Valitse päivämäärät

Altes Museum

Altes Museum: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Altes Museum? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Altes Museum : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 1 387 arvosteluun

Passi tekee siitä paljon helpompaa, koska sen avulla pääset sisään ilman jonoja vierailevien monumenttien luona. Toisaalta sen avulla voit nauttia monista eduista (alennuksista). Kaikkialla, missä vierailin Berliinissä, sain alennuksia Berliinin tervetuliaiskortin näyttämisestä. Liikenteessä sen käyttö on erittäin edullista, koska kyseessä on erinomainen liikenneverkko, joten käytin metroa, junaa ja bussia usein.

Erinomainen kortti, joka mahdollistaa kuljetuksen lentokentälle ja takaisin ostamalla ABC-vyöhykkeet. Sisältää sisäänpääsyn useisiin museoihin ja alennuksia muihin museoihin, kuten TV-torniin. Niille, joilla on tällainen oleskelu mielessä, sitä ei voi jättää väliin. Asiakirja, jossa on saapuva QR-koodi, voidaan tulostaa tai kuljettaa mukana älypuhelimessa.

Mielenkiintoinen opas sekä siksi, että se antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa ilmaiseksi julkisilla kulkuvälineillä, että koska se auttaa sinua päättämään, mitä nähdä päivittäin. Pääset viiteen tärkeimpään museoon ilmaiseksi, saat alennuksia monissa muissa museoissa ja aktiviteeteissa, mukaan lukien kaupat ja ravintolat

Se toimi erittäin sujuvasti.

Oli hieman peloissaan negatiivisista arvosteluista museon avusta ja sisäänkäyntiongelmista. Täysin väärin. Museon henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Sisäänpääsyongelmia ei ollut.

Parempi kuin ostaa erilliset liput.

Kätevä ja paljon helpompaa kuin ostaa erilliset liput kaikkiin viiteen museoon ja joutua näpertämään junalippujen ostamista jne. Jokaisen pennin arvoinen.