovemetsässä, joka on monien eläinten koti, tämä metsä on aivan purppurasaaren vieressä, johon liittyy mielenkiintoista tietoa. Sieltä matkailija pääsee kuuluisimpaan ja suosituimpaan Unescon maailmanperintökohteeseen Zubaraan, joka on täydellinen esimerkki tyypillisistä arabilinnoituksista vanhoina aikoina. Kohteet selittävät paljon tämän alueen historiasta ja siitä, miten ja milloin siitä tuli arkeologinen kohde. Kaiken tämän jälkeen sitten hylättyyn kylään zubara . Sitten vieras pudotetaan takaisin noutopaikkaan.

Tutustu Pohjois-Katariin, jossa on historiaa ja arkeologisia kohteita.

6. Tutustu Pohjois-Katariin, jossa on historiaa ja arkeologisia kohteita.

Monet Qatarin kävijät eivät koskaan näe sen pohjoisosia, jotka tarjoavat historiallisia rakennuksia, perinteisiä satamia ja laajat rannat. Tällä yksityisellä kiertomatkalla pääset tutustumaan sen parhaisiin puoliin ilman itse ajavaa autoa, jotta et jää paitsi. Kuljettaja opastaa ja selostaa matkan varrella, ja voit vierailla Al-Khorin sataman entisessä helmenpyyntikeskuksessa, tutustua Unescon luettelossa olevaan Al Zubaran linnoitukseen ja tarkkailla Al Thakhira -rannan villieläinten täyttämiä mangrovemetsiköitä. Hotellin nouto ja kyydistä poistuminen tekevät matkastasi erittäin helpon.

BF Doha | Hamad Int. Lentokenttäkuljetus Meet & Greet

7. BF Doha | Hamad Int. Lentokenttäkuljetus Meet & Greet

Doha on Qatarin pääkaupunki ja tärkein taloudellinen keskus. Se on tunnetusti ollut Persianlahden suurin helmien viejä. Doha on suosittu matkakohde, joka tunnetaan lumoavista rakennuksista, rikkaasta historiasta ja historiallisista rakennuksista, jotka ovat pakollisia vierailukohteita sydämellisille matkailijoille. Me BaronFleetillä pyrimme luomaan vieraillemme ihania muistoja. Varmistamme, että tarjoamme parhaat limusiinipalvelut Dohassa liike- tai vapaa-ajan matkoille tai tapahtumiin. Keskitymme luomaan ensiluokkaisen kokemuksen vieraillemme. Meillä on useita eri palvelutyyppejä, joissa on eri luokkia, joista valita vieraiden mukavuuden mukaan. Varmistamme, että vieraamme ovat vain yhden klikkauksen päässä saamasta premium-limusiinit. Premium-limusiinipalvelumme ovat yleensä täydellinen sekoitus premiumia, ylellisyyttä ja turvallisuutta perheellesi ja ystävillesi. Premium-luokan autonkuljettajan ajama limusiini on palveluksessasi ympäri vuorokauden. Kun laskeudumme vieraalle maalle, me kaikki tarvitsemme jonkun pitämään huolta meistä ja rakkaistamme. Me BaronFleetillä ymmärrämme tämän tunteen, ja kuljettajamme ovat valmiita noutamaan sinut lentokentältä mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Varaa vain kyyti Hamadin kansainväliseltä lentoasemalta Dohasta, ja kohteliaat kuljettajamme ovat paikalla lentoasemalla juuri ennen lentosi saapumista noutamassa sinua. Qatarissa on kaikkea. Valitse vain parhaat matkakohteet ja varaa BaronFleet Intercity -kyyti nauttiaksesi ylellisestä matkasta. Voit vierailla Souq Waqifissa, islamilaisen taiteen museossa, Kataran kulttuurikylässä, City Centre Mallissa, Aqa Loungessa ja monissa muissa paikoissa, kuten Al Kootin linnoituksessa, Dohan Cornichessa ja jopa dhow-risteilyllä. Purple Island on vierailun arvoinen, samoin kuin vierailu vanhassa palatsissa. Voi olla hauskaa viettää yö leirissä Mesaieedissa, Wakrahissa, Sealineissa tai Zekreetissä. Toteuta toiveesi kansainvälisestä automatkasta BaronFleetin kanssa ja varaa paras kaupunkien välinen kyyti vierailemaan majesteettisissa paikoissa, kuten Al-Khor, Al-Rayyan ja Mesaieed. Meillä on parhaat premium-autot käytettävissäsi palveluksessasi, joiden tukena on markkinoiden uusimmat mukavuudet. Varaa vain huippuluokan automme, jotka täyttävät kaikki tarpeesi parhaalla mahdollisella tavalla. BaronFleetin premium-kuljettajapalvelu on paras tapa matkustaa, kun olet Dohassa. Yksi BaronFleet premium-kuljettajapalvelun parhaista ominaisuuksista on se, että saat kuljettajapalvelun silloin, kun haluat ja missä haluat. Se voi olla keskiyö tai aikainen aamu. Varaa vain premium-limusiini BaronFleetin verkkosivuilta tai Android- ja iOS-sovelluksesta ja nauti mukavasta, turvallisesta ja ensiluokkaisesta matkasta rakkaidesi kanssa. Matkusta turvallisesti, mukavasti ja ajallaan BaronFleetin eksklusiivisten premium-limusiinien avulla. Autonkuljettajamme ajama limusiinipalvelumme takaa, ettet myöhästy lennolta, kokouksesta tai illalliselta perheen kanssa ja että sinut pudotetaan ajoissa.

