Valitse päivämäärät

Amsterdam Alennukset ja tarjoukset

40 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Amsterdam: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet?

Kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam ovat

Keukenhof

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Amsterdam?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 6 403 arvosteluun

Museo on erittäin mielenkiintoinen ja erittäin laaja, suosittelen, että otat osa-aikaa arvostamaan rauhallisesti kaikkia taideteoksia. Menin myöhemmin risteilylle, mutta kuponki ei ollut enää voimassa, venemiehen piti tarkistaa järjestelmästä, oliko nimeni vapaana. Oi, älä erehdy! Vaikka siinä sanottaisiin, että sinun ei tarvitse varata aikaa päästäksesi risteilylle, sinun on mentävä Blue Boat -pysäkille ja asetettava jonoon nähdäksesi käytettävissä oleva aika, sitten vaihdettava kuponki ja hankittava lippu veneeseen itse. Saattaa olla, että haluamasi aika ei ole enää käytettävissä. Vaihda lahjakortti heti kun voit suunnitella!

Kanavamatka oli todella hyvä kokemus. Se kattaa suurimman osan historiallisista paikoista kanavien varrella ja laivalla ollut kapteeni oli aivan uskomaton kaveri. Vene ei ole koskaan myöhässä ja kuvaukset ympärillä olevista paikoista ovat osuvia ja saatavilla eri kielillä. Luultavasti nauttisin vähän enemmän, jos kanavan vesi olisi kirkkaampaa ja taivas olisi sinisempi. Kai se on reilua, koska päätin käydä marraskuussa.

Tämä risteily on ihana tapa nähdä kaupunki! Erittäin rentouttava ja tutustu mielenkiintoisiin faktoihin Amsterdamista. Henkilökunta on mukavaa, meillä otettiin valokuva ennen saapumista, johon he tulostivat meille, mutta se maksoi 3 euroa ja he ottivat vain käteistä, jota meillä ei ollut, muuten olisin ostanut sen. Se oli ainoa sääli, mutta itse risteily oli ihana!

Viime viikolla oli fantastinen kiertue kahviloiden ja punaisten lyhtyjen alueella. Oppaamme Erik oli erittäin ