Alcatraz

Tutustu jäätävään historiaan paikassa, jossa aikanaan oli Yhdysvaltain pahamaineisimpia rikollisia.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Monen päivän matkat
  • Yhdistelmäkierrokset
41 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Alcatraz: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Alcatraz? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Alcatraz : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 4 717 arvosteluun

Alcatrazin fab

Alcatraz oli upea matka. Minulla oli murtunut jalka ja se oli Moon-kengässä eikä heistä voinut olla apua. Kuitenkin lippujen noutopiste on kaukana bussipysäkistä ja kainalosauvoista, mikä ei ollut hauskaa. .ticjets on noudettava 10 o kello, mikä tarkoittaa, että meillä ei ollut aikaa ottaa pyörätuolia ensin. Luulisi, että heillä olisi bussikuljetus linja-autopysäkille. Henkilöstö meni avuksi, mutta linja-autolla olleet linja-auton kuljettajat ja oppaat olivat kuitenkin hienoja

Erittäin mukava pyöräretki ja Alcatraz oli myös.

Sähköpyöräretken kohtaamispaikan talonumero oli väärä. Joten meillä oli aika kiireinen. Mutta saimme oppaan puhelimitse, joka antoi meille oikean osoitteen. Hyvin opastettu kierros, mutta sinun täytyy ajatella jäätävää tuulta SF: ssä. Pukeudu lämpimästi!!!! Alcatraz oli myös loistava.

Upea kiertue! Hyvät paikat ja hyvät oppaat. Toivon, että Alcatraz-kiertueeni ei haastunut keskellä päivää (1:00), koska en pystynyt tosiasiallisesti käyttämään bussipysäkkiä millään bussipysäkillä, koska kestää 2,5 tuntia, jotta vain ajaa koko silmukkaa.

Tämä oli hyvää vastinetta rahalle. Minun on oltava yksi tehokkaimmista tavoista nähdä kaikki kaupungin tärkeimmät kohteet.

Mukava kokemus

Helppo varata, mukava kierros, esittely hieman pätki