Lisää päivät

Ammoudaran ranta

Ammoudaran ranta: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Kreeta: Päiväretki Agios Nikolaokseen ja Spinalongan saarelle

1. Kreeta: Päiväretki Agios Nikolaokseen ja Spinalongan saarelle

Lähde koko päivän kestävälle opastetulle retkelle Koillis-Kreetalle ja tee veneretki Spinalongan saarelle. Vieraile Agios Nikolaoksessa ja sen kuuluisalla järvellä ja tutustu Eloundan viehättävään kylään. Aloita päivä vierailemalla Agios Nikolaoksessa ja tutustu Mirabellon lahden rantaan. Tutustu kaupunkiin, joka on kuuluisa keskellä sijaitsevasta järvestään sekä ostosmahdollisuuksistaan ja kahviloistaan. Varaa aikaa kävelylle nauttiaksesi maisemista, shoppailemaan tai nauttimaan drinkki jossakin järven ympärillä sijaitsevista lukuisista kahviloista. Tutustu keskiviikkoisin järjestettäviin ulkoilmamarkkinoihin. Siirry tutustumaan Eloundan kylään, entiseen kalastajakylään saaren pohjoisrannikolla. Lähde Eloundasta risteilylle Spinalongan saarelle. Opi saaren vilkkaasta historiasta venetsialaisten ja turkkilaisten kodista lepraa sairastavien eristyspaikaksi. Kokeile saarta, joka on tullut suositummaksi vuonna 2005 julkaistun historiallisen romaanin "The Island" jälkeen, joka kertoo siitä, miten spinalongalaiset elivät Spinalongassa. Yhdy niihin satoihin ihmisiin, jotka tulevat saarelle päivittäin vierailemaan ja oppimaan sen historiaa.

Heraklion: Hop-On Hop-Off Sightseeing -bussikierros

2. Heraklion: Hop-On Hop-Off Sightseeing -bussikierros

Tutustu Heraklionin kaupunkiin omaan tahtiisi käyttämällä hop-on hop-off -bussia. Nauti yhdistelmälipusta, joka on hyvä 48 tunniksi ja kahdelle eri bussilinjalle. Katso kuuluisia nähtävyyksiä, käy Ammoudaran rannalla ja Knossoksen arkeologisella paikalla. Tartu tilaisuuteen nähdä se kaikki yhdellä yhdistelmälipulla. Tutustu Kreetan sivilisaatioon, historiaan ja arkkitehtuuriin ja opi kaikki vanhasta ja modernista Heraklionin kaupungista. Nauti laivan kommenteista 8 eri kielellä, jotka selittävät tärkeitä yksityiskohtia ja tosiasioita. Ensimmäisellä reitillä lähde 12 pysäkin linjalle, joka kiertää Heraklionin kaupungissa yli tunnin. Nouse pois ja kyytiin milloin haluat ja arvosta tuntia klo 830–17:00 joka päivä. Toinen reitti tarjoaa 6 pysäkin linjan, joka johtaa Ammoudaran rannalle.

Kreeta: Zeuksen luola ja Lasithin ylätasanko: Lasithin tasanko ja Zeuksen luola Off Road Safari Tour

3. Kreeta: Zeuksen luola ja Lasithin ylätasanko: Lasithin tasanko ja Zeuksen luola Off Road Safari Tour

Tutustu perinteiseen elämään Kreetan maaseudulla todistamalla paikallisten päivittäisiä toimia ja vierailemalla paikoissa, joissa kreikkalaiset myytit ovat syntyneet. Nauti kierroksesta Potamiesissa, Aposelemiksen padolla, Empasassa, Zeuksen luolassa ja tasangon kauniissa maisemissa. Aloita nouto majapaikastasi. Vieraile yhdessä tyypillisimmistä kreetalaisista kylistä, Potamiesissa, ja tutustu perinteiseen paikalliseen maatilaan. Näe lypsy- ja juustonvalmistusprosessi, tapaa eläimiä ja maista tuorejuustoa.Kerro lisää. Seuraavaksi suuntaat Aposelemisin padolle, joka on Kreetan suurin vesihuoltohanke. Näe padon veteen uponnut Sfendilin kylä, jonka vaikuttavat vanhat talot haalistuvat veden pinnalla. Tutustu luonnolliseen kosteikkoon ja bongaa ainutlaatuinen lintulajisto.Kaikkea ei ole vielä nähty. Jatka hiekkateitä ylöspäin Empasan rotkoon. Nauti vuoristomaiseman ja kukoistavan villieläimistön näkymistä. Kokeile etsiä paikallisia yrttejä tai rentoudu ja nauti panoraamanäkymistä.Kokeile, miten voit kerätä paikallisia yrttejä tai rentoutua ja nauttia panoraamanäkymistä. Tehkää retki Lassithin ylätasangolle ja astukaa Psychron luolaan, joka on kreikkalaisen Zeus-jumalan tarunhohtoinen syntymäpaikka. Seuraa jumalten polkuja ja lähde sen jälkeen kiertoajelulle tasangolle tutustumaan paikalliseen elämään.Kaikki nämä ovat vain yksi tapa tutustua paikalliseen elämään. Tule lopuksi nauttimaan puu-uunissa paistettua aitoa ruokaa yhdessä Krasin viehättävän kylän kuuluisimmista tavernoista. Ihaile suihkulähteiden täyttämää kaupunkiaukiota ja näe mahtavia, jopa 2000 vuotta vanhoja plataaneja. Palaa hotelliin täynnä unohtumattomia muistoja Kreetalta.

