Lisää päivät

Amman
Maamerkit ja monumentit

Maamerkit ja monumentit

Suosituksemme kategoriassa Amman Maamerkit ja monumentit

Amman: Petra, Wadi Rum ja Kuolleenmeren 2 päivän kierros

1. Amman: Petra, Wadi Rum ja Kuolleenmeren 2 päivän kierros

Tutustu Jordanian upeimpiin nähtävyyksiin kahden päivän yksityisellä kiertomatkalla Ammanista. 1. päivä: Amman - Petra Lähde Ammanista ja matkusta etelään Petraan. Nabatealaisten perustamaa Petraa pidetään yhtenä maailman ihmeistä. Petra sijaitsee 225 kilometrin (139 mailin) päässä Ammanista, ja se kaiverrettiin kiveen yli 2 000 vuotta sitten. Se hallitsi muinaisen Arabian kauppareittejä. Saavuttuasi perille voit kävellä Siqin kapeaa polkua pitkin ja löytää kaupungin pääsisäänkäynnin. Tutustu Siqin päässä sijaitsevaan aarrekammioon (al-Khazneh), jonka uskottiin sisältävän lukemattomia aarteita. Jatka luostarille ja uhrialttarille. Siirry sitten Wadi Rumiin iltapäivällä. Vietä yö beduiinileirissä ja nauti illallisesta ja yöaktiviteeteista. 2. päivä: Wadi Rum - Kuollutmeri Aamiaisen jälkeen ajat Wadi Rumiin 4WD-jeepillä. Wadi Rum ("Kuun laakso") on paikka, jossa kuvattiin legendaarinen elokuva "Lawrence of Arabia". Ihaile vuoren ainutlaatuista muotoa, kun se kohoaa aavikon ruusunpunaisesta hiekasta. Näe ruskehtavia, punertavia ja kullanvärisiä kallioita. Valitse 2 telttatyylin välillä: Deluxe-tyyli, jossa on oma kylpyhuone ja ilmastointi/lämmitys, ja Classic-tyyli, jossa on jaettu kylpyhuone ja ei ilmastointia. Siirry sitten Kuolleellemerelle, joka on kuuluisa raamatullisesta Sodoman ja Gomorran tarinasta. Kuollutmeri sijaitsee 400 metriä merenpinnan alapuolella ja on yksi Jordanian upeimmista nähtävyyksistä. Ihaile paahtavassa auringossa kimaltelevia tyyniä vesiä. Kuollut meri on tunnettu korkeasta suola- ja mineraalipitoisuudestaan, ja se on terapeuttinen ja tarjoaa ainutlaatuisen uintikokemuksen. Kun sinulla on hieman vapaata aikaa uida, palaat hotellillesi Ammanissa.Hyvästi.

Ammanista: Amman: Jerash, Ajlounin linna tai Umm Qais Yksityinen retki

2. Ammanista: Amman: Jerash, Ajlounin linna tai Umm Qais Yksityinen retki

Valitse retki Ammanista Jerashiin, Ajlounin linnaan ja Umm Qaisiin, yksityinen retki Ammanista Jerashiin, yksityinen retki Ammanista Jerashiin ja Aljounin linnaan tai yksityinen retki Ammanista Jerashiin ja Umm Qaisiin. Aloita nouto hotelliltasi Ammanissa ja matkusta kohti seuraavaa kohdettasi ilmastoidulla henkilöautolla tai pakettiautolla. Valitse retki, jossa on mahdollisuus vierailla muinaisessa Jerashin kaupungissa ja tutustua kaupunkiin, joka oli rikas kukoistava kreikkalaisten ja roomalaisten asutuskeskus. Kävele Colonnaded-katua pitkin ja tutustu hyvin säilyneeseen roomalaiseen amfiteatteriin, Artemiksen temppeliin, Forumiin, soikeaan aukioon ja Hadrianuksen kaareen. Valitse retki Ajlouniin ja vieraile Ajlounin linnassa, joka on Ayyubidien dynastiaan kuuluneen Saladinin rakentama 1200-luvun linnoitus. Tutustu sen arabi-islamilaiseen sotilasarkkitehtuuriin, joka vartioi tärkeimpiä kulkuväyliä Luoteis-Jordaniaan. Tutustu sen torneihin, kammioihin, gallerioihin ja portaikkoihin, jotka ovat osa kaupunkia.Hyvästi. Hämmästele kukkuloita ympäröiviä kauniita maisemia. Kiipeä torniin ja nauti upeista näkymistä Jordanian laaksoon ja Kuolleellemerelle. Valitse retki Umm Qaisiin ja vieraile yhdessä alueen upeimmista kreikkalais-roomalaisista kaupungeista. Tutustu Gadaran dekapolislaisen kaupungin raunioihin, joka tunnetaan nykyään nimellä Umm Qais. Nauti henkeäsalpaavista näkymistä Jordaniaan, Syyriaan, Israeliin ja Palestiinaan.Mitä? Lopuksi palaat kuljettajasi kanssa takaisin Ammaniin, jossa kiertomatka päättyy kyydin luovuttamiseen haluamaasi keskeiseen paikkaan.

