Tekemistä kohteessa
Amalfi

Enjoy fresh seafood as you overlook the Tyrrhenian Sea in this stunning Italian cliffside coastal town.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Amalfi: huippunähtävyydet

Amalfi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Amalfi parhaat nähtävyydet?

Kohteen Amalfi parhaat nähtävyydet ovat:

Amalfi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amalfi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amalfi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 6 064 arvosteluun

Varasimme jälleen veneretken Amalfin rannikolle.

Nouto klo 7.40 oli noin 20 minuuttia myöhässä. Tapaamispaikalla oli vielä useita ihmisiä, joten se oli meille hämmentävää. Laiturin sisäänkäynti oli epäammattimaista, koska kukaan ei tiennyt tarkalleen, missä vene Amalfin rannikolla tai Caprin rannikolla satamaan Lippu otettiin minulta satamassa, veneessä oli riittävästi istumapaikkoja, ulkona oli todennäköisesti vain muutama istuin.

Retki oli juuri sellainen kuin luvattiin. Retken hintaan sisältynyt lounas oli ok, kivassa näköalaravintolassa. Opas kertoi rannikosta ja kaupungeista asiantuntevasti. Ainoa miinuspuoli oli minibussin ahtaus, jalkatilan vähyys tuotti omat haasteensa ja verotti osansa upeiden maisemien ihailusta.

SUOSITTELEN TÄTÄ KIERTOA KAIKILLE. KESTO 8 TUNNIA, 9 JOS LISÄT AMALFI -VENE -KIERROSTEEN 10 €, EHDOTTOMASTI TEHDÄ! Limoncellon ja keksien maistelua Sorrentossa VALO, MUTTA HYVÄ lounas juuri ennen Amalfia, hän oli! MITEN VALOKUVAUSKUVIA OTIN ... SE ON ANSAINNUT! TEE SE! Hieno opas ANNA! KIITOS

Fantastic!

Kaikki järjestelyt hoituivat todella hienosti ja veneretki oli mainio. Pysäydyttiin uimaan kahdesti ja käytiin sekä Positanossa että Amalfissa. Mukava kippari joka samalla kertoi hyvällä englanninkielellä paikan historiasta.

Hyvin hoidettu, toimiva kokonaisuus

Erinomainen vaihtoehto kokea niemimaan helmet mereltä. Uintimahdollisuus upea lisä.