Kreeta: Rethimno, Chania ja Kournas-järvi: Päiväretki

4. Kreeta: Rethimno, Chania ja Kournas-järvi: Päiväretki

Ensimmäinen pysähdyspaikka on Rethimnon kaupunki, joka on Kreetan kolmanneksi suurin kaupunki Heraklionin länsipuolella Kreetan pohjoisrannikolla. Täällä on arkeologisia muistomerkkejä ottomaanien ja venetsialaisten aikakaudelta. Nauti kävelystä vanhan kaupungin kujilla, vierailusta turkkilaisissa minareeteissa ja venetsialaisissa linnoituksissa tai kahvittelusta upeassa satamassa. Seuraava pysähdyspaikka on Hanian kaupunki, joka on Kreetan toiseksi suurin kaupunki pohjoisrannikolla Rethymnon länsipuolella. Hanian kaupunki jakautuu vanhaan kaupunkiin, jossa on upea satama, ja uuteen kaupunkiin, joka sijaitsee venetsialaisten linnoitusten takana. Vanha kaupunki on yksi Välimeren kauneimmista kaupungeista, ja sitä kutsutaan "idän Venetsiaksi". Löydät turkkilaisia minareetteja ja moskeijoita, muslimien asuinalueita, venetsialaisia linnoituksia, telakoita, suihkulähteitä, aukioita, kaaria, kartanoita, Loggian ja majakan. Vieraile kuuluisalla Agoralla (torilla), jossa on perinteisiä pikkukauppoja ja tavernoja. Päivän viimeinen pysähdyspaikka on Kournas-järvi, kaunis elinympäristö, jossa on luonnollista makeaa vettä ja joka on ainutlaatuinen Kreetalla. Koko Kournasin alue on suojeltu Natura 2000 -verkostossa, sillä se on nimetty kosteikkoalueeksi. Laaja vehreys, kukkuloiden väliset jyrkät notkelmat sekä harvinaiset kala- ja lintulajit tekevät Kournas-järvestä ihanteellisen paikan nauttia alkuiltapäivän kävelystä.

Kreeta: saarijeeppikierros BBQ:lla

5. Kreeta: saarijeeppikierros BBQ:lla

Uskomaton päivä ammattilaisten kanssa on täynnä äärimmäisyyksiä ja viihdettä! Päivä, joka jättää parhaat ja lämpimimmät muistot Kreetalta, alkaa aikaisin aamulla. Kuljetus hotellilta noutaa sinut ja vie sinut tiimin kokoontumispaikalle. Jos sinulla on ajokortti, pääset ajamaan itse jeepillä ja kokemaan extreme-ajoa maastossa. Jos sinulla ei kuitenkaan ole ajokorttia tai haluat vain rentoutua, tarjoamme sinulle kuljettajan. Kun olet tavannut oppaasi ja saanut lyhyen selostuksen päivän suunnitelmasta, lähdet unohtumattomalle matkalle. Ensimmäinen paikka, josta pääset nauttimaan, on Aposelemisin pato. Uskomattoman kaunis paikka, josta et varmasti voi olla ottamatta pari uskomatonta valokuvaa. Kun jatkat matkaa serpentiinitietä pitkin ja ihailet vuoristomaisemia, saavut Askoin perinteiseen kylään, jossa voit maistella perinteisiä herkkuja tai yksinkertaisesti nauttia kupin aromaattista kahvia. Päivän puolivälissä sinua odottaa Agia Annan kirkon lähellä unohtumaton grillijuhla, jossa voit syödä herkullisesti, rentoutua, hengähtää ja kerätä voimia. Kotimatkalla näet äärimmäisen kauniin maiseman, jossa yhdistyvät meri ja vuoret.

Iraklion: Heraklion: Hop-on Hop-off Open Top Bus Sightseeing Tour: Hop-on Hop-off Open Top Bus Sightseeing Tour

