Lisää päivät

Alcaiceria

Alcaiceria: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Malaga tai Costa del Sol: Alhambran ja Granadan kierros

1. Malaga tai Costa del Sol: Alhambran ja Granadan kierros

Tämä elämys esittelee sinulle yhden Granadan ja Espanjan suosituimman kohteen, Alhambran. Varaa kierros ja koe Generalifen puutarhat sekä Nasridin palatsi. Kierros alkaa, kun sinut noudetaan ennakkoon ilmoitetulta noutopaikalta joko Malagassa tai Costa del Solissa. Katsele matkan aikana Malagan maisemia kunnes pääset Granadan. Koe Alhambran upeat kohokohdat perille päästyäsi. Ensin suuntaat kohti Generalifeä, jonka puutarhat kätkevät sisälleen muun muassa Kaarle V:n palatsin. Nasridin palatsit eivät kuulu tähän kierrosvaihtoehtoon. Koe sitten Granadan kaupunkialueen elämyksen vapaa-ajan aikana. Herkuttele lounaalla ja käveleskele kujia pitkin Alcaiceriassa. Kierros loppuu paluukuljetuksella Costa Del Solille.

Granada: Capilla ja Madraza -kierros.

2. Granada: Capilla ja Madraza -kierros.

Aloitat Plaza Nuevalta, jossa ihailet yhtä niistä rakennuksista, jotka muuttivat kaupungin fysiologiaa eniten. Hämmästelet myös Real Chancillería -rakennusta, joka oli Kastilian maakunnan korkein vetoomustuomioistuin. Sen jälkeen voit ihailla Plaza Nuevaa, Santa Anan kirkkoa ja Pilar del Toroa, joista jokainen on osa yhtä nykypäivän Granadan tärkeimmistä paikoista. Kävelet Darro-joen uomaa pitkin nähdessäsi vanhan Al-Funduqin (Corral del Carbón), joka on yksi harvoista vielä säilyneistä kaupalliseen käyttöön tarkoitetuista muslimirakennuksista. Sen jälkeen voit kävellä sen kaduilla ja vierailla vanhoilla silkkimarkkinoilla, joilla tuhannet myyntikojut huumaavat aistisi väreillään ja tuoksuillaan. Myöhemmin vierailet Madrazassa, jonka Yusuf I perusti vuonna 1349. Sen jälkeen siirryt Capilla Realiin, jonne Reyes Católicosit päätyivät haudattaviksi jättääkseen pysyvän muistutuksen siitä kovasta työstä, jota he joutuivat tekemään voittaakseen kaupungin takaisin. Kierroksen loppupuolella vierailet katedraalissa, jota alkoi rakentaa keisari Kaarle V.

Granada: Albaicinin kävelykierros: Historiallinen keskusta ja Albaicinin alaosa.

3. Granada: Albaicinin kävelykierros: Historiallinen keskusta ja Albaicinin alaosa.

Tutustu kaupungin kauneimpiin aukioihin ja Albaicinin kaupunginosan alaosaan tällä Granadan opastetulla kävelykierroksella. Tutustu kaupungin monikulttuuriseen historiaan nähdessäsi muistomerkkejä, kuten Corral del Carbón, Alcaiceria ja Plaza Bib Rambla.Hyvästi. Tapaat oppaasi kaupungin sydämessä, katolisten kuninkaiden Ferdinandin ja Isabellan muistomerkin luona. Tutustu Granadan kiehtovaan historiaan ja sen merkittävään islamilaiseen perintöön sekä reconquistaan, joka päättyi Granadassa vuonna 1492. Kävele oppaasi kanssa historiallisessa keskustassa ja tutustu historiallisiin rakennuksiin, kuten Alcaiceriaan, Pyhän Anan kirkkoon, kuninkaalliseen korkeimpaan tuomioistuimeen, Plaza Bib Rambla -aukiolla sijaitsevaan Jättiläisten suihkulähteeseen, Madrazaan, katedraaliin, kuninkaalliseen Chancilleriaan ja kuninkaalliseen vankilaan. Exploita Albaicinin kaupunginosan alaosaa, jonka kapeat viehättävät kadut herättävät muistoja sen maurilaisesta menneisyydestä. Pysähdy Granadan kuuluisimman maamerkin, Alhambran, upealla näköalapaikalla ja ota upeita valokuvia.

