Suosittelemamme elämykset kaupungissa Alkmaar

Amsterdam: Waterland Region: päivälippu julkisilla liikennevälineillä

1. Amsterdam: Waterland Region: päivälippu julkisilla liikennevälineillä

Lähde Alankomaiden maaseudulle yhdellä Hollannin ihanimmista bussireiteistä, jota paikalliset amsterdamilaiset kulkevat joka päivä. Matkusta Waterlandin alueen reittiä pitkin ja tutustu vuosisatoja vanhoihin patoihin, syö pannukakkuja pienissä kylissä ja kulje 1600-luvun rikkaiden ja kuuluisien kotien ohi tässä hollantilaisittain ainutlaatuisessa kokemuksessa. Aloita matkasi kohtaamispaikasta, jossa vaihdat kupongin. Hyppää mukavan bussin kyytiin, ja muutaman minuutin kuluttua aloitat matkasi yhdelle viehättävimmistä alueista. Todista joitakin Alankomaiden klassisia postikorttikuvia, joissa maamerkkeinä ovat tuulimyllyt, viehättävät julkisivut, polkupyörät ja veneet liukuvat maaseudulla, jossa on lehmiä, klönttejä, maatiloja ja kotitekoista juustoa. Tutustu Noord-Hollandiin, joka tunnetaan myös Amsterdamin takapihana. Tämä alue on täynnä viehättäviä kyliä ja kaupunkeja, kuten Volendam, Marken, Broek in Waterland, Edam ja Monnickendam. Saat käsityksen siitä, miltä Alankomaat saattoi näyttää ennen vanhaan, kun mukulakivikatujen varrella on mukulakivikatuja. Täällä sijaitsee myös Unesco-alue De Beemster, joka on tunnettu juustontuotannostaan ja aidoista tuulimyllyistään. Täydellinen tapa tutustua tähän kaikkeen paikallisena ja silti tyylikkäästi on bussi, johon voit nousta ja josta voit poistua milloin vain.

Alkmaar: kävelykierroksen kohokohdat audio- ja gps-opastus

2. Alkmaar: kävelykierroksen kohokohdat audio- ja gps-opastus

Nimeni on Niki ja olen henkilökohtainen matkakumppanisi, joka auttaa sinua kokemaan Alkmaarin kauniin kaupungin! Minun kanssani löydät kaupungin kauneimmat, vaikuttavimmat ja piilotetut kohokohdat omalla kielelläsi. Vien sinut henkilökohtaisen äänikierroksen, nähtävyyksien läpi ja kerron sinulle tarinan kaupungin takana omalla ajallasi! Kierroksesta on lyhyt kuvaus, jonka voit katsoa. Siinä kerron tarkemmin, mitä kierroksella nähdään ja missä kohdissa vierailemme yhdessä. Siellä on myös mahdollisuus katsoa esikatselu. Näin näet helposti, missä kaupunginosassa tai kaupunginosassa olemme e. Voit olla varma, että sijaintisi perusteella valitsen kierroksellesi lähimmän lähtöpisteen ja jopa vien sinut sinne! Vinkkini; laita puhelimesi taskuusi ja minä tarjoan unohtumattoman kokemuksen. Nautitko edelleen näytön katselusta? Sitten tietysti voit, sillä kartalta näet helposti, miten reitti kulkee ja missä on seuraava pisteesi!

Alkmaar: Escape Tour - Itseohjattu kaupunkipeli

3. Alkmaar: Escape Tour - Itseohjattu kaupunkipeli

Paeta 1600-luvun Alkmaarista tämän innostavan kiertueen aikana. Tutustu Willem Blaeuhun ja auta häntä löytämään Alkmaarin salaiset kohdat. Espanjan armeija asettui juuri Alkmaariin ja Blaeu kuuli huhun, että he etsivät häntä. Tästä huhusta huolestuneena Willem Blaeu alkaa etsiä salaista pakopaikkaa kaupungista. Valitse aloitusaika joukkuetovereidesi kanssa alkaen milloin tahansa päivällä tai yöllä. Kulje kaupungin halki ja tarkista tehtäviä löytääksesi kaikki vihjeet, joita tarvitset salaiselle käytävälle pääsemiseksi. Kun etsit vihjeitä, ihaile kaupungin kauniita nähtävyyksiä. Aloita Voordamilta ja pidä silmällä monia kauniita rakennuksia kaupungin keskustassa. Työskentele nopeasti, ja sinä ja tiimisi voitte tehdä nopeimman kiertueen ennätyksen. Onnea!

