Lisää päivät

Ammoudi

Ammoudi: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Santorini: Premium-katamaraaniristeily, grilliruoka & juomat

1. Santorini: Premium-katamaraaniristeily, grilliruoka & juomat

Hyppää  74-jalkaisen Ocean Voyager -jahdin tai 80-jalkaisen Tahiti-katamaraanin  kannelle auringon laskiessa ja lähde viiden tunnin risteilylle Santorinin ympäri. Lähde matkalle, jolla koet ensin kuumat lähteet, sitten Punaisen rannan ja lopuksi Valkoisen rannan. Risteilysi alkaa Amoudin satamasta Oiasta (kuljetukset saaren hotelleilta saatavilla lisähintaan), josta voit suunnata kohti Punaista rantaa snorklaamaan ja uimaan 30 minuutin ajaksi. Seuraavaksi voit käydä Valkoisella rannalla, jonne pääsee ainoastaan mereltä käsin. Voit snorklata ja uida valkoisten rantakivien lomassa. Saatavilla on snorklausvälineet. Voit myös nauttia salaatteja ja grillattua possua veneellä. Jatka matkaa kohti puolikuun muotoista Calderaa, joka sijaitsee tulivuoren lähellä. Ennen paluumatkaa Amoudiin tai Athiniosiin kuun valossa voit vielä pulahtaa kuumiin lähteisiin.

Santorini: Ateria & Avoin baari: Ylellinen pienryhmäkatamaraani w/ Ateria & Avoin baari

2. Santorini: Ateria & Avoin baari: Ylellinen pienryhmäkatamaraani w/ Ateria & Avoin baari

Pudota ankkuri ylellisellä katamaraanikierroksella Santorinin kalderan ympäri ja nauti samalla herkullisesta perinteisestä ateriasta ja virkistävistä juomista avoimesta baarista. Purjehdi aamulla tai auringonlaskun aikaan risteilyllä, johon mahtuu enintään 20 vierasta. Kun sinut on noudettu hotellistasi, voit rentoutua, kun sinut viedään suoraan satamaan. Hyödynnä snorklausmahdollisuus puolen tunnin pysähdyksellä Red Beachin rannikon edustalla sekä 1,5 tunnin snorklausretkellä White Beachin meriluolissa. Kylpeä laguunin kuumissa lähteissä ja snorklaa kirkkaissa vesissä. Makua Kreikan makuja laivalla lounaalla tai illallisella Santorinin paikallisista herkuista koostuvalla ruokalistalla, joka sisältää liha- ja kasvisvaihtoehtoja, riippuen valitsemastasi vuorokaudenajasta. Menu sisältää grillivartaita, dolmadakia (riisitäytteisiä viiniköynnöksen lehtiä), kreikkalaista salaattia ja muita paikallisia ruokia. Istu alas ja rentoudu aterian jälkeisen cocktailin ja musiikin parissa. Virkistäydy rajattomilla juomilla, joihin kuuluu paikallista valkoviiniä, kreikkalaista olutta ja virvoitusjuomia. Jatka kahden asumattoman tulivuorisaaren, Palia Kamenin ja Nea Kamenin, ohi ja tutustu muihin nähtävyyksiin, kuten Aspronisin saareen ja Akrotirin majakkaan. Myöhemmin risteily purjehtii kalderassa Firan kaupungin alapuolella ja vanhan sataman ohi. Jos valitset myöhäisiltapäivän vaihtoehdon, pysähdy Oian kylän alapuolella ja ihastu auringonlaskun valoihin, jotka koristavat taivaan eloisilla pastellisilla väreillä. Tämä on varmasti unohtumaton kohokohta jo ennestään unohtumattomalle risteilykokemukselle. Santorinin retken päätteeksi voit rentoutua, kun minibussin kuljettaja vie sinut kätevästi takaisin hotellillesi.