Granada: Essential Must Do -kävelykierros

4. Granada: Essential Must Do -kävelykierros

Aloita historiallinen kiertue Granadassa ja opi kuinka tämä kaunis kaupunki muuttui islamilaisesta ajasta kristinuskoon. Kävelykierros vie sinut läpi historiallisen keskustan katuja tutustumaan kaupunkiin ennen ja jälkeen islamilaisen valloituksen. Aloita kaupungin sydämestä, katedraalin ja kuninkaallisen kappelin vierestä. Myöhemmin kiertue tulee Albaycínin sydämeen, joka on täynnä teekauppoja, kirkkoja, kapeita katuja, monumentteja ja monia salaisuuksia. Asiantuntijaoppaasi kuvailee Granadan tärkeitä historiallisia tosiasioita, jotka kattavat katoliset hallitsijat, Kaarle V:n, Alhambran, maurien tragedian, kaupunki- ja vesiinfrastruktuurin sekä Granadan Cármenesin.

Granada: Salaperäinen kävelykierros

5. Granada: Salaperäinen kävelykierros

Granada on kaupunki, jota leimaa yliluonnollinen ja kauheiden rikosten historia. Kuule Granadan vanhassa neuvoston rakennuksessa ja El Granero -pubissa tehdyistä uskonnollisista rikoksista Ota selvää, kuinka Granadan ihmiset johdettiin kannibalismiin keskiajalla ja missä paranormaali toiminta ilmenee Granadassa. Katso Bib-Rambla-aukio, jossa noitia poltettiin roviolla, ja Albyzin, jossa pakanallisia rituaaleja suoritettiin. Reitti perustuu kirjakokoelmien tutkimukseen: Rafael Casaresin Haunted Houses ja Cesar Gironin Black Chronicle of Granada.

Granada: 2,5 tunnin kävelykierros panoraamanäkymillä kaupungista

6. Granada: 2,5 tunnin kävelykierros panoraamanäkymillä kaupungista

Tutustu Granadan kaduille paikallisen oppaan johdolla ja tutustu historiallisen keskustan ja Albaicinin alueen kauniisiin nähtävyyksiin. Vieraile parhaalla näköalapaikalla, josta avautuvat panoraamanäkymät kaupunkiin ja ikoniseen Alhambraan. Opi lisää kaupungin historiasta ja kuule mielenkiintoisia paikallisia legendoja, kun vaellat mukulakivikaduilla ja ihailet sen uskomattoman monipuolista arkkitehtuuria. Vieraile keskustan tärkeimmillä nähtävyyksillä, kuten Bib Rambla-aukiolla ja Alcaiceria-kaduilla, vanhoilla silkkimarkkinoilla. Tutustu katedraalin upeaan arkkitehtuuriin, joka on yksi Espanjan renessanssin tärkeimmistä rakennuksista. Kävele kaupungin keskiaikaisessa menneisyydessä Albaicinin kaupunginosassa, Granadan vanhassa arabikorttelissa, ja näe Paseo de los Tristes, Placeta de la Victoria, Carvajalesin näköalapaikka. Kaupunginosa julistettiin maailmanperintökohteeksi vuonna 1984 sen erityisen luonteen vuoksi. Vieraile Mirador of San Nicolas -näköalapaikalla, Granadan ikonisimmalla näköalapaikalla, josta avautuu upea näkymä Alhambraan, Generalifeen, sen juurella olevaan kaupunkiin ja aivan sen takana sijaitsevaan upeaan Sierra Nevadaan. Kierroksen aikana tutustut Granadan monipuoliseen arkkitehtuuriin, muslimien valtakunnan laajaan vaikutukseen ja kristillisen taiteen valtavaan näytteillepanoon, joka perustettiin sen jälkeen, kun katoliset hallitsijat ottivat kaupungin haltuunsa. Opit myös Granadan historiasta ja mysteereistä, ja kerrot tarinoita paikallisista kulttilegendoista sen piilotetuista nurkista.