Alkmaar: Almaar: Self-Guided City Walking Tour with Audio Guide

4. Alkmaar: Almaar: Self-Guided City Walking Tour with Audio Guide

Tutustu Alkmaarin kauniiseen keskustaan omaan tahtiin. Tämä itseopastettu äänikierros vie sinut kaikkiin Alkmaarin tunnettuihin paikkoihin ja löytämättömiin helmiin. Ääniopas kertoo sinulle jokaisen paikan historialliset ja nykyiset yksityiskohdat. Alkmaarin historialliseen keskustaan on helppo tutustua kävellen, se on täydellinen kaupunki äänikierrokselle. Tulet hämmästymään monista erikoisista tarinoista, jotka kätkeytyvät keskiaikaisten julkisivujen, sisäpihojen, mukulakivikatujen ja viehättävien kanavien taakse. Tarinat, jotka on huolellisesti kerätty sinua varten. Anna itsesi viedä pitkin maailmankuuluja Juustomarkkinoita, vaikuttavaa Pyhän Laurin kirkkoa ja Pietin myllyä, mutta myös pitkin piilotettuja sisäpihoja ja viihtyisiä keskiaikaisia katuja ja kujia. Opi tämän kaupunkikävelyn aikana kaiken Alkmaarin historiasta ja siitä, miten Alkmaarin asukkaiden rohkeus ja päättäväisyys tekivät heistä ensimmäisenä Alankomaiden kaupunkina espanjalaiset joukot voittaneen vuonna 1573. Lähde löytöretkelle itseopastetulla äänikierroksella ja tutustu Alkmaariin ja sen historiaan ainutlaatuisella tavalla.

Pienryhmä Alkmaarin juustomarkkinat ja kaupunkikierros Alkmaarissa

5. Pienryhmä Alkmaarin juustomarkkinat ja kaupunkikierros Alkmaarissa

Vieraile Alkmaarin perinteisillä juustomarkkinoilla - Alankomaiden vanhimmilla! Tällä 2,5 tunnin pienryhmäkävelykierroksella opit kaiken Alkmaarin tunnetuimmasta nähtävyydestä: Juustomarkkinoista! Kävele myös Alkmaarin keskiaikaisen keskustan läpi kauniita mukulakivikatuja ja viehättäviä kanavia pitkin. Seuraa perinteistä juustokauppaa, miten se tehtiin vuosisatoja sitten. Vietä juustomarkkinoilla noin 45 minuuttia, mikä on riittävästi aikaa nähdä kaikki. Ollessasi siellä voit oppia kaiken markkinoiden historiasta ja kuunnella oppaasi selostusta siitä, mitä edessäsi tapahtuu! Halutessasi voit kokeilla erilaisia hollantilaisia juustoja ja jopa ostaa niitä kotiin vietäväksi. Kävele sitten Alkmaarin mukulakivikaduilla ja sen viehättäviä kanavia pitkin. Pysähdy Molen van Pietin tuulimyllyllä (Molen van Pietin tuulimylly) täydellistä hollantilaista valokuvamahdollisuutta varten! Tutustu joihinkin Alkmaarin kuuluisimpiin rakennuksiin, kuten Grote Sint Laurenskerkiin (Suuri Pyhän Laurentiuksen kirkko), Stadhuisiin (kaupungintalo) ja Waagiin (punnitustalo). Tällä kierroksella saat käsityksen hollantilaisesta kulttuurista ja elämäntavasta Alkmaarissa asuvan ulkomaalaisen silmin, sillä matkaoppaasi on alun perin kotoisin Kanadasta.

Alkmaar: Almaar: Small Group City Walking Tour

6. Alkmaar: Almaar: Small Group City Walking Tour

Alkmaarin viehättävä kaupunki on kompakti, helppokulkuinen ja historiallisesti rikas, ja siellä on kaunis keskiaikainen keskusta. Tällä pienryhmäkierroksella voit nauttia kävelystä mukulakivikaduilla ja viehättäviä kanavia pitkin, kun oppaasi kertoo sinulle kaupungin historiasta. Kävele 3-4 km keskiaikaisen keskustan läpi ja näe joitakin Alkmaarin tärkeimmistä ja historiallisimmista muistomerkeistä, kuten Grote Sint Laurenskerk (Suuri Pyhän Laurentiuksen kirkko), Stadhuis (kaupungintalo) ja Waag (punnitustalo). Opi kaikki Alkmaarin historiasta ja siitä, miten kaupunkilaisten voimalla ja päättäväisyydellä onnistuttiin kukistamaan espanjalaiset joukot vuonna 1573. Pysähdy Molen van Pietin tuulimyllyllä (Molen van Piet) täydellistä hollantilaista valokuvamahdollisuutta varten. Saat myös käsityksen hollantilaisesta kulttuurista ja elämäntavasta ulkomaalaisen näkökulmasta. Sen lisäksi, että näet joitakin Alkmaarin ikonisimmista muistomerkeistä, pääset myös harhailemaan syrjässä ja näkemään todellisen Alkmaarin. Liity pienryhmäkierrokselle ja nauti henkilökohtaisemmasta kokemuksesta.

Alkmaar Pubit: Pub crawl interaktiivinen online-peli

7. Alkmaar Pubit: Pub crawl interaktiivinen online-peli

Pubs Alkmaar on kaikista interaktiivisin pubikierros. Vieraile upeissa pubeissa, tutustu kaupunkiin ja nauti upeasta illasta ystävien tai kollegoiden kanssa Alkmaarissa samalla kun pelaat verkkopeliä. Löydät gps:n avulla Alkmaarin mielenkiintoisimmat pubit ja paikat. Alkmaarissa on upeita pubeja, joissa vierailet tässä pelissä. Pubissa teette hauskoja ja hulluja tehtäviä toisianne vastaan. Mutta ei siinä vielä kaikki. Kaupungin keskustassa teette myös hauskoja ja kilpailullisia tehtäviä toisiaan vastaan. The Pubsia pelataan puhelimessasi olevalla sovelluksella. Sinä ja ystäväsi kilpailette toisianne vastaan. Voittajalle on luvassa takuuvarmasti hieno palkinto.

