Alhambra
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Suosikki
granada alhambralippu ja nasridin palatsien kierros

Granada: Alhambra-lippu ja Nasridin palatsien kierros

Kesto: 3 tuntia
868 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
868

Tutustu Alhambraan ja Generalifeen kolmen tunnin opastetulla kierroksella, johon kuuluu myös Nasridin palatsit. Valitse pienryhmäkierros tai…

Alhambra: Varaa liput ja kierrokset

Alhambra: Kaikki retket ja aktiviteetit

Granada: huippunähtävyydet

Kaikki 236 lippua ja kierrosta

Neljä asiaa, jotka on hyvä tietää ennen Alhambra-vierailua

Opi kaikki tarvittava ennen vierailua Granadan fantastisessa Alhambrassa. Vinkkiemme, kuten suositellun vierailuajan ja historiallisten faktojen avulla, matkastasi tulee unohtumaton.

Vieraile yhdessä Espanjan historiallisesti merkittävimmistä kohteista

Vieraile yhdessä Espanjan historiallisesti merkittävimmistä kohteista

UNESCOn maailmanperintökohteiden luetteloon ja Espanjan 12 aarteen joukkoon lukeutuva Alhambra on sen alueelle merkittävä. Vaikka kaikki monumentin nähtävyyksistä ovatkin vierailun arvoisia, Nasridin palatsit lukeutuvat Alhambran ehdottomiin kohokohtiin. Sierra Nevada -vuoriston juurella sijaitsevat palatsit herättävät Granadan muslimihistorian eloon. Mexuarista, Serallosta ja Haremista koostuva kompleksi esittelee upeasti Nasridin dynastian loistoaikoja.

Osta liput etukäteen

Osta liput etukäteen

Etukäteen suunnitelteminen on aina fiksua, mutta Alhambrasta puhuttaessa se on pakollista. Monumentilla on kolmen päivän katkaisukäytäntö lippujen myynnin suhteen. Suosittuina päivinä, kuten talvilomina tai pääsiäisen aikaan liput kannattaa varata jopa kolme kuukautta etukäteen. Jos perusliput on myyty loppuun, voit silti varata monumenteille opastetun kierroksen. Muistathan, että sinun tulee ilmoittaa koko nimesi sekä henkilöllisyystunnus tai passin numero saadaksesi liput.

Varaa aikaa matkustamiseen ja tutkimiseen

Varaa aikaa matkustamiseen ja tutkimiseen

Alhambra sijaitsee vuoristossa, joten sinne pääseminen ei ole helppoa. Palatsille kulkee vain muutama tie, joten varaa aikaa perille pääsyyn. Jos olet jo valmiiksi Granadassa, matka kestää vähintään 20 minuuttia. Suurin osa palatsin ja Generalifen kierroksista kestävät vähintään kolme tuntia. Alhambra on yksi Espanjan suosituimmista nähtävyyksistä, joten odottamiseen on hyvä varata aikaa. Voit myös varata ohita jono -lipun ja säästää aikaa Alhambralla.

Tutustu kuhunkin monumenttiin

Tutustu kuhunkin monumenttiin

Alcazaban linnoitus on Alhambran vanhin osa, joka rakennettiin vuonna 889 jaa. roomalaisraunioiden päälle. Nasridin dynastian 1200-luvulla entisöimät monumentit, kuten Generalifen puutarhat ja Leijonien piha lisättiin linnoitukseen myöhemmin. Vaikka jotkut kierrokset esittelevät vierailijoille kaikki monumentit, kullekin nähtävyydelle on oma sisäänkäynti ja pääsyliput. Joillekin palatsialueen osiin sisäänpääsy on ilmainen.

Sisäpiirin vinkkimme

Milloin voin vierailla palatsilla?

Palatsi on avoinna vuoden jokaisena päivänä 25. joulukuuta sekä 1. tammikuuta lukuun ottamatta.

Miten minun tulee pukeutua?

Palatsissa ei ole pukukoodia, mutta kaupungin muissa katolisissa nähtävyyksissä saatat joutua peittämään käsivartesi sekä jalkasi. Muista pysyä varjossa ja juoda paljon vettä.

Miten pääsen palatsille?

Julkisen liikenteen linja C3 vie sinut suoraan palatsin lippupisteelle. Voit halutessasi myös kävellä palatsille. Sinne on keskustasta muutamia reittejä (matka noin 800 m). Reiteistä kaunein ja historiallisesti mielenkiintoisin on Plaza Nuevalta alkava tie. Se kulkee Cuesta de Gomérezin sekä Granadan portin kautta, ja sitä reunustavat upeat puut.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Ti-lauantaina 09:00-18:00 kaksikymmentäneljä
  Sunnuntaina 09:00-15:30
  Loma tuntia voi vaihdella
 • Hinta
  Aikuisten lippujen hinnat alkaen 14 €. Suosittelemme, että varaat kierroksesi etukäteen.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Voit halutessasi kuunnella huoneissa asiantuntijan selostusta niiden arkkitehtuuriin liittyen.
 • Kuinka päästä perille
  Julkinen liikenne (linja C3), auto tai jalan kaupungin keskustasta.
 • Lisävinkkejä

  • Tämä nähtävyys on ilmainen alle 12-vuotiaille lapsille, mutta hekin tarvitsevat varauksen.

  • Nasridin palatseihin pääsee sisään puolen tunnin välein, joten älä myöhästy!

Alhambra : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana
4.5 / 5
perustuen 46 645 arvosteluun

The bus, the guide, timing and visit in Alhambra was good, no plaining. The worst thing was the guide in Alhamra. She spoke too quickly and unclearly and also the system was bad. The noise and other peoples talking disturbed hearing. I hope, that You improve this part of the trip. Our guide Paco (? ) spoke very good english and very clearly and he said very clearly the meeting times. (and almost every time the same spanish ladys were late!!) Maybe some more time inside and less in the garden.

Our guide Carmen was a real professional. She told about Alhambra from different perspectives in very good english. At The same time she kept the group together as she would have had a personal contact to everyone. Our Day at Alhambra was really succesful.

Aivan fantastinen kohde. Euroopan monimuotoinen historia, upea arkkitehtuuri, yksitysikohdat. Erittäinen ammattitaitoinen opas. Toimivat, kuuluvat audiolaitteet. Oppaalla huoliteltu "spanenlisgh". Jopa espanja tuki myös kertomusta englanniksi.

Kolmen tunnin kierroksen opas oli erinomainen

Kolme tuntia tuntuu pitkältä kierrokselta, toisaalta ei kierrosta varmaan pysty tekemään paljonkaan nopeammin - ehkä 2-2,5 h. Kansainvälisessä ryhmässä opas puhui hyvää englantia ja asiantuntevasti. Korvanappi laitteisto toimi moitteettomasti.

Käynti oli ihastuttava ja valaiseva. Palatsi ja ympäröivät puutarhat olivat henkeäsalpaavan kauniit. Sain paljon tietoa palatsin ja ympäröivän alueen historiasta ja kulttuurista. Opas oli erinomainen.