Santorini: Sukelluskokemus

3. Santorini: Sukelluskokemus

Aloitamme sukellusliikkeestämme Oian kylässä, siirrämme sinut Amoudy Bayhin, jossa veneemme odottaa sinua Armeni Bayhin. Armenissa on sukellusliikkeemme, me varustautumme ja seuraamme tiedotusta, kouluttaja selittää, miten varusteet toimivat, vedenalainen merkkiliikenne ja sukellusstandardit ja -menettelyt. Lyhyen oppitunnin jälkeen lähdemme sukeltamaan! Ensin harjoittelemme taitoja ja sitten hauska sukellus. Enintään 12 metrin syvyyteen asti. Kokemus voi vaihdella riippuen kunkin sukeltajan suorituskyvystä, säädämme ajoitusta ja syvyyttä.

Santorini: Catamaran Caldera Cruise aterioineen ja juomineen.

4. Santorini: Catamaran Caldera Cruise aterioineen ja juomineen.

Nauti Calderan upeasta kauneudesta ja kauniista Santorinin auringonlaskusta purjehtiessasi ylellisellä katamaraanilla. Valitse päiväristeily- tai auringonlaskuristeilyvaihtoehdoista, jotka molemmat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden ihailla Santorinin kauneutta purjehtien saaren syvänsinisillä vesillä. Aloita päiväristeilymatkasi Ammoudin vanhasta satamasta ja suuntaa Thirassia-saarelle, joka on kalastajien saari, joka sopii erinomaisesti uintiin ja Manolasin kylän ainutlaatuisen näkymän ihailuun. Tutustu miehittämättömiin tulivuoriperäisiin rantoihin tai ota aurinkoa kannella. Tunne tulivuoren energia suuntaamalla kuumille lähteille. Purjehdi kohti Mustaa vuorta ja suurta majakkaa Calderan eteläpuolella, kun suuntaat Valkoiselle rannalle ja Punaiselle rannalle uimaan, kun olet ankkuroitunut, herkullinen lounas tarjoillaan laivalla viinin ja jälkiruoan kera. Auringonlaskuristeily alkaa pysähtymällä Red Beachille virkistävälle uinnille ja pysähtyy kaikissa samoissa paikoissa kuin päiväristeily. Sunset Cruise -risteilyllä voit nauttia illallisen, jonka yhteydessä tarjoillaan viiniä ja jälkiruoka.

Santorini: Ateria: Yksityinen huvipurjehdus, avoin baari ja ateria

5. Santorini: Ateria: Yksityinen huvipurjehdus, avoin baari ja ateria

Päiväkierros Yksityinen päiväretkemme kestää 5 tuntia ja alkaa päivittäin klo 10:00-15:00 Vlyhadan satamasta. Toivotamme sinut tervetulleeksi aloitusjuomalla tai alkoholittomalla juomalla. Ensimmäinen pysähdys on punaisella rannalla uintia varten, toinen pysähdys on valkoisen rannan alueella myös uintia ja snorklausta varten, jatkamme purjehduskokemusta & nähtävyyksien katselua mustan vuoren, Intian kallion, Mesa Pigadian ja majakan yli. Seuraava ja kolmas pysähdyksemme (pyynnöstä) on tulivuoren mutakylpylässä nähtävyyksien katselua ja uintia varten, lämpötila siellä on noin 2 astetta lämpimämpi kuin tavallisilla uimapysähdyksillä. Pysähdymme myös tutustumaan nähtävyyksiin Firassa, Firostefanissa, Imeroviglissä ja vanhassa satamassa. Neljäs pysähdyspaikkamme on Thirasian saarella, jossa voitte lounastaa perinteisessä tavernassa meren äärellä. Viimeinen purjehduskokemuksemme on Oian kylän alla nähtävyyksien katselua varten ja päätämme retkemme Ammoudin lahdella!

