Tekemistä kohteessa
Alcudia

Keskiaikaisesta vanhasta kaupungista kirkkaisiin vesiin, tämä Mallorcan helmi tarjoaa jokaiselle jotakin.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Alcudia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Alcudia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Alcudia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 876 arvosteluun

Matka tapahtuu suurella katamaraanilla, jossa on noin 100 ihmistä. Jos haluat ottaa paikan esimerkiksi Internetissä, sinun tulee tulla aikaisin. Vietimme suuressa, varjoisassa sisustuksessa. Matka johtaa Cap Formentorin suuntaan, mutta ei aina eteenpäin, kolmella pysäkillä. Et pääse rannalle, mutta ui veneen ympäri. Kanootteja on vain muutama ja tällä hetkellä on sukellusnaamioita, mutta ei snorkkeleita. Vedessä ei ole muutenkin paljon nähtävää. Lounaaksi tarjottiin kahta tyyppistä grillattua lihaa ja makkaraa, rullina ja pastasalaattia sekä juomia, mukaan lukien hyvä sangria. Voit ruokkia lokkeja makkaralla. Muuten voit ostaa juomia, jäätelöä ja välipaloja baarista. Nautimme matkasta. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Vain ihana

Suuri kiertue, jonka ajat Kattemerranin kanssa todella kauniilla rannikolla, voit tehdä itsestäsi mukavan aluksella miehistö on erittäin ystävällistä ruokaa ja juomia ovat hyviä Veneen ankkurit rauhallisella lahdella jopa tuulisella säällä tulevat rauhallisiksi Etsitkö sijoita vasta sitten kajakkeja ja muita asioita ei ole otettu liian vaarallisiksi (on ymmärrettävää), mutta voit uida Onko hieno asia unohtumaton päivä aluksella on suhteellisen paljon ihmisiä, mutta ei niin, että tunnet olevasi koukussa (tulee tietysti vähän asianomaisille ihmisille)

Hintataso huippu! Kaksi lahtea lähestyttiin, jolloin yksi päästettiin veteen ensin noin 20-30 ja toisella lahdella noin 1,5 tuntia. Tarjolla oli seisovia meloja, kajakiveneitä ja sukellusnaamioita. Ruoka oli erittäin hyvää (pihvi, siipikarja, makkara, sämpylät ja pastasalaatti, juomat mukaan lukien), olit täynnä. Jälkiruokana oli myös viipaleita melonia. Viiden tunnin kiertue oli täydellinen menestys, aina iloisesti! Paljon kiitoksia aluksen miehistöön, he tekivät hienoa työtä!

Erittäin mukava kiertue rannoilla, lahdilla ja kallioilla Alcudiasta kansallispuiston niemimaalle del Llevant. Viileä miehistö. Kesto n. 3,5 tuntia. Snorklauksessa ja uidessa on kuitenkin muistettava, että voit tavata myös meduusoja. Ryhmä luovuttaa sopivat voiteet nokkosen aiheuttamille "palovammoille". Kipu pysyy noin 1-2 tuntia, 1 päivän kuluttua alue häviää hitaasti.

Ihastuttava retki

Kiitos pidin kovasti retkestä. Se antoi mielenkiintoista tietoa saaresta ja sen asukkaista. Maisemat oli huikeat. Retken pituus sopiva.