Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Alcudia

Keskiaikaisesta vanhasta kaupungista kirkkaisiin vesiin, tämä Mallorcan helmi tarjoaa jokaiselle jotakin.

Alcudia: huippunähtävyydet

Alcudia: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Alcudia parhaat nähtävyydet?

Kohteen Alcudia parhaat nähtävyydet ovat:

Alcudia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Alcudia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Alcudia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 4 729 arvosteluun

Toisin kuin monet negatiiviset arvostelut, me (2 vanhempaa, 3-vuotias lapsi) olimme täysin tyytyväisiä kiertueeseen. Vielä neljän lyhyen pysähdyksen jälkeen noutaaksemme muita vieraita menimme erittäin mukavalle uima-alueelle. Täällä jokainen sai kylpeä 20-25 minuuttia ja palata sitten laivaan. Laivalla oli ruokaa ja juomaa normaalihintaan. "Lasilattiakierros" on yksinkertaisesti väärä termi, lasilattia-ikkunoita on vähän, mutta hiekkaa lukuun ottamatta ihasteltavaa on vähän (tavallinen meri). Mutta sinulla on upeat näkymät Alcudian ympärillä oleville lahdille katamaraanin yläkerrasta. Melkein tasan 2 tunnin kuluttua olimme takaisin lähtöpisteessä. Voin suositella kiertuetta, hinta ja suorituskyky (maksoimme 68 €) olivat aivan oikein.

Todella hieno kiertue. Ensin kuljimme pikaveneellä noin puoli tuntia delfiinien suuntaan. Samalla saimme katsella kaunista auringonnousua. Koska vene oli hyvin pieni, pääsimme hyvin lähelle delfiinejä. Sitten menimme veneellä luonnonkiville. Sitten meillä oli noin puoli tuntia aikaa uimaan ja vaihtoon kauniissa lahdessa. Suosittelemme ehdottomasti ottamaan mukaan sukelluslasit ja uimavarusteet. Valitettavasti monilla vieraista ei ollut uimapukuja mukana, eivätkä he voineet mennä uimaan. Noin 3 tunnin kuluttua kiertue päättyi. Selkeä kohokohta. En kuitenkaan suosittelisi kierrosta lapsille tai helposti merisairaaville. Varsinkin kun vene on vedessä, se ei todennäköisesti keinu. Meillä oli takanamme 2 lasta, jotka itkivät koko ajan.

What an amazing trip and views! We stopped in three different locations to swim/snorkle/paddle. It was so cool and we saw plenty of fish! Due to covid, we brought our own snorkling equipment, but you could borrow a kayak or a sup board also from the boat. They even had life vests that you could borrow, if you weren’t that good of a swimmer (like me). Remember to bring your own towel though! The staff were very friendly and they prepared the grilled food in one of the stops. The food was great and if you were super hungry, you could go and get some more, so no one was left hungry. Overall a great experience and would recommend!

Lähtö klo 8, jos et pidä nopeudesta merellä, en suosittele! Noin 1 tunti merellä ennen delfiinien kohtaamispaikkaan saapumista. Valitettavasti troolari oli hieman liian kaukana (se on se, joka houkuttelee delfiinejä kalastaessaan), mutta näimme useita niistä, mukaan lukien kolme, jotka olivat hyvin lähellä. Se oli maaginen kokemus, varsinkin kun he ovat omassa ympäristössään. 30 minuutin havainnon jälkeen suuntaa Col baixin rannalle ja olemme hämmästyneitä! Kaunis ranta ja ylevä veden väri! Mutta valitettavasti aika ei riitä uimaan. Palaamme kotiin kauniiden videoiden ja valokuvien kera ja paljon muistoja! Tehdään uudestaan!

Tein tämän 2 poikani kanssa (11+8). Mukava kokemus meille kaikille sekä rantaviivaa pitkin purjehtiessa että meressä uidessa. Hyvä opastus laivalla. Tuo omat snorkkelit, toisin kuin nettisivuilla kerrotaan, että niitä on saatavilla veneessä. Sukelluslasit ovat saatavilla, jos sinulla ei ole niitä. Saatavilla on myös pelastusliivejä (myös lapsille).