Santorini: Caldera: Yksityinen katamaraaniristeily

6. Santorini: Caldera: Yksityinen katamaraaniristeily

Lähde yksityiselle risteilylle tutustumaan Santorinin kalderan kauniiseen tulivuorimaisemaan. Tutustu omaan henkilökohtaiseen kapteeniisi ja muokkaa matkareitti yksilöllisesti tarpeittesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Valitse 3-, 4- tai 5-tuntinen retki grillivaihtoehtojen kanssa. Syöksy yksityisen katamaraanisi kyytiin ja aloita risteily viehättävältä Ammoudin lahdelta. Vieraile Thirassiassa, kalastajien saarella, joka on ihanteellinen paikka uida ja ihailla ainutlaatuista näkymää Manolaksen kylään, jossa aika näyttää pysähtyneen.Hyvästi. Ne tunne tulivuoren energiaa ja ihaile Aspronissin valkeaksi kalkittuja kallioita samalla kun suuntaat kuumalle lähteelle. Purjehdi ohi Valkoisen rannan, Mesa Pigadian ja Punaisen rannan ja löydä piilossa olevia luolia ja rannikoita, joihin pääsee vain veneellä. Risteile Firan vanhan sataman ohi, joka sijaitsee luontoäidin luomien valokuvauskelpoisten kallioiden alla. Nauti BBQ-ateria, jossa on tuoreita ja grillattuja kreikkalaisia herkkuja paritettuna Santorinin viinin kanssa. Kohota malja matkallesi aurinkokannen varjostetussa pöydässä, kun palaat takaisin Ammoudin lahdelle. Aterian menu (kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja saatavilla pyynnöstä):- Perinteiset kreikkalaiset mezedes (tzatziki, dolmadakia, kreikkalainen salaatti, pitta-leipä, äyriäispasta)- Grillipääruoka (kanafileetä tai porsaankyljyksiä)- Avoin baari (Santorinin viiniä, kreikkalaista ouzoa, olutta, mehua ja vettä)- Perinteinen jälkiruoka.

Santorini: Riva Yacht Cruise aterioineen ja avoimine baareineen.

7. Santorini: Riva Yacht Cruise aterioineen ja avoimine baareineen.

Tutustu Santorinin kauneuteen eri tavalla jahdin Rolls Roycen, Rivan, kyydissä. Lähde yksityiselle risteilylle ja tutustu saaren kohokohtiin. Nauti ateria perinteisessä kreikkalaisessa tavernassa ja nauti avoimesta baarista koko risteilyn ajan. Ihaile upeaa auringonlaskua, jos valitset auringonlaskuvaihtoehdon.Hyvinvointiristeilyllä voit ihailla upeaa auringonlaskua. Kun sinut on noudettu varatusta noutopaikasta, sinut kuljetetaan Vlychadan satamaan, josta risteily alkaa. Nouse Riva- jahdin kyytiin ja koe sen ajaton kauneus läheltä. Lähde venekierrokselle ja tee ensimmäinen pysähdys Punaisen rannan lähellä virkistävälle uinnille.Hyvinvointikierroksella voi käydä myös uimassa. Jatka kalderan eteläosassa sijaitsevalle White Beachille, Black Mountainille ja Akrotirin majakalle. Nauti näkymistä koskemattomille tuliperäisille rannoille, joiden upeat värit hämmästyttävät sinut, tai voit vain ottaa aurinkoa kannella, valinta on sinun! Suunnista kohti kuumia lähteitä ja tunne tulivuorten energia ja Santorinin henki. Perillä voit tutustua geotermisen energiauinnin taikaan pulahtamalla tulivuorten lämpölähteisiin.Hetkelläsi voit tutustua geotermisen energian uinnin taikaan ottamalla uinnin tulivuorten lämpölähteisiin. Seuraavana pysähdyspaikkanasi on Thirassia-saari, kalastajien saari. Nauti siellä ollessasi herkullisesta ateriasta perinteisessä kreikkalaisessa tavernassa, jossa voit valita kala-, liha- tai kasvisruokavalion sekä paikallisen valkoviinin kanssa. Ollessasi Thirassiassa voit halutessasi uida vielä kerran ja ihailla ainutlaatuista näkymää Manolaksen kylään. Risteilyn päätteeksi tarjoillaan pullo puolimakeaa kuohuviiniä ja tuoreita kauden hedelmiä laivalla, ennen kuin sinut viedään takaisin majapaikkaasi yksityisellä kuljetuksella.

