Tekemistä kohteessa
Alcatraz

Tutustu jäätävään historiaan paikassa, jossa aikanaan oli Yhdysvaltain pahamaineisimpia rikollisia.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Alcatrazin historian kuuluisimmat vangit

Alcatrazista löytyy muun muassa sisällissodan aikainen varuskunta, lintuyhdyskuntia sekä länsirannikon vanhin toiminnassa oleva majakka. Jos Alcatrazin seinät osaisivat puhua, ne kertoisivat tarinoita Yhdysvaltain vaarallisimmista vangeista. Tässä katsaus saaren kuuluisimpien vankien historiaan.

 • Al Capone

  1. Al Capone

  Al Capone on kenties yksi historian kuuluisimmista gangstereista. Hän päätyi selliin numero 181, eikä hänen vankilaelämänsä ollut tarinoiden mukaan kovinkaan helppoa.

 • Robert Franklin Stroud

  2. Robert Franklin Stroud

  Alcatrazin lintumiehenä tunnetusta vangista tuli arvostettu ornitologi edellisessä vankilassa, Leavenworthissa. Alcatrazissa hän ei kuitenkaan saanut pitää eläimiään.

 • Mickey Cohen

  3. Mickey Cohen

  Harvey esitti Cohenia Bugsbyssa ja voitti roolistaan parhaan sivuosan Oscarin. Palkinto oli jokaisen Hollywood-mafiosokliseen kehittäneelle miehelle arvoisensa kunnianosoitus.

 • James "Whitey" Bulger

  4. James "Whitey" Bulger

  Pahamaineinen Bulger vietti Alcatrazissa kolme vuotta, jonka jälkeen hänestä tuli yksi Yhdysvaltain pahamaineisimmista rikollispomoista. Bostonin hirviö on nykyään vangittuna Floridassa.

 • Frank Morris, John Anglin ja Clarence Anglin

  5. Frank Morris, John Anglin ja Clarence Anglin

  Vuonna 1962 nämä kolme vankia tekivät tarkan pakosuunnitelman, jota pidetään Alcatrazin ainoana onnistuneena pakona. Kukaan ei tiedä mihin kolmikko päätyi pakoreissunsa päätteeksi.

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka pääset Alcatrazille?

  Alcatrazille pääsee ainoastaan lautalla, joka lähtee Embarcaderon laiturilta numero 33.

 • Mikä on paras aika vuodesta vierailua varten?

  Alcatraz on melko sumuinen kesäkuukausina. Paras vierailu sään suhteen on loppukeväästä tai alkusyksystä.

 • Paras vierailukellonaika?

  Vieraile saarella mahdollisimman aikaisin, mikäli haluat viettää siellä koko päivän. Saarelle pääsee vain rajoitettu määrä ihmisiä, joten valmistaudu jonoihin.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Lautat aloittavat kulkunsa aamulla klo 9.00.
 • Hinta
  Aikuisilta alkaen 30 €. Lippujen hinnat vaihtelevat.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Säästä rahaa ja tutustu Alcatraziin osana hop-on hop-off -kierrosta, jolla voit nähdä myös muita San Franciscon nähtävyyksiä, kuten Golden Gate Bridgen. Kierroksella opas kertoo sinulle tarvittavat tiedot kustakin nähtävyydestä.
 • Kuinka päästä perille
  Alcatraz on saari, joten sinne pääsee ainoastaan lautalla. Pääset lautalle F-linjan Munilla (bussi).
 • Lisävinkkejä

  • Saarella on jyrkkiä mäkiä, joten laita jalkaasi hyvät kävelykengät.

  • Ota mukaasi takki tai villapaita - rannikolla voi olla viileää.

Alcatraz: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Alcatraz? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Alcatraz : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 3 444 arvosteluun

Upea idea nähdä San Franciscon "kuumia kohtia"

Bussin käyttö oli upea idea saada se kaikki San Franciscon tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Yömatka oli myös erittäin nautinnollinen. Ainoa valitukseni on, että jos olette "täydellisessä" lomalla vaimoni kanssa ja minä, se, että linja-autoliikenne pysähtyy kello 17.30, tekee yöaikaan kulkevan kaupungin ympäri riippuvaiseksi muista vaihtoehdoista kuin linja-autolinjasta. Jälkikäteen olen todennäköisesti ostanut vain yhden päiväkortin, mutta viivästyin Alcatraz-lippujen hankkimisessa ja ainoa vaihtoehto, joka minulla oli, oli saada yhdistelmäpaketti Alcatraz-lippujen kanssa. Melko kallis, mutta uskon, että se kaikki oli sen arvoista.

Alcatrazin fab

Alcatraz oli upea matka. Minulla oli murtunut jalka ja se oli Moon-kengässä eikä heistä voinut olla apua. Kuitenkin lippujen noutopiste on kaukana bussipysäkistä ja kainalosauvoista, mikä ei ollut hauskaa. .ticjets on noudettava 10 o kello, mikä tarkoittaa, että meillä ei ollut aikaa ottaa pyörätuolia ensin. Luulisi, että heillä olisi bussikuljetus linja-autopysäkille. Henkilöstö meni avuksi, mutta linja-autolla olleet linja-auton kuljettajat ja oppaat olivat kuitenkin hienoja

Upea kiertue! Hyvät paikat ja hyvät oppaat. Toivon, että Alcatraz-kiertueeni ei haastunut keskellä päivää (1:00), koska en pystynyt tosiasiallisesti käyttämään bussipysäkkiä millään bussipysäkillä, koska kestää 2,5 tuntia, jotta vain ajaa koko silmukkaa.

Tämä oli hyvää vastinetta rahalle. Minun on oltava yksi tehokkaimmista tavoista nähdä kaikki kaupungin tärkeimmät kohteet.