Amman tai Swemeh: Petra & Wadi Rum -päiväretki hotellin noutopalvelun kanssa

3. Amman tai Swemeh: Petra & Wadi Rum -päiväretki hotellin noutopalvelun kanssa

Aloita nouto majapaikastasi Ammanissa ja lähde 225 kilometrin matkalle Petran muinaiseen kaupunkiin. Saavuttuasi perille kävele Al-Siqin, kapean ja syvän polun läpi, joka toimii pääsisäänkäyntinä Petraan.Kävelet Al-Siqin läpi. Sisällä voit ihailla Al-Khaznehia, jossa on syvälle kallioon hakattuja muinaisuuden tyylikkäitä jäänteitä. Tutustu luostariin, uhrin alttariin, julkisivujen katuun, kuninkaallisiin hautoihin ja muuhun. Kun olet nauttinut kaikista nähtävyyksistä, jatka matkaa kohti Wadi Rumia, joka tunnetaan myös Kuun laaksona. Seuraavaksi suuntaat Wadi Rumiin, jossa kuvattiin muun muassa menestyselokuvia kuten Arabian Lawrence ja The Martian. Anna itsesi siirtyä tähän toisesta maailmasta peräisin olevaan maisemaan. Lähde seikkailulliselle 4x4-safariajelulle aavikon halki ja vieraile useissa nähtävyyksissä, kuten Nabatean-temppelissä. Pysähdy myöhemmin viehättävällä beduiinikylässä nauttimassa virkistävää kupillista arabialaista teetä tai kahvia ja mahdollisuus seurustella paikallisten kanssa. Katsele lopuksi henkeäsalpaavaa auringonlaskua silkkisen aavikkotasangon yllä ennen kuin aloitat paluumatkan Ammaniin.

Tel Avivista: Petra 2 päivän retki

4. Tel Avivista: Petra 2 päivän retki

Kaksi täyttä päivää alkaa Tel Avivista, kun suuntaamme kohti Jordanian rajaa. Ylitämme King Husseinin / Allenbyn rajan ja saavumme Jordaniaan ajaen Juudean autiomaan läpi noin tunnin ajan. Jatkamme kohti Madabaa, muinaista jordanialaista kaupunkia, ja nousemme Nebo-vuoren näköalapaikalle. Sitten syömme lounaan. Sieltä siirrymme Petran lähellä sijaitsevaan beduiinileiriin, jossa nautit beduiinien vieraanvaraisuudesta, johon kuuluu arabityylinen illallinen ja mukava sänky yöksi. Ennen nukkumaanmenoa voit istua kirkkaan aavikkotaivaan alla ja katsella tähtiä juodessasi kupin herkullista beduiiniteetä. Toisena päivänä kiertelemme Petraa. Petra on yksi maailman seitsemästä ihmeestä ja Jordanian arvokkain nähtävyys, ja se on unohtumaton paikka. Se kaiverrettiin jyrkkien kallioiden punaisiin kallioihin 1. vuosisadan alussa nabataialaisten kuninkaan hautapaikaksi, ja se oli vuosisatojen ajan piilossa hiekan alla ennen kuin sinne päästiin hiljattain jälleen. Pääsemme sisään Siqin, kapean rotkon, kautta ja kiertelemme aarrekammiota ja amfiteatteria oppaamme kanssa, joka selittää paikkoja ja historiaa samalla kun ihailette kunkin rakennelman kauneutta. Sitten sinulla on vapaata aikaa jatkaa yksilöllisesti haluamallasi tavalla: kiivetä kuninkaallisille haudoille, kävellä alas roomalaista Cardoa pitkin, vaeltaa ylös luostariin ja tutkia eri kohteita. Tapaamme lounaalla Wadi Musassa ennen kuin palaamme takaisin Jerusalemiin Allenbyn rajanylityspaikan kautta. Tätä täysin opastettua kierrosta, joka sisältää täydet kuljetukset ja kattavat tiedot, voi tehostaa entisestään käyttämällä matkasovellustamme älypuhelimille ja tableteille. Sovellus tarjoaa sinulle karttoja, tietoja ja kuvia, ja sen voi ladata ilmaiseksi sivustoltamme ennen matkalle lähtöä, joten se ei vaadi internetyhteyttä. Voit myös tutustua kohteisiin omatoimisesti, ilman opasta, jos haluat tehdä niin. Jos haluat lisätietoja kohteista, joiden ohi kuljemme, lataa ilmainen matkasovelluksemme älypuhelimeesi.