Santorini: Auringonlaskun risteily illallisella ja juomilla.

8. Santorini: Auringonlaskun risteily illallisella ja juomilla.

Aloita päiväsi noutamalla sinut hotellista ja matkusta kohti Santorinin etelärantaa aloittaaksesi risteilyn Vlychadan venesatamasta. Risteile kohti Santorinin etelärannikkoa, mukaan lukien punaiset ja valkoiset rannat, ja nauti uinti-/snorklausmahdollisuudesta Santorinin koskemattomissa vesissä. Jatka purjehdusta Santorinin Calderassa - tulviva tulivuoren kraatterissa. Nauti purjehduksesta Santorinin laguunin läpi ja saavu Santorinin tulivuorisaarille nauttimaan vapaaehtoisesta uinnista tulivuoren lämpimissä lähteissä, jotka ovat kuuluisia rikkipitoisista vesistään ja tulivuoritoiminnasta johtuvista lämpimämmistä lämpötiloista. Ankkuroidu Santorinin laguunin erääseen syrjäiseen lahteen, jossa sinulla on toinen uintimahdollisuus, samalla kun miehistö valmistaa runsaan kreikkalaisen illallisen, joka tarjoillaan perhetyyliin ja joka sisältää muun muassa pannulla paistettuja kreikkalaisia kalafileitä, grillattua kanaa, grillattuja katkarapuja, kreikkalaista pastaa, levitteitä ja kreikkalaista salaattia. Juoma kädessäsi, kuten lasi viiniä, olutta tai kylmää limsaa, suuntaat kohti Santorinin pohjoispuolta, jossa sijaitsee ikoninen Oian kaupunki. Todista vertaansa vailla olevat näkymät Santorinille auringonlaskun aikaan, kun vene purjehtii Oian kaupungin kallioiden alla ja perinteisen Ammoudin lahden vieressä, joka on täynnä romanttisia kreikkalaisia kalaravintoloita. Aluksella on vain 20 vierasta, mikä takaa pienryhmäkokemuksen tunteen samalla kun nautit ylellisen katamaraanijahdin mukavuudesta. Kun retki päättyy, voit nauttia ilmaisesta hotellikuljetuksesta ja rentoutua Santorinilla vietetyn upean purjehdusillan jälkeen.

Santorini: Aterian ja viinin kera.

9. Santorini: Aterian ja viinin kera.

Ihaile Santorinin luonnonkauneutta risteilyllä saaren ympäri perinteisellä puuveneellä. Pysähdy uimaan, snorklaamaan ja käymään kuumissa lähteissä. Nauti hintaan sisältyvä kreikkalainen lounas tai illallinen paikallisen valkoviinin kera. Valitse auringonlaskuvaihtoehto, niin voit ihailla myös Santorinin kuuluisaa auringonlaskua.Hyvä. Aloita retkesi kätevällä noutopalvelulla hotelliltasi Santorinilla. Tapaa kuljettaja-oppaasi ja siirry sitten satamaan ilmastoidussa pakettiautossa tai minibussissa. Saavuttuasi Vlychadan satamaan hyppää puuveneeseen ja nauti tervetuliaisdrinkki. Purjehdi lähelle punaista ja valkoista rantaa ennen kuin teet ensimmäisen pysähdyksen maihin Mustan vuoren luona uimaan. Laita suojalasit päähän ja koe kristallinkirkas vesi. Jatka seuraavaksi venetsialaisen Akrotirin majakan ohi ja saavu Santorinin majesteettiseen kalderaan. Kuule saaresta oppaaltasi ja kiinnitä katseesi upeaan tuliperäiseen, värikkäiden kallioiden muodostamaan alueeseen. Suuntaa kohti kuumia lähteitä ja anna tulivuoren energian täyttää itsesi, kun uit geotermisissä vesissä siellä. Seuraava pysähdyspaikka on Thirassia-saari, kalastajien saari, joka sopii erinomaisesti uintiin ja snorklaukseen. Täydennä energiatasosi ruokalistalla, joka sisältää kanafileetä, perinteisiä kreikkalaisia dippejä, papuja, täytettyjä viininlehtiä, kreikkalaista salaattia ja hedelmiä. Päätä risteily Ammoudin vanhaan satamaan, vaikka ennen laivasta poistumista saattaa olla hieman vapaa-aikaa myös varikkopysähdykselle Agios Nikolaksessa.Viimeinen risteily päättyy Ammoudin vanhaan satamaan. Auringonlaskuvaihtoehto vierailee samoissa paikoissa, mutta päinvastaisessa järjestyksessä, sillä se alkaa Ammoudista ja päättyy Vlychadaan. Auringonlaskuristeilyllä voit nauttia ateriasi Mustan vuoren piilossa olevissa poukamissa ennen kuin ihailet Santorinin maagista auringonlaskua.

