Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Amalfi

Nauti tuoreista merenelävistä ja näkymistä Tyrrhenanmerelle tässä upeassa italialaisessa rannikkokaupungissa.

Amalfi: huippunähtävyydet

Amalfi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Amalfi parhaat nähtävyydet?

Kohteen Amalfi parhaat nähtävyydet ovat:

Amalfi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amalfi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amalfi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 7 481 arvosteluun

Varasin tämän retken kahden ystäväni kanssa; heti oppaamme Nunzia ja kuljettaja Gennaro osoittautuivat ystävällisiksi, avuliaiksi ja ystävällisiksi. Saavuimme kolmelle paikkakunnalle minibussilla ja jokaisessa näistä saimme vapaa-aikaa vierailulle (aina oppaan ohjaamana paikoista, joita ei kannata jättää väliin). Nautimme kevyen lounaan ravintolassa, josta oli henkeäsalpaavat näkymät. Erinomainen päivän järjestely (ei ollut seisokkeja) ja suuri halu vastata jokaisen osallistujan tarpeisiin. Päivä täynnä myötätuntoa, jonka ansiosta pääsimme näkemään kauniita paikkoja, joihin muuten oli vaikea päästä itsenäisesti viikolla 15. elokuuta. Sydämelliset kiitokset Piemontesta

Olen ollut Euroopassa nyt 7 viikkoa ja tämä oli paras kiertue, jolla olen ollut. Opas Gabriel oli aivan uskomaton. Hän oli niin avulias ja tarkkaavainen kaikkien tarpeisiin, puhumattakaan, erittäin hauska! En tuhlaisi aikaani minkään muun kiertueen kanssa ja valitsisin tämän .. myös mukana oleva ateria oli erinomainen!

Carola ja kippari ohjasivat täydellisesti ja ohjasivat venettä niin hyvin. Hyvä lounasvoileipä ja tarjosi olutta, vettä ja soodaa. Ihania pysähdyspaikkoja uimiseen, luolanäkymiin ja viihtyisiin Positanon ja Amalfin kyliin.

Kauniit maisemat ja pienet shoppailukierrokset tekivät päivästä upean. Kuljettaja ja opas olivat todella mukavia.

The guide was amazing and knew how to keep us entertained.