Tekemistä kohteessa
Alfama

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Alfama: usein kysytyt kysymykset

Alfama: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Alfama? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Alfama : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 13 265 arvosteluun

Varasimme GoCarin Lissaboniin ennen matkaamme. 4 tunnin kiertue. Emme tienneet mitään tästä tarjouksesta tai edes siitä, mikä GoCar on. Olemme siis vailla tietoa sieltä. Muodollisuuksien ja lyhyen tiedotuksen jälkeen minut ja vaimoni (50 vuotta) päästettiin vapaaksi Lissabonin kaupungin liikenteessä. Tarvitset ensimmäiset 10 minuuttia navigoidaksesi GPS:n ja ajoneuvon avulla. Ja jälkeenpäin oli hauskaa tutustua Lissaboniin tällä tavalla. Sinun täytyy kuvitella GoCar eräänlaisena mopona. Vain se, että istut vierekkäin kuin autossa ja ohjaat ohjaustangosta ja myös kiihdyttelet. Mukulakivet ovat jo selän rasitustesti. Tämä löytyy usein vanhasta kaupungista. Muut 2 reittiä ovat hyviä ajaa ja niitä on myös mukava katsella. Sinun tulee kuitenkin AINA seurata liikennettä ja tuttuun tapaan kiinnittää huomiota muihin tienkäyttäjiin. Ei siis täysin turvallista. Mutta hienoa!!!!

En voinut hyödyntää sitä, koska netistä varattaessa en ollut lukenut, että vaaditaan vähimmäisikä! on oltava yli 7 vuotta vanha. Koska lapseni eivät saavuttaneet tuota ikää, kokemus jäi kesken. En myöskään ymmärrä, vaikka vakuutus maksetaan, eikä lainsäädäntö kiellä sitä. On myös sääli, että sinut toivottava henkilö yrittää myydä sinulle toisen kurssin kuin se, joka on valittu ja maksettu Internetissä. Hän yrittää myös saada sinut maksamaan vakuutuksen, kun se sisältyy varaukseen Internetin kautta! Vältä myös tuktukkeja tämän yrityksen kautta, sillä alle 7-vuotiaita ei hyväksytä ja hinnat ovat kolmin- tai nelinkertaiset suoraan harjoitettuun. Sama raitiovaunuille! ostat mieluummin liput pysäkeiltä tai raitiovaunusta, koska ne ovat paljon halvempia kuin mitä myydään oppaassasi.

Nono - täydellinen opas!

Oppaallamme (ymmärsinkö hänen nimensä oikein: Nono?) on uskomatonta tietoa monilta eri tieteenaloilta, kuten rakennus- ja kaupunkihistoria useilta vuosisadoilta, taidehistoria useilta aikakausilta, poliittinen tietämys, nykyinen ja historiallinen. Lisäksi hän puhuu erinomaista englantia ja oli erittäin kärsivällinen hiipuvan kiinnostukseni ja tyttöystäväni loputtomien kysymysteni kanssa! Yhdistelmä jylisevän raitiovaunun kanssa - upea!!!

Liikenne on hyvin järjestetty Lissabonissa. Hyvin ajoissa, voit jopa ladata puhelimesi bussilla. Hyppäämällä hopilla tai bussilla pääset kauneimpiin paikkoihin, mutta keskustassa on selvitettävä mikä pysäkki on sinulle parhaiten. Lähtökohta on erittäin kiireinen.

Daniela ja vuokralainen olivat erittäin hyödyllisiä.

Gocarin henkilökunta varmistaa asiakkaidensa tyytyväisyyden. Kaiken kaikkiaan tunsin oloni turvalliseksi ja GPS:ää on helppo seurata ympäri Lissabonia