Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Alicante

Ympärivuotista auringonpaistetta, mereneläviä ja vilkas yöelämä Espanjan Costa Blancan kynnyksellä.

Alicante: huippunähtävyydet

Alicante: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Alicante parhaat nähtävyydet?

Kohteen Alicante parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Alicante kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Alicante: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Alicante? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Alicante : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 390 arvosteluun

Erittäin mielenkiintoinen vierailu kahteen rannikkokylään, joissa molemmissa on viehättäviä vanhoja kaupunkeja, mutta eri tyylillä. Opastettu kierros tarjosi hyödyllistä tietoa molemmista. Lounas oli vapaa -ajallamme ja saimme vapaasti valita, mistä syödä, mutta kaikki osapuolet päättivät syödä kahvilassa, johon oppaamme kävi sen laadun ja houkuttelevuuden vuoksi. Oppaamme oli erinomainen.

Nuestro guía Alberto, fue simplemente excepcional. Fue sin querer un yksityinen kiertue. Estaban mis 2 on päättynyt amigas y yo. Fue un viaje en el tiempo. Pudimot luopuvat Alicanten tai Alicantin historiasta. Villa Jososa tai Joyosa y de Altea. Dos lugares impresionantes Llenos de muchas historia. Se camina un poco pero nada que representente un gran reto.

Ali-Oli viehättävä kyläkierros tarjoaa informatiivisen ja hauskan kiertueen, jossa on paljon hienoja pysähdyksiä ja valokuvamahdollisuuksia. Istu alas, rentoudu ja nauti Rebeccan ja Alberton huippuluokan palvelusta. Tämä on pakollinen kaikille, jotka haluavat nähdä ja oppia lisää Alicanten ympäristöstä!

Excellent trip, the guide Alberto, was awesome. I liked the fact that we visited a wineyard that was locally owned. Lenght of the tour was optimal.

Erinomainen viinitilavierailu! Opas osasi asiansa täydellisesti. Suosittelen!