Alkmaar Itseohjautuva Sherlock Holmesin murhamysteeri peli

8. Alkmaar Itseohjautuva Sherlock Holmesin murhamysteeri peli

Sherlock Holmes City Game on itseopastettu kierros, joka tarjoaa hauskan ja interaktiivisen tavan kiertää kaupunkia. Tarvitset vain puhelimen, jossa on internet-yhteys. Heti kun varaat pelin, lähetämme sinulle kaikki tarvittavat tiedot sähköpostitse. Liikkumalla ympäri kaupunkia avaat tehtäviä. Täältä löydät hahmoja, jotka ovat valmiita auttamaan. Mutta tiedoilla on hintansa! Ratkaise heidän arvoituksiaan, ota vastaan hulvattomia valokuvahaasteita, jahdat syyllisiä ja pelaa mukana, jotta pääset lähemmäksi Balthasarin murhan ratkaisemista. TÄRKEÄÄ TIETOA: - Vaikeustaso: helppo - sopii myös lapsiperheille. - Kesto: 2 tuntia - Liput: 1 lippu per ryhmä (1-4 henkilöä). - Jokainen ryhmä pelaa 1 laitteella. Yli 4 hengen ryhmät voivat ostaa 2 tai useampia lippuja. - Varataksesi tämän pelin sinun on ilmoitettava päivämäärä/aika, MUTTA voit aloittaa milloin haluat. - *Huomaa: tässä kaupunkipelissä kaupunkia käytetään interaktiivisena pelikenttänä, mutta se EI anna mitään tietoa kaupungista! KUINKA PELATA: Varaa kaupunkipeli, tarkista lähettämämme sähköpostiviesti, jossa on ohjeet, lataa Loquiz-sovellus ja aloita pelikokemus! Tutustu kaupunkiin omaan tahtiisi pelatessasi Sherlock Holmes City Game -peliä, joka on itseohjautuva kierros, joka tarjoaa paljon vapautta ja joustavuutta. Voit pelata milloin, missä ja kenen kanssa haluat. Halusitpa sitten pelata yksin henkilökohtaisen jännityksen vuoksi tai porukalla, tämä peli on juuri sinulle! Useamman ryhmän kanssa pelaaminen muuttuu kilpailulliseksi kokemukseksi, joka sopii erinomaisesti tiiminrakennustoiminnaksi. Tämä peli on hauska aktiviteetti, jota voit harrastaa vieraillessasi kaupungissa perheen ja ystävien kanssa tai pariskuntana. Kaupunkipelimme tarjoaa maksimaalisen riippumattomuuden, voit pelata pause & jatka milloin haluat!

Alkmaar: Almaar: Tulppaani- ja kevätkukkapeltojen pyöräretki

9. Alkmaar: Almaar: Tulppaani- ja kevätkukkapeltojen pyöräretki

Poista toinen kohta listaltasi ja koe kevään kauneus Alankomaissa! Mikä olisikaan hollantilaisempaa kuin pyöräily tulppaanipeltoja pitkin? Tällä pienryhmäkierroksella voit odottaa pyöräileväsi noin 20 kilometriä (pääosin tasaisella maaseudulla) säästä ja peltojen olosuhteista riippuen. Sinulla on runsaasti tilaisuuksia pysähtyä ja ottaa valokuvia kukista ennen kuin suuntaat takaisin Alkmaariin. Pienryhmäkierros takaa, että voit pyöräillä mukavaan tahtiin, ja takaa paljon henkilökohtaisemman kokemuksen!

Alkmaar Syndicate City Escape Game Alkmaar Syndicate City Escape Game

10. Alkmaar Syndicate City Escape Game Alkmaar Syndicate City Escape Game

Peli on suunniteltu upottamaan sinut kaupunkiin sijoittuvaan tarinaan perustuvaan kokemukseen, kun yrität saada vaarallisia kaavoja takaisin laboratoriosta. Edistyessäsi kohtaat haastavia pulmia, arvoituksia ja kuvaustehtäviä, joiden avulla sinun on tutkittava kaupunkia. Pelin alussa voit valita, haluatko pelata jollakin viidestä hahmosta: John, Azita, Burke, Clara tai Leopold-koira. Tutustut joihinkin kaupungin kiehtovimpiin maamerkkeihin. Päätavoitteesi on pidättää Magnus, mutta aika on kortilla, joten älä viivyttele ja aloita The Syndicate -peli nyt!

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Alkmaar

Alkmaar
11 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Alkmaar: Koe enemmän

Näytä kaikki

Alkmaar: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Alkmaar parhaat nähtävyydet?

Kohteen Alkmaar parhaat nähtävyydet ovat:

Alkmaar: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Alkmaar? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.