Ammanista: Petra, Wadi Rum ja Kuolleenmeren 3 päivän kierros

5. Ammanista: Petra, Wadi Rum ja Kuolleenmeren 3 päivän kierros

Tutustu Jordanian kohokohtiin 3 päivän matkalla kuljettajan ja oppaan kanssa Ammanista. Ihaile kallioon hakatun Petran kaupungin muistomerkkejä, todista auringonlaskua Kuolleenmeren yllä ja koe beduiinien elämää leirillä Wadi Rumissa.Hyvästi. Kun olet noutanut sinut Ammanin hotellista, käy Nebo-vuorella ja Madaban kaupungin kirkoissa ja matkusta sitten aavikkotietä pitkin kohti Petraa. Pysähdy Danan suojelualueella ja ihastele kauniita maisemia. Jatka Shobakin linnaan, vieraile Pikku-Petrassa ja ihaile leikattuja kalliohautoja. Laskeudut kolmen tähden hotelliisi Wadi Mousassa yöpymistä varten. Vietä päivä Petrassa ja ihaile tätä hyvin säilynyttä arkeologista kaupunkia. Tutustu rauhassa tähän arkkitehtoniseen urotekoon ennen kuin suuntaat Wadi Rumiin, jossa vietät yön beduiinileirissä. Tutustu laaksoon jeeppisafarilla ja ihaile upeita maisemia. Lähde sitten Kuolleenmeren rannalle ja kulje Suuren repeämälaakson läpi Aqaban kaupunkiin. Nauti kellumisesta Kuolleella merellä ja palaa illalla takaisin Ammaniin.Hyvästi.

Amman: Nebo-vuori ja kastepaikka: Yksityinen retki Madabaan, Nebo-vuorelle ja kastepaikalle

