Suosittelemamme elämykset kaupungissa Albania

Virpazar: Komin luostariin: Skadar-järven panoraamaveneajelu

1. Virpazar: Komin luostariin: Skadar-järven panoraamaveneajelu

Jos etsit Montenegron kauneimpia vierailukohteita, keskiaikainen Komin luostari on varmasti silmääsi osuva. Koe itse, miksi tämä retki oli Skadar-järven bestseller kaudella 2023! Nauti täydellisestä tasapainosta luonnon, kulttuurin ja viehättävien maisemien välillä. Matkusta perinteisellä puuveneellä ja nauti herkullista paikallista viiniä samalla, kun oppaasi paljastaa kaikki kiehtovat tarinat alueelta. Aloita matkasi Virpazarista, viehättävästä kalastajakylästä. Tämä idyllinen paikka on vain lyhyen puolen tunnin ajomatkan päässä Podgoricasta, Montenegron pääkaupungista. Saavuttuasi tapaamispaikalle paikallinen matkanjärjestäjä tarkistaa tositteesi ja selittää, miten kansallispuistomaksu maksetaan. Sen jälkeen olet valmis nousemaan kyytiin! Ihaile henkeäsalpaavaa näkyä Vranjinan kahdesta majesteettisesta huipusta, kun purjehdit kapeaa jokikanavaa pitkin. Ihaile Lesendroa, Skadar-järven avainta, vuosisatoja vanhaa rakennelmaa, jonka raunioilla istuvat usein linnut. Tutustu seuraavaksi kolmen saaren kätkettyyn kauneuteen, joita koristavat tuhannet vesililjat, juuri ennen kuin saavut keskiaikaiseen Komin luostariin. Tähän Odrin-kukkulan huipulla sijaitsevaan piilotettuun helmiin pääsee vain veneellä, ja siellä on alueen parhaiten säilyneet freskot. Uppoudu villi timjamin makeaan tuoksuun 30 minuutin vierailun aikana. Nauti lopuksi virkistävästä uinnista Skadar-järven koskemattomissa vesissä ja nauti paluumatkalla ympäröivän koskemattoman luonnon viehättävistä näkymistä.

Vloresta: Vore: Haxhi Ali Cave & Karaburun Speedboat Tour

2. Vloresta: Vore: Haxhi Ali Cave & Karaburun Speedboat Tour

Ensin vierailemme Haxhi Alin luonnonluolassa. Matka luolaan kestää noin 30-40 min. menemme luolaan, jossa pysymme noin 15-20 min uimaan, sukeltamaan vedenalaiseen maailmaan ja tutkimaan luolaa. Luolassa käynnin jälkeen menemme yhdelle Karaburunin niemimaan upeista rannoista "Saint Vasilin rannalle", jossa sinulla on mahdollisuus uida, snorklata ja nauttia sinisistä kristallivesistä ja kauniista luonnosta rannan ympärillä. Sinulla on myös mahdollisuus vierailla ja tutkia Saint Kolin lahden villejä rantoja. 15 minuutin kävelymatka näille kauniille rannoille. Sitten palaamme lähtöpaikkaan Vloren kaupunkiin.

Päiväretki Korfulta: Saranda ja Butrintin kansallispuisto

3. Päiväretki Korfulta: Saranda ja Butrintin kansallispuisto

Tutustu Albanian kauneuteen opastetulla päiväretkellä Korfusta. Astu ajassa taaksepäin muinaisessa kreikkalais-roomalaisessa Butrintin kaupungissa. Vieraile arkeologisessa museossa venetsialaisessa linnassa. Nauti herkullinen buffetlounas ravintolassa Sarandassa. Kyytiin ilmastoituun bussiin nouset Korfun saarella sijaitsevassa kohtaamispaikassa. Istu alas ja nauti kyydistä Sarandan satamakaupunkiin. Nauti 20 kilometrin pituisesta opastetusta bussikierroksesta upealla etelärannikolla ja sen neitseellisillä rannikoilla ja saarilla. Kulje pienten kylien läpi ja läpi loputtomien hedelmällisten tasankojen, jotka johtavat suureen järveen. Saavu Unescon maailmanperintökohteeseen Butrinttiin, jossa muinainen kreikkalainen Buthrotumin kaupunki katosi liejukerrosten ja kasvillisuuden alle, kunnes arkeologit löysivät sen. Kierrä venetsialaista tornia ja tutustu teatterin ja Asklepioksen temppelin jäänteisiin. Jatka muinaisen voimistelusalin ja roomalaisen kylpylän raunioille ja ihaile korvaamatonta mosaiikkilattiaa roomalaisessa kastehuoneessa. Matkaaja ajassa taaksepäin, kun tutkit Kyklooppien muureja ja saat panoraamanäkymät järvelle ja tasangoille kukkulan huipulta. Palaa Sarandaan nauttimaan suussa sulava lounas ja osallistu sitten opastetulle kävelykierrokselle ennen kuin purjehdit takaisin Korfuun.