Yksityinen Pohjois-Qatar kiertue

8. Yksityinen Pohjois-Qatar kiertue

Kauneus Qatar pohjoispuolella alkaa Al-khor satama, kiireinen satama keskellä paikallisen kalastusteollisuuden, se jatkuva seuraavaan pysäkki Al-thakira se on tunnettu viehättävä rannat ja luonnon kauneutta, joten se on suosittu kohde paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa, menossa viimeinen pysäkki Zubarah linnoitus, joka on historiallinen sotilaslinnoitus, joka pitää lukuisia artefakteja, se on yksi maan merkittävimmistä arkeologisia kohteita ja Unescon maailmanperintökohde.

Premium North of Qatar Tour sisäänpääsymaksuineen

9. Premium North of Qatar Tour sisäänpääsymaksuineen

Huippumatkat, jotka vievät sinut Qatarin pohjoisosaan, jolla on suuri merkitys maan rikkaalle kulttuurille ja historialle. Matkaoppaamme vie sinut aikamatkalle alkaen Al Khorin satamasta, joka oli maan helmisukelluksen ja kalastuksen keskus vanhoina aikoina. Al Thakiran läpi kulkiessasi vierailet mangrovemetsissä. Zubaran linnoitus - Qatarin ensimmäinen Unescon maailmanperintökohde on tunnettu arkeologisena maisemana. Tähän päivään asti arkeologiryhmät tekevät jatkuvasti kaivauksia sen perinnön kehittämiseksi ja säilyttämiseksi. Jatkamme sitten tovVierailu perinteisessä Qatarin kylässä, jossa talot on tehty kalkkikivestä ja mudasta, ja kun taas Al Shamalissa, voit nähdä Bahrainin kirkkaina päivinä.

Dohasta: Doha: Yksityinen opastettu retki Pohjois-Katariin

10. Dohasta: Doha: Yksityinen opastettu retki Pohjois-Katariin

Pohjois-Qatar tunnetaan historiallinen paikka Qatar, joka oli aiemmin elinympäristöjä People of Qatar, se oli kuuluisa Pearl sukellus ja kalastus, kun taas koti boudin elämää. Siellä on monia historiallisia nähtävyyksiä ja Unescon kohteita, kuten: Al Zubaran linnoitus Purple Island Al Barzan Tower

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Al Khor

Kaikki aktiviteetit

23 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Al Khor: Koe enemmän

Näytä kaikki

Al Khor: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Al Khor parhaat nähtävyydet?

Kohteen Al Khor parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Al Khor?

Al Khor: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Al Khor? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.