Granada: Kävelykierros: Kuninkaallinen kappeli ja historiallinen keskusta

7. Granada: Kävelykierros: Kuninkaallinen kappeli ja historiallinen keskusta

Älä missaa tätä tilaisuutta vierailla Granadan kaupungin tärkeimmissä historiallisissa kohteissa kokeneen oppaan johdolla. Aloita kierros Plaza Bib-Ramblalta, aukiolta, joka oli ennen kaupungin sisäänkäynti. Täällä näet, missä "Korvien portti" aikoinaan sijaitsi, ja opit tarinan tämän nimen takana. Kierroksesi seuraava kohde on Alcaicería, arabialainen tori, joka on täynnä kapeita ja mutkittelevia käytäviä. Osta matkamuistoja tai vain ihastele tarjolla olevaa laajaa tavaravalikoimaa, johon kuuluu upeita silkkejä ja tuoksuvia mausteita. Jatka matkaasi, ja seuraava pysähdyspaikkasi on päivän kohokohta: kuninkaallinen kappeli, jossa sijaitsevat historiallisten kuninkaallisten marmoriset haudat. Täällä lepäävät Isabella ja Ferdinand sekä heidän tyttärensä Johanna I ja vävynsä Filip Komea. Suuntaa lopuksi kaupungin historialliseen keskustaan katsomaan La Madrazaa, Granadan ensimmäistä islamilaista yliopistoa. Tämä 1300-luvulla rakennettu upea arkkitehtuuriteos on yhä osa kaupungin yliopistoa.

Visita centro storico e quartiere Albaicin. Italiano

8. Visita centro storico e quartiere Albaicin. Italiano

Kierros alkaa plaza de las pasiegasilta ja tutustut Granadan tärkeimpiin paikkoihin. Albaicin: Kuljemme kapeiden katujen, kiehtovien kulmien, aukioiden ja näköalapaikkojen läpi, kunnes saavumme henkeäsalpaavalle San Nicolasin näköalapaikalle. Sacromonte: Flamencon viitepaikka. Kuuluisa luolamökeistään, joilla on oma persoonallisuutensa. Sen kaduilta avautuvat upeat näkymät Granadaan. Granadan keskusta: Madrasa (vanha arabialainen yliopisto), Alcaiceria (vanhat silkkimarkkinat), plaza nueva, plaza Isabel la Catolica.

Granada: Albaicinin kävelykierros: Yksityinen UNESCO-perintökohde

9. Granada: Albaicinin kävelykierros: Yksityinen UNESCO-perintökohde

Kävele unohtumattomalla kävelyllä Granadan vanhimman kaupunginosan, Albaicinin, solmituilla kaduilla. Tunne menneisyyden henki ja tutustu keskiaikaiseen maurien vaikutukseen paikallisessa arkkitehtuurissa, keittiössä ja kulttuurissa. Albaicinin kaupunginosaa asuttivat Länsi-Euroopan viimeisen maurien valtakunnan talonpojat. Tutustu heidän tiukkoihin arkirutiineihinsa, jotka liittyivät kaupankäyntiin, hygieniaan, rukoilemiseen ja koulutukseen, sekä siihen, miten korkealle kehitystasolle kaikki nämä osa-alueet pääsivät kiertomatkasi aikana. Kun olet tavannut matkanjohtajasi, kierroksesi alkaa tutustumalla Plaza de San Nicolas -aukiolle. Tältä kaupungin suosituimmalta näköalapaikalta avautuvat upeat näkymät kaupungin suurimmalle nähtävyydelle, Alhambralle. Kun olet viettänyt 10 minuuttia nauttien tästä kiehtovasta näkymästä, kiertoajelusi jatkuu. Kierroksen toinen vierailukohde on Dar al-Horra. Tämä 1300-luvun maurilaispalatsi on kierroksenne piilotettu helmi, ja teillä on 25 minuuttia aikaa tutustua sen ominaisuuksiin. Sen jälkeen pysähdytte El Banuelossa, joka on yksi koko kaupungin vanhimmista muistomerkeistä ja joka oli aiemmin kylpylä. Tämän jälkeen etenette kohti Alcaiceriaa, joka on keskiaikainen maurilainen markkinapaikka. Pysähdy torin jälkeen Corral del Carbonissa, joka on 1300-luvulla rakennettu hotelli. Kierroksen loppupuolella vierailet Casa de Zafrassa, joka on karismaattinen 1300-luvun maurilainen talo. Kun olet viettänyt 25 minuuttia tässä paikassa, matkustat kaupungin keskustaan, jossa kierroksesi päättyy.