Tiranasta: Tiranassa: Gamti-vuori ja Bovilla-järvi Vaellusretki

4. Tiranasta: Tiranassa: Gamti-vuori ja Bovilla-järvi Vaellusretki

Sukellu Albanian maaseudun henkeäsalpaavaan luonnonkauneuteen retkellä Gambi-vuorelle ja Bovilla-järvelle Tiranasta. Nauti edestakaisesta kuljetuksesta ilmastoidulla ajoneuvolla. Aloita retkesi noutamalla sinut aamulla majapaikastasi ja lähde maisemalliselle ajomatkalle Bovilla-järvelle. Tutustu Tiranan esikaupunkielämän kuvioihin, kun kuljet kaupungin läpi matkallasi maaseudulle. Kun lähestyt Bovilla-järveä, näet järven vaikuttavan padon. Ihaile Gamtin vuoren juurella sijaitsevan järven hohtavaa teeri- ja turkoosia vettä. Suuntaa vaellusreitille ja aloita nousu vuorelle, jossa voit nauttia luonnon tunnelmasta.Hyvästi. Noin 40 minuutin vaelluksen jälkeen saavut vuoren parvekkeelle ja voit tarkkailla edessäsi levittäytyviä laajoja, kumpuilevia metsiä ja kukkuloita. Jalkojesi juurella voit ihmetellä upeita näkymiä Bovilla-järvelle. Hengitä raikasta vuoristoilmaa poskillesi puhtaassa luonnonkauniissa ympäristössä.Hengitä raikasta vuoristoilmaa poskillesi. Tauota siemailemaan vettä ja keskustelemaan vuoristoluolan varjossa ennen kuin laskeudut alas vuorta samaa reittiä pitkin. Kun olet lopettanut vaelluksen, päätä matkasi käymällä joen rannalla ja ihailemalla ainutlaatuisia, kanjonimaisia maisemia samalla kun roiskit ja melot viileässä vedessä. Huomautus: Uiminen järvessä on mahdollista vain: toukokuusta syyskuuhun.

Skadar-järvi: Skadar: Opastettu kiertoajelu veneellä ja virvokkeilla

5. Skadar-järvi: Skadar: Opastettu kiertoajelu veneellä ja virvokkeilla

Koe Skadar-järven henkeäsalpaavat luonnonihmeet kahden tunnin opastetulla kiertoajelulla. Liity seuraamme perinteisessä puuveneessä, kun kuljemme kapeita kanavia pitkin, ja nauti herkullista paikallista viiniä samalla kun oppaasi paljastaa kaikki kiehtovat tarinat alueelta. Kierros alkaa Virpazarista, viehättävästä kalastajakylästä Skadar-järven rannalla, vain lyhyen puolen tunnin ajomatkan päässä Montenegron pääkaupungista. Tapaamispaikalla paikallinen matkanjärjestäjämme tarkistaa tositteesi ja selittää, miten kansallispuistomaksu maksetaan. Sitten lähdemme liikkeelle ja aloitamme seikkailumme! Ihaile Albanian ja lähimmän saaren, Vranjinan, upeita vuorijonoja, jotka kohoavat järven kristallinkirkkaiden vesien yllä. Tutustu Lesendroon, Skadar-järven avaimeen, kauniiseen, historiaan uppoutuneeseen linnoitukseen. Liu'uta järviruokoa (vesikastanjaa) kasvavien niittyjen läpi ja tarkkaile huomattavia lintulajeja, jotka kuivattavat siipiään raunioiden päällä. Ihaile kolmen saarekkeen takana kelluvia tuhansia suuria, syvänvihreitä lootuksenlehtiä ja nauti kulaus herkullista paikallista viiniä. Paluumatkalla voit nauttia rauhassa kuvankauniista maisemista ja pulahtaa virkistävään uimaan Skadar-järven raikkaisiin, syvänsinisiin vesiin. Kun uintiosuus on ohi, palaamme Virpazariin.

