Tekemistä kohteessa
Alicante

Ympärivuotista auringonpaistetta, mereneläviä ja vilkas yöelämä Espanjan Costa Blancan kynnyksellä.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Alicante: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Alicante parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Alicante kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Alicante: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Alicante? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Alicante : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 709 arvosteluun

Meille tehtiin tämä matka lahjana viimeisenä jouluna ja olemme vihdoin löytäneet aika mennä. Opas oli todella osaava ja juttuva ja oppimme paljon. Viinitarha, jossa kävimme, oli kaunis, syrjässä, mutta talo ja ravintola olivat molemmat koskemattomia. Tarkastelimme valikkoa ja palaamme lounaalle joskus pian. Suosittelen tätä ihmisille, jotka asuvat täällä kuten me tai osana lomaasi. 5 tähteä *****

Erittäin mielenkiintoinen vierailu kahteen rannikkokylään, joissa molemmissa on viehättäviä vanhoja kaupunkeja, mutta eri tyylillä. Opastettu kierros tarjosi hyödyllistä tietoa molemmista. Lounas oli vapaa -ajallamme ja saimme vapaasti valita, mistä syödä, mutta kaikki osapuolet päättivät syödä kahvilassa, johon oppaamme kävi sen laadun ja houkuttelevuuden vuoksi. Oppaamme oli erinomainen.

Nuestro guía Alberto, fue simplemente excepcional. Fue sin querer un yksityinen kiertue. Estaban mis 2 on päättynyt amigas y yo. Fue un viaje en el tiempo. Pudimot luopuvat Alicanten tai Alicantin historiasta. Villa Jososa tai Joyosa y de Altea. Dos lugares impresionantes Llenos de muchas historia. Se camina un poco pero nada que representente un gran reto.

Ali-Oli viehättävä kyläkierros tarjoaa informatiivisen ja hauskan kiertueen, jossa on paljon hienoja pysähdyksiä ja valokuvamahdollisuuksia. Istu alas, rentoudu ja nauti Rebeccan ja Alberton huippuluokan palvelusta. Tämä on pakollinen kaikille, jotka haluavat nähdä ja oppia lisää Alicanten ympäristöstä!

oppaalla hyvät tiedot viineistä!

Hyvä nopea retki, satuin huomaamaan tämän retken netissä. Harmittavan usealta saattaa jäädä huomaamatta?