6. Iraklion: Heraklion: Hop-on Hop-off Open Top Bus Sightseeing Tour: Hop-on Hop-off Open Top Bus Sightseeing Tour

Tutustu Heraklioniin avoimella bussikierroksella 48 tunnin lipulla. Näe kaupungin kuuluisat maamerkit ja vieraile kuuluisalla Ammoudaran rannalla. Käytä lippua 2 päivän ajan ja nouse bussiin eri paikoissa ympäri kaupunkia. Tutustu kreetalaiseen sivistykseen, historiaan ja arkkitehtuuriin ja opi kaikki Heraklionin vanhasta ja modernista kaupungista omalla kielelläsi bussissa olevan selostuksen avulla, joka on saatavilla 8 kielellä. Ihaile näkymiä kaduille ja maamerkkeihin turvalliselta etäisyydeltä, Hyppää kyytiin ja pois kaikilla bussipysäkeillä ja vieraile tärkeimmissä nähtävyyksissä, kuten Knossoksen palatsissa, arkeologisessa museossa, Ammoudaran rannalla, venetsialaisessa satamassa, torilla ja monissa muissa. Reitin varrella olevat 8 bussipysäkkiä ovat: - Vanhan sataman aukio - Kreetan historiallinen museo - Knossoksen palatsi - Heraklionin arkeologinen museo - Nikos Kazantzakisin hauta - Venetsialaiset muurit - Sataman linja-autoasema - Jeesuksen portti

Kreeta: Balos & Gramvousa -veneajelu bussikuljetuksineen

7. Kreeta: Balos & Gramvousa -veneajelu bussikuljetuksineen

Hahmottele Kreetan ja sen lähisaarten kauneutta tällä veneretkellä. Matkusta merirosvosaari Gramvousalle, tutustu venetsialaiseen linnoitukseen ja suuntaa virkistävälle uinnille idylliseen Baloosin laguuniin, joka on täynnä harvinaisia eläin- ja kasvilajeja.Virkistäytyäksesi uimaan. Matkasi alkaa bussilla Kissamosiin. Kissamosin satamasta lähtee laiva Gramvousaan. Venematkan aikana voit tarkkailla Kreetan geologista ilmiötä, jossa saari nousee merestä länsipuolella - ja vajoaa itäpuolella.Veneen kyydissä voit tarkkailla Kreetan geologista ilmiötä, jossa saari nousee merestä länsipuolella - ja vajoaa itäpuolella. Ensimmäinen pysähdyspaikkasi on Gramvousan saari, jonka venetsialaiset miehittäjät rakensivat vuosina 1579-1584 venetsialaisen linnoituksen. Tutustu rauhassa linnoitukseen, jota myös merirosvot käyttivät - legenda väittää, että sinne on haudattu suuri aarre. Vanha laivan hylky rannan lähellä on tullut osaksi maisemaa, ja turkoosi vesi sopii erinomaisesti snorklaamiseen.Hyvinvointikohde on myös hyvä paikka snorklaamiselle. Seuraavana pysähdyspaikkana on Balosin laguuni, jonka valkoinen hiekka ja matala, lämmin vesi sopivat erinomaisesti uintiin. Miljoonien murskattujen simpukankuorien ansiosta hiekka on monin paikoin ihanan vaaleanpunaista. Suojelualueella elää monia harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja, kuten Eleonora-haukkoja, särkikaloja ja merimetsoja. Ui tai tutustu ja palaa sitten takaisin, kun olet kokenut nämä saaret täysin.>Kaikki nämä saaret ovat täynnä kokemusta.

All in One - Ecobike City Tour - Ruoanmaistelu - Viininmaistelu

8. All in One - Ecobike City Tour - Ruoanmaistelu - Viininmaistelu

Tutustu Heraklionin parhaimpiin puoliin yhdessä jännittävässä päivässä Ecobike-päiväpyöräretkellämme. Uppoudu kaupungin rikkaaseen historiaan, herkuttele herkullisella ruokakierroksella ja maistele hienoja viinejä ikimuistoisessa viininmaistelussa. Tämän kaiken kattavan seikkailun avulla voit tutkia, maistella ja nauttia Heraklionin monipuolisista puolista. Kierroksen aikana lähdet kiehtovalle historialliselle matkalle ja vierailet ikonisissa maamerkeissä ja historiallisissa kohteissa. Asiantunteva paikallinen oppaamme kertoo kiehtovia tarinoita ja näkemyksiä, jotka herättävät kaupungin historian eloon. Matkan varrella pysähdyt paikallisissa ruokapaikoissa maistelemaan aitoja makuja ja kulinaarisia herkkuja ja tutustut Heraklionin vilkkaaseen ruokakulttuuriin. Kierroksen edetessä sinulla on mahdollisuus ilahduttaa makuhermojasi viininmaisteluilla. Tutustu kreetalaisten viinien ainutlaatuisiin makuihin ja aromeihin, kun opit alueen viininvalmistusperinteistä. Tämän mukaansatempaavan seikkailun päätteeksi sinulle jää unohtumattomia muistoja ja syvempi arvostus Heraklionin historiaa, kulttuuria ja makuja kohtaan. Päätitpä sitten jatkaa kaupungin vilkkaiden katujen tutkimista tai palata hotellillesi, tämä retki jättää sinulle uuden rakkauden Heraklionin eloisaa henkeä kohtaan. Liity mukaan Ecobiken kokopäiväkierrokselle ja koe täydellinen sekoitus historiaa, ruokaa ja viiniä Heraklionin sydämessä. Tutki, maista ja nauti päivästä, joka luo pysyviä muistoja.

Ammoudaran ranta: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ammoudaran ranta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.