Valitse päivämäärät

Alcazaba

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Päiväretket
46 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 46

Alcazaba: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Alcazaba? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Alcazaba : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 167 arvosteluun

Rakastin punaisen reitin peittämää aluetta - valitettavasti ei ollut aikaa kokeilla vihreää tai sinistä. Ihannetapauksessa tarvitset 2 päivää kattaaksesi koko asian. Kierros antoi meille hyvän käsityksen kaupungin ulkoasusta ja paikoista, joita halusimme tutkia. Ainoa valitus on, että oli erittäin vaikeaa selvittää, missä pysäkit olivat, etenkin kiertueen aloittamista varten. Minulle lähetettiin parempi kartta kiertueen päivänä liian myöhään auttamaan meitä. Koska Pompidoun aukioloajoista oli virheellisiä tietoja, opas vakuutti meille, että se oli auki tiistaina, mutta se ei ollut.

Malagan bussit kulkevat klo 10.00-19.00. Sinun on selvitettävä 24 tunnin lippusi arvo ja bussien ajat. Lisäksi ostin Experience-kortin, jossa todetaan, että voit valita 3 merkintää heidän vaihtoehtoluettelostaan osana kustannuksia. Myöhemmin sain tietää yhdestä virallisesta matkailuneuvonnasta, että tämä on muuttunut, ja voit käydä KAIKKI vaihtoehdot. Yksityiskohtia on muutettu, mutta heidän esitteitään ei, koska heillä "on niin paljon vanhoja lehtisiä jäljellä, eivätkä ole vielä vaihtaneet". Tarkista kun ostat!!

Kannattaa kokea

Meillä oli Malaga experience -lippu, joka sisälsi myös laivaristeilyn, jota koko ryhmämme piti erinomaisena. Lippuun sisältyi monia sisäänpääsyjä, mutta ajallisesti yhden päivän aikana on mahdotonta kaikissa vierailla, valitettavasti meillä oli muita aktiviteettejä Espanjassa ja tälle oli varattu vain yksi päivä. Kävimme myös korkealla olevassa upeassa linnassa, josta oli hienot näkymät yli Malagan. Sen pääsymaksu ei kuulunut experience-lippuun, mutta 2,20 € oli pieni hinta.

Tietenkin se on paljon halvempaa täällä kuin siellä, se on erittäin kannattavaa, koska se tekee monia tärkeitä pysähdyksiä, he selittävät, sinulla on kävelykierros mukana, vene oli upea plus. Vaikka korostan, että meillä oli ongelmia lunastaa joitakin toimintoja, jotka oletettavasti sisältyivät, kuten viinejä, tapaksia ...

Paljon nouto- ja pudotuspisteitä, helppo löytää ja henkilökunta erittäin avulias. Menimme ympäri ja jatkoimme sitten, kunnes pääsimme linnaan. Pyysin ympäri ja kiinni seuraavasta bussista takaisin kaupunkiin. Koska aloitimme vasta kello 13.00, voimme käyttää sitä myös seuraavana päivänä.