Amsterdam
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Amsterdam

Amsterdam: Kaikki retket ja aktiviteetit

Amsterdam: huippunähtävyydet

Amsterdamin nähtävyydet ja aktiviteetit

Amsterdam on pyöräilijöiden, oluthetkistä nauttivien sekä taiteen ystävien suosikkikaupunki. Kaikki tuntevat Amsterdamin kahvilakulttuurin, mutta mitä kaikkea muuta Alankomaiden pääkaupungissa voi tehdä? Tässä kymmenen aktiviteettia, joita kaupungissa ei kannata jättää väliin.

Amsterdamin kanavakehät

Amsterdamin kanavakehät

Et voi olla huomaamatta Amstedamin maailmankuulua kanaalikehää. Käy kävelyllä ihastuttavilla kanava-alueilla, hyppää risteilyaluksen kyytiin tai katsele ihmisiä rantabaarista.

Van Gogh -museo

Van Gogh -museo

Van Gogh -museo on yksi maailman kuuluisimmista museoista, jossa on maailman suurin Van Gogh -kokoelma. Kuka tahansa pystyy nauttimaan museon upeasta modernista arkkitehtuurista (sekä ilmaisesta wifi-yhteydestä).

Museumplein

Museumplein

Kaupungin museoalue Museumplein on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka. Alueelta voit löytää kolme museota, käydä Concertgebouwin lounaskonserteissa, shoppailla ja rentoutua viheralueilla.

Rijksmuseum

Rijksmuseum

Alankomaiden kansallismuseossa on muun muassa Rembrandtin ja Vermeerin teoksia. Museolla kannattaa vierailla joko aikaisin aamulla tai myöhään ilapäivällä. Varaamalla Rijksmuseum-lipun voit myös ohittaa jonot.

Punaisten lyhtyjen alue

Punaisten lyhtyjen alue

Punaisten lyhtyjen alue on kokemisen arvoinen alue, etsipä sitten museota, "matkamuistoa" tai sykkivää yöelämää.

Heineken Experience

Heineken Experience

Vuonna 1864 perustettu Heineke on nykyään yksi maailman suurimmista oluenvalmistajista. Hauska ja historiallinen kierros kestää noin 90 minuuttia. Heineken Experience -lippu sisältää kaksi olutta.

Nieuwe Kerk

Nieuwe Kerk

Nieuwe Kerk on Alankomaiden tärkein kirkko, joka on myös maan kuninkaallisten hääkappeli. Kirkon vaihtuviin näyttelyihin kannattaa tutustua.

Amsterdam Museum

Amsterdam Museum

Ytimekkäästi nimetyssä Amsterdam Museum -museossa voi tutustua kaupungin historiaan läpikotaisin. Tutustu Amsterdamin muodin ja arkkitehtuurin merkittäviin hahmoihin sekä museon interaktiivisiin näyttelyihin.

De Pijp

De Pijp

Amsterdamin boheemein kaupunginosa on täynnä kahviloita, baareja ja ravintoloita. Käy ennen illallisella kävelyllä mielenkiintoisella Albert Cyupmarketilla.

Suunnittele käyntisi paikassa Amsterdam

Kuinka monta päivää Amsterdamissa kannattaa viettää?

Tähän kysymykseen ei ole olemassa yhtä oikeaa vastausta, mutta ehdit tutustua kaupungin merkittävimpiin nähtävyyksiin, kanaviin ja kaupunginosiin noin kolmessa päivässä.

Kaupungissa liikkuminen

Amsterdamissa liikkuminen on vaivatonta. Kaupungissa on erinomainen julkisen liikenteen järjestelmä, mutta nähtävyydeltä toiselle pääsee helposti myös jalan. Mukavalla säällä kaupunkiin kannattaa tutustua polkupyörän selässä.

Onko Amsterdam kallis kaupunki?

Joillain nähtävyyksillä, kuten Anne Frankin talolla ja Van Gogh -museossa on pääsymaksu, mutta Amsterdamissa on myös paljon markkinoita ja pieniä galleroita, joissa voi vierailla ilmaiseksi. Kaupungissa kulkeminen jalan on helppoa, joten julkisen liikenteen käyttöön ei tarvitse varata paljoa rahaa.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Hollanti, kaupungissa puhutaan myös laajalti englantia
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +31
 • Paras aika vierailla
  Täydellistä säätä on hankala taata Amsterdamissa, mutta huhtikuusta syyskuuhun lämpötilat ovat miellyttäviä. Huhtikuussa kaupungissa vierailevat voivat nähdä tulppaanit täydessä loistossa ja ottaa osaa kuninkaan päivän juhlallisuuksiin, joka on Alankomaiden merkittävin juhlapäivä.

Tekemistä: Amsterdam

Huippunähtävyydet kohteessa Amsterdam

Kaupungit: Alankomaat

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Kiva oli, kun lippu oli valmiina, vaikka siellä ei ollutkaan yhtään jonoa. Museo oli todella käymisen arvoinen. Kanavaristeily oli turhan lyhyt. Ke kösitti vain pienen alueen rautatieaseman lähellä.

Van Gogh -museo: Lippu jonon ohi ja tunnin risteily Arvostelija: Ulla-Maija, 26.09.2019

Kaikki sujui oikein hyvin paitsi lentokenttäbussi ei lukenut koodia/tunnistanut lippua ja takaisin päin lentokentälle oli vaikeuksia löytää pysäkkiä. .

esittelijä esitti asiantuntevasti timantin ominaisuuksia ja mitkä seikat vaikuttavat hintaan. päästiin itse kokeilemaan timantin hiontaa.

Royal Experience Yksityinen kierros Arvostelija: Jarmo, 24.04.2019

Museoalueella on paljon mielenkiintoista nähtävää. Olimme varanneet ajan Van Gogh-museoon. Suosittelen. Varaus onnistuu hyvin netissä.

Amsterdam: Van Gogh -museon pääsylippu Arvostelija: Anonyymi, 31.08.2019

Ihan mukava kanaali reissu. Olisin odottanut enemmän hienoja valaistuksia. Tosin kierros näytti miltä Amsterdam oikeasti näyttää.

Amsterdam: 1,5 tunnin iltaristeily kanaaleilla Arvostelija: Jan, 17.07.2019