Santorini: Oian vierailu: Katamaraaniristeily lounaalla, juomilla ja Oian vierailulla.

10. Santorini: Oian vierailu: Katamaraaniristeily lounaalla, juomilla ja Oian vierailulla.

Chasing Stars -risteilyllä purjehdit koko saaren halki. Risteilyllä on monia kohteita saaren suosituimmissa paikoissa. Vierailet Ammoudi Bayn pohjoissatamassa, joka sijaitsee aivan Santorinin kauneimpiin nähtävyyksiin kuuluvan, vastustamattoman Oian alla. Sen jälkeen risteilemme Thirassia-saarelle, jossa voit snorklata ja uida Egeanmeren kristallinkirkkaissa vesissä. Saat myös seikkailullisen kokemuksen uimisesta tulivuoren lämpölähteissä. Kun katamaraani risteilee Calderan kalliolla, voit ihailla Intian kallioita ja Santorinin pahamaineista majakkaa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä sinulla on mahdollisuus tutustua Punaisiin ja Valkoisiin rantoihin, jotka ovat kaksi Santorinin suosituinta rantaa. Snorklauksen ja uinnin lisäksi voit nauttia erilaisista merenelävistä ja suolaisesta bbq-illallisesta, joka valmistetaan aluksella. Lisäksi tarjolla on avoin baari, jossa on viiniä, olutta ja virvoitusjuomia. Halutuin tarjolla oleva risteily (iltapäiväristeily) päättyy Santorinin auringon laskeutumisen todistamiseen, kun se heittää upean väriloistonsa horisontin ylle lasillisen Proseccoa kera Vlychadan satamassa.

Saatavilla olevat aktiviteetit

30 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Ammoudi: suosituimmat nähtävyydet lähellä

Ammoudi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ammoudi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Ammoudi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 3 796 arvosteluun

Suosittelisin tätä 100% kaikille, jotka suunnittelevat auringonlaskun risteilyn varaamista. Koko miehistö oli fantastinen, ruoka oli uskomatonta ja koko päivä oli täydellinen! Meillä oli paras aika nähdä kaikki nähtävyydet ja uida meressä, jonka täydentää kaunis auringonlasku. Ei voi suositella tarpeeksi

Mahtava risteily!❤️ Henkilökunta iloinen, huomaavainen, hyvin pitivät meistä huolta! Uinti mahdollisuus heti retkin alulla oli mahtava! Suositelleen❤️‼️ Terveiset synttärisankari!❤️

Valitettavasti sää oli huono, joten emme menneet punaiselle hiekkarannalle. Täysin poissa heidän hallinnastaan, mutta muuten se oli täydellinen venematka.

Super seuralliset kaverit upea kokemus sinulla on hauskaa ja syö hyvin todella erittäin suositeltavaa !!!!

Ei olisi voinut paremmin olla. Paras päivä Santorinissa. Upea aika x