Granada: Sightseeing Scavenger Hunt Mobile Exploration Game

10. Granada: Sightseeing Scavenger Hunt Mobile Exploration Game

Tutustu Granadaan omaan tahtiisi tällä interaktiivisella kävelykierroksella. Tutustu kaupunkiin kävellen hauskan sovelluksen avulla ja saat pisteitä erilaisten tehtävien ratkaisemisesta. Hyödynnä vihjeitä löytääksesi parhaat nähtävyydet ja piilotetut jalokivet eri puolilta kaupunkia. Sovelluksen karttatoiminto auttaa sinua pääsemään perille. Ratkaise kysymyksiä kaupungin parhaissa nähtävyyksissä. Etsi vastauksia, jotka on piilotettu esimerkiksi kyltteihin ja kuviin. Odota jännittäviä valokuvaustehtäviä, jotka vaativat paljon luovuutta. Jos hallitset tilannekuvat, sinut palkitaan pisteillä. Tavoita hämmästyttäviä paikkoja, kuten Granadan katedraali, "Corral del Carbón", Alcaicería "Suuri basaari. Tule saamaan pelikoodi sähköpostitse, jossa on ohjeet pelaamiseen. Suuntaa Plaza Nuevalle ja käytä koodia avataksesi pelin sovelluksessa. Kierros päättyy Placeta de Carvajalesin näköalapaikalle. Lataa Explorial-sovellus, mene lähtöpisteeseen, ja olet valmis aloittamaan pelin. Kierros kestää keskimäärin noin 1-2 tuntia, mutta voit keskeyttää ja jatkaa peliä milloin haluat.

Saatavilla olevat aktiviteetit

13 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Alcaiceria: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Alcaiceria? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Alcaiceria : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 354 arvosteluun

Upea matka superoppaan kanssa bussissa (Rita). Lyhyt oleskelu Granadassa antoi pienen käsityksen siitä, mitä kaupungilla on tarjottavanaan. Alhambra on fantastinen kokemus poikkeuksellinen, mutta olimme varanneet englanninkielisen oppaan, joka valitettavasti ei kyennyt välittämään Alhambran historiaa sujuvalla ja ymmärrettävällä englannin kielellä. Olisimme voineet tykätä jaosta espanjalaisen ryhmän kanssa espanjalaisen oppaan kanssa ja tiimistä englanninkielisellä oppaalla (eikä vain englanninkielisiä), jotta tietoa ei jaettu vuorotellen espanjaksi ja englanniksi. Matka Fuengirolasta kesti n. 13 tuntia.

Kiva matka! Ensin vietimme muutaman tunnin Granadassa - erittäin mukavassa kaupungissa. Bussimatkalla sinne oppaamme kertoi meille Malagan ja Granadan historiasta sekä alueista, joiden läpi ajoimme. Iltapäivällä menimme Alhambran palatsiin. Odota, kuinka kaunista se oli! Vaikka vierailuja oli PALJON, se oli silti silmien juhla.

Kaikki oli super järjestettyä ja ajallaan. Bussi oli moderni, kaikki kerrottiin kahdella kielellä ja yhteyshenkilö oli aina tavoitettavissa. Sinun on käveltävä vähän ja kestettävä aurinkoa vuodenajasta riippuen. Retki oli ainutlaatuinen ja ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Opas Alex erittäin mukava! Ostin tämän aktiviteetin appivanhemmilleni ja he rakastivat sitä. Vaikka he olivat ainoita espanjalaisia, he sanoivat, että opas kohteli heitä erittäin hyvin ja että heillä oli hauskaa.

Matkaopas oli hyvä, aikataulut piti, ja järjestelyt oli harkittuja, ei mitään manjaana-meininkiä. Bussin takaosassa oli meteliä, kun bussin voimansiirto piti voimakasta ääntä, onneksi ei jättänyt matkalle.