Vlorësta: Haxhi Ali -luola ja Karaburunin pikaveneajelu

6. Vlorësta: Haxhi Ali -luola ja Karaburunin pikaveneajelu

Lähtöaika on klo 09:00 ja 13:30. Tapaat oppaan Vloran turistisatamassa, muista olla paikalla 10 minuuttia ennen lähtöaikaa. Hyppäämme laivaan ja matkan ensimmäinen pysäkki on Haxhi Ali -luola, matka kestää noin 30 minuuttia. Menemme luolaan, jossa pysymme snorklaamaan ja tutkimaan luolaa, snorkkelivarusteet voi pyytää oppaalta ilmaiseksi. Luolan tutkimisen jälkeen jatkamme matkaa ja pysähdymme Karaburunin niemimaan sisämaassa olevalla upealla rannalla, se on varustettu ranta, jossa on pieni taverna, jossa tarjoillaan paikallisia ruokia ja juomia, jossa voit syödä. Kun olemme nauttineet kristallinkirkkaista vesistä ja upeasta näköalasta, hyppäämme laivaan ja suuntaamme takaisin Vloran matkailusatamaan, noin 30 minuutin ajomatkan päähän. Matkan loppu.

Clare: Sazan Island & Karaburun Speedboat Trip & snorklausta

7. Clare: Sazan Island & Karaburun Speedboat Trip & snorklausta

Lähtöaika on klo 9:30. Tapaat oppaan Vlora Touristic Portissa, muista olla 10 minuuttia ennen lähtöaikaa. Hyppäämme laivaan ja matkan ensimmäinen pysäkki on Sazanin saari matka saarelle kestää noin 40/50 min. Pysymme saarella noin tunnin, opas vie sinut tutustumaan Sazanin saaren vanhaan asuttuun kaupunkiin, kertoen sen historiasta ja mielenkiintoisista anekdooteista, kierroksen jälkeen voit viettää loppuajan makaamalla saaren kristallivesien rannalla, juomia tarjoillaan viilentymään kuumuudesta. Nousemme jälleen laivaan ja suuntaamme Haxhi Ali -luolaan, matka Sazanin saarelta luolaan kestää noin 15 minuuttia. Menemme luolaan, jossa jäämme snorklaamaan ja tutkimaan luolaa, snorkkelivarusteet voi pyytää oppaalta maksutta. Luolan tutkimisen jälkeen jatkamme matkaa ja pysähdymme Karaburunin niemimaan sisämaassa olevalla upealla rannalla, se on varustettu ranta, jossa on pieni taverna, jossa tarjoillaan paikallisia ruokia ja juomia ja jossa voit nauttia lounaan. Kun olet nauttinut kristallinkirkkaista vesistä ja upeasta näkymästä, hyppäämme laivaan ja suuntaamme takaisin Vloran matkailusatamaan, noin 30 minuutin ajomatkan päähän. Matka päättyy.

Tiranasta: Beratin kaupunki Unescon kulttuuriperintökohde ja Belshi-järven kiertoajelu

8. Tiranasta: Beratin kaupunki Unescon kulttuuriperintökohde ja Belshi-järven kiertoajelu

Lähde kulttuuriselle ja taiteelliselle pyhiinvaellukselle. Tutustu mestarimaalari Onufrin töihin Beratin kirkoissa. Vieraile Beratissa, Onufri-museossa, Mangalemin ja Gorican kaupunginosissa sekä Gorican sillalla. Tapaa oppaasi hotellissasi ja aloita Beratin kaupunkikierros. Berat on yksi Albanian suosituimmista ja tyypillisimmistä kaupungeista. Se on Unescon suojeluksessa, ja sitä pidetään maailmanperintökohteena ainutlaatuisen arkkitehtuurinsa vuoksi. Vieraile Beratin linnassa ja Onufri-museossa. Beratin linna on erityisen kiinnostava, koska ihmiset asuvat edelleen sen muurien sisällä perinteisissä taloissaan, aivan kuten heidän esi-isänsä tekivät vuosisatojen ajan. Tutustu tähän linnoitukseen, josta on näkymät Beratin kaupunkiin ja sen moniin bysanttilaisiin kirkkoihin. Linnassa oli aikoinaan yli 40 kirkkoa, joista 7 on edelleen jäljellä, mukaan lukien Pyhän Marian nukkumisen kirkko. Jälkimmäinen on muutettu Onufri-museoksi, jolla kunnioitetaan 1500-luvun albanialaista maalarimestaria, joka maalasi monia ortodoksikirkkoja Albaniassa ja Kreikassa. Todista museossa joitakin kauneimmista punaisen ja kullan sävyistä, joita olet koskaan nähnyt. Jatka sitten seuraavalle pysähdyspaikallesi Mangalemin ja Gorican vanhoihin kaupunginosiin, jotka yhdistää toisiinsa Gorican silta Osumi-joen yli. Paluumatkalla vierailet Belshissä, hyvin pienessä kaupungissa, jonka rakennusten edessä on pieni järvi.

Eurooppa Data eSIM: 0,5 Gt/päivä - 20 Gt-30 päivää.

9. Eurooppa Data eSIM: 0,5 Gt/päivä - 20 Gt-30 päivää.

Ostoilmoitukset -Datapaketin voimassaolo alkaa välittömästi, kun eSIM asennetaan. -Varmista, että puhelimesi on avattu operaattorisi toimesta ja että sen käyttöjärjestelmä on yhteensopiva eSIM:n kanssa. Jos näin ei tehdä, aktivointi voi epäonnistua, eikä hyvityksiä myönnetä. -iOS edellyttää versiota 12.1 tai uudempaa; huomaa, että Kiinassa myytävät iPhonet eivät tue eSIM:ää ja tietyt Hongkongissa ja Macaossa myytävät matkapuhelimet eivät tue eSIM:ää. Eurooppa Rajoittamaton Prepaid-verkkovierailu eSIM:llä 1. Rajoittamaton data 0.5GB/1GB/2GB - (Päivittäinen nollaus 24 tunnin välein, nopeus laskee 128kbps:iin datasuunnitelman ylityksen jälkeen). 2. Rajoittamaton 3GB/5GB/10GB/15GB/20GB nopea data (nopeus vähenee 128kbps:iin datasuunnitelman ylityksen jälkeen). Tämä eSIM on pelkkää dataa. Se ei sisällä puhelinnumeroa puhelujen soittamiseen tai tekstiviestien lähettämiseen. Huomaa, että Kiinassa myytävät iPhonet eivät tue eSIMiä ja tietyt Hongkongissa ja Macaossa myytävät matkapuhelimet eivät tue eSIMiä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun mieluiten ennen varauksen tekemistä. Palautukset tai peruutukset GYG:n käytäntöjen mukaisesti. Voit asentaa eSIMin ennen matkaa (ennen lentoa) tai matkakohteessa, kun tarvitset sitä. eSIM voidaan asentaa vain kerran. ÄLÄ Poista/siirrä eSIMiä laitteestasi onnistuneen asennuksen jälkeen. Viimeinen voimassaolopäivä - 45 päivää ostopäivästä.

Berat: Osumin kanjoni ja Bogoven vesiputouskierros

10. Berat: Osumin kanjoni ja Bogoven vesiputouskierros

Koe Osumin kanjonin ja Bogoven vesiputouksen luonnonkauneus opastetulla kierroksellamme. Oppaamme noutaa sinut hotellistasi ja vie sinut tähän Albanian piilotettuun helmiin. Kierroksen aikana sinulla on mahdollisuus pysähtyä useilla näköalapaikoilla ottamaan kuvia henkeäsalpaavasta kanjonista. Kävelette myös kanjonin huipulla nauttiaksenne upeista näkymistä. Retkemme sisältää vaelluksen Bogoven kansallispuiston läpi, jossa sinulla on mahdollisuus uida upean Bogoven vesiputouksen kylmässä kristallivedessä. Pysähdyt myös Policanissa, joka on kommunismin aikana perustettu aseita valmistava pikkukaupunki, ja opit sen historiasta. Matka on räätälöitävissä kiinnostuksen kohteidesi ja mieltymystesi mukaan. Voit myös nauttia piknik-lounaan. Huomaa, että kuivana kautena heinäkuusta syyskuuhun voimme tehdä lyhyen tutkimusretken kanjoniin. Muina kuukausina kanjoniin ei kuitenkaan ole mahdollista tutustua, ja retki keskittyy nähtävyyksien katseluun. Valmistaudu tutustumaan Albanian luonnonkauneuteen ja luomaan unohtumattomia muistoja Osumin kanjonin ja Bogoven vesiputouksen kiertomatkalla! Tapaa matkanjohtaja Beratissa ja siirry Osumin kanjoniin. Matkalla kanjoniin pysähdy Policanissa, joka on kommunismin aikana perustettu aseiden tuotantoa varten. Jatka matkaa kanjoniin - Pysähdy näköalapaikoilla ja opi lisää suosituista legendoista Käytä aikaa uintiin Paluumatkalla Beratiin vieraile Bogoven vesiputouksella. Virkistäydy vesiputouksen kylmässä vedessä. Palaa Beratiin myöhään iltapäivällä.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Albania

Kaikki aktiviteetit

291 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Kaupungit: Albania:

Albania: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Albania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.