Valitse päivämäärät

Amsterdam Dungeon

  • Pääsyliput
  • Kaupunkikortit
2 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Amsterdam Dungeon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam Dungeon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam Dungeon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 962 arvosteluun

Amsterdamin kaupunkikortti on ehdottomasti oltava! Julkisilla kulkuvälineillä matkustaminen on tehty niin helpoksi, ettei sinun tarvitse huolehtia lippujen hankkimisesta. Aktivoidaan helposti I Amsterdam -myymälässä heti, kun poistut keskusasemalta. Suosittelisin ehdottomasti. Kun varaat ajan museosta/galleriasta, vaikka myöhästyisitkin, he ovat silti hyvin lempeitä ja sallivat sinun mennä sisään.

Uzeli smo 96sati I Amsterdam -kortti. Svaki ja smo koristili metro, raitiovaunu ja uusi bussi. Posjetili smo Rijksmuseum, Van Goghin museo, Timanttimuseo, Pomorski muzej, Botanički vrt, vožnju kanalima brodom 75 minuuttia, posjetili muzej i imali ulaz u 3 vjetrenjače u Zaanse Schans, sve bez ikakvih dodatnih trova Preporučam. Odlična vrijednost za utrošeni novac.

Kätevä passi, paljon sisäänpääsymaksuja tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hyvä myös liikkumiseen julkisilla kulkuvälineillä ja helppokäyttöinen. Sinun on suunniteltava etukäteen saadaksesi vastinetta rahoillesi, sillä nähtävää on paljon ja useimmat paikat vaativat aikavarauksen.

Karmiva ja sopivasti pelottava. Hyvät näyttelijät, sopii hyvin myös aikuisille

Excellent entertainment especially for a rainy day in Amsterdam!