6. Amman: Nebo-vuori ja kastepaikka: Yksityinen retki Madabaan, Nebo-vuorelle ja kastepaikalle

Aloita nouto Ammanissa sijaitsevasta hotellistasi ja hyppää ilmastoituun ajoneuvoon, jossa on englantia puhuva kuljettaja ja Wi-Fi-yhteys. Nauti Jordanian aavikkomaisemista, kun matkustat etelään Madabaan. Katso nähtävyyksiä ja erityistietoja matkan varrelta. Saavuttuasi Madabaan tutustu muinaiseen mosaiikkikaupunkiin, jonka historia ulottuu 2. vuosisadalle. Tutustu Pyhän Yrjön kreikkalais-ortodoksisessa kirkossa olevaan 6. vuosisadan mosaiikkikarttaan Jordaniasta ja Pyhästä maasta; karttaan on merkitty pisteitä, jotka liittyvät Raamatussa mainittuihin historiallisiin tarinoihin. Kiipeä sitten Nebo-vuorelle, joka on pyhä vuori Jordaniassa ja joka sijaitsee noin 817 metriä merenpinnan yläpuolella. Nebo-vuorella on suuri uskonnollinen merkitys, sillä se on tärkeä juutalais-kristillinen pyhiinvaelluskohde. Sen huipulta Mooses näki ensimmäisen kerran luvattua maata, ja profeetta Mooseksen sanotaan kuolleen siellä. Vieraile vuoren huipulla sijaitsevassa basilikassa, jonka egyptiläiset munkit rakensivat 4. vuosisadalla. Sisällä on kokoelma hyvin säilyneitä bysanttilaisia mosaiikkeja, joissa on kuvia villieläimistä ja metsästyksestä. Nauti myös huipulta avautuvasta panoraamanäkymästä Pyhälle maalle ja Jordanjoen laaksoon. Suuntaa seuraavaksi Jeesuksen Kristuksen kastepaikalle, joka sijaitsee Jordanian puolella Jordan-jokea. Se tunnettiin Raamatun aikoina nimellä Betania Jordanin takana, ja sitä pidetään yhtenä kristinuskon kolmesta pyhimmästä paikasta. Sinulla on mahdollisuus rukoilla tai vain tutustua tähän merkittävään pyhiinvaelluskohteeseen, jossa monien profeettojen sanotaan käyneen. Kastepaikka, joka tunnetaan arabiaksi nimellä "Maghtas", on yksi raamatullisen arkeologian tärkeimmistä viimeaikaisista löydöistä, sillä se löydettiin vasta vuonna 1996. Kun olet tutustunut näihin pyhiin nähtävyyksiin ja nauttinut upeista näköaloista, palaa kuljettajasi kanssa paluumatkalle, jonka päätteeksi sinut jätetään hotelliin Ammanissa.

Ammanista: Amman: Dead Sea Day Tour

7. Ammanista: Amman: Dead Sea Day Tour

Käy maailman alimmassa pisteessä, 420 metriä merenpinnan alapuolella sijaitsevassa Kuolleessa meressä. Nauti ainutlaatuisesta uintikokemuksesta kelluessasi rennosti mineraalipitoisissa vesissä. Muista ottaa klassinen poseeraus selinmakuulla ja kelluen.Huolehdi siitä, että otat klassisen poseerauksen. Jätä Ammanin kaupunki taaksesi ja aja 1 tunnin ajomatka Kuolleellemerelle, joka on yksi maailman uskomattomimmista paikoista. Suolajärvi on maapallon matalin kohta, ja erityiset ilmasto-olosuhteet vaikuttavat myönteisesti iho- ja reumasairauksiin. Mudan mineraalipitoisuutta käytetään terapeuttisiin ja kauneushoitoihin. Kun saavut merenpinnan tasolle, kuljettaja pysähtyy katsomaan karttaa ennen kuin jatkaa ajoa 420 metriä merenpinnan alapuolelle. Tänä aikana tunnet sään muutoksen. Kuollut meri puhuu puolestaan, siellä ei ole eläviä kaloja. Sen rauhallinen, kiiltävä vesi on tunnettu suolapitoisuudestaan ja mineraaleistaan, jotka antavat sille terapeuttisia ominaisuuksia, sekä ainutlaatuisesta uintikokemuksesta, jota ei kannata jättää väliin. Saavuttuasi pääset sisälle hotelliin (Holiday Inn tai Crowne Plaza ) ja nautit vapaa-ajasta nauttiaksesi vesistä ja puitteista kuten haluat. Hyödynnä saatavilla olevia pyyhkeitä ja kaappeja ja rentoudu mineraalirannoilla.Hyväksyttiin. Kylpene auringonpaisteessa ja maisemissa, kuorruta itsesi mudassa elvyttävää luonnonkylpyä varten ja nauti vesissä kellumisesta. Muista ottaa klassinen poseeraus, jossa asetut selinmakuulle ja kellut samalla, kun luet sanomalehteä tai kirjaa.

Petra kokopäivän yksityinen retki Ammanista

8. Petra kokopäivän yksityinen retki Ammanista

Tutustu yhteen maailman seitsemästä uudesta ihmeestä tällä yksityisellä kokopäiväretkellä Petraan Ammanista. Ihaile kauniita monumentteja, kuten aarrekammiota, julkisivujen katua, kuninkaallisia hautoja ja faraon linnaa, ja sinulla on mahdollisuus palkata paikallinen opas oppaaksi oppiaksesi lisää Petran historiasta.Petraa ei voi jättää väliin. Kun sinut on noudettu Ammanin hotellista, lähde 240 kilometrin pituiselle matkallesi ruusunpunaiseen Petran kaupunkiin ilmastoidulla sedanilla ja pysähdy tauolle matkan varrella. Saavutettuasi perille lähdet hevosen selässä kanjoniin katsomaan niin sanottua Siqiä ja sen jälkeen kävellen näyttävimmälle monumentille: aarrekammiolle. Kun olet Petrassa, Petra Visitor Centerissä, voit järjestää valinnaisen oppaan (lisämaksusta) lipun ostamisen jälkeen. Jos hänet palkataan, oma paikallinen matkaoppaasi johtaa kierroksen Petran sisällä ja järjestää sisäänpääsyn ja logistiikan.Hyväksyttyasi paikallisen matkaoppaan, hän johtaa kierroksen Petran sisällä ja järjestää sisäänpääsyn ja logistiikan. Pysy oppaasi lähellä, jotta voit vangita yksityiskohtia kiehtovasta historiasta, joka kertoo kaupungin kivistä rakentaneiden nabatealaisten historiasta. Sinulla on mahdollisuus levätä, syödä, juoda ja käyttää tiloja Petrassa ollessasi; ilmoita siitä vain oppaallesi. Kierroksen päätteeksi oppaasi saattaa sinut tapaamispaikkaan, josta lähdet takaisin Ammaniin.

Ammanista: Yksityinen päiväretki Petraan

9. Ammanista: Yksityinen päiväretki Petraan

Lähde aamulla Ammanista ja aja aavikkotietä pitkin Petraan ja Wadi Mousaan. Saavuttuasi muinaiseen kaupunkiin pääset arkeologiselle alueelle ja suuntaat matkasi kuuluisalle kallioon hakatulle aarrekammiolle upean Siq-kanjonin kautta. Vieraile vuorenrinteeseen kaiverretussa valtavassa teatterissa ja jatka sitten luostariin ihailemaan pyhän paikan julkisivun jäänteitä. Palaa takaisin kallioseinämien läpi vaikuttavan korkean uhripaikan kautta, jossa palkintona ovat henkeäsalpaavat näkymät ja hämmästyttävät eriväriset kalliot. Lähde iltapäivällä ja jätä itsesi hotellillesi Ammanissa.

Ammanista: Wadi Rumiin.

10. Ammanista: Wadi Rumiin.

Kokeile Jordanian uskomattomia nähtävyyksiä yhdellä, toiminnantäyteisellä päiväretkellä Ammanista. Tämä seikkailu antaa Ammanissa majoittuville matkailijoille mahdollisuuden tutustua kahteen maailman kunnioitusta herättävimpään kohteeseen. Lähde matkalle, joka alkaa Jordanian kruununjalokivestä, legendaarisesta "kadonneesta kaupungista" Petrasta. Petra on yksi maailman seitsemästä ihmeestä, ja se on vuosituhansia vanha nabatealainen kaupunki, joka säilyi täydellisesti hiekkakerrosten alla, kunnes se löydettiin uudelleen vain 200 vuotta sitten. Kierrä Petran monimutkaista kallioon hakattua arkkitehtuuria, ihaile ikonista aarrekammiota ja uppoa rikkaaseen historiaan, joka huokuu jokaisesta muinaisesta kivestä. Jatka Wadi Rumin lumoaviin maisemiin. Valmistaudu lumoutumaan majesteettisesta aavikkomaisemasta, jossa kohoavat hiekkakivijyrkänteet, dramaattiset kalliomuodostelmat ja laajat kultaiset dyynit. Koe tämän Unescon maailmanperintökohteen ajaton kauneus, kun suuntaat syvälle Wadi Rumin sydämeen ja uppoudut sen tuonpuoleiseen rauhaan ja beduiinikulttuuriin. Päätä tämä unohtumaton matka mukavaan kuljetukseen takaisin hotelliisi Ammanissa.

59 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Amman

Amman

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Amman, Maamerkit ja monumentit

Maamerkit ja monumentit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Amman?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Amman ovat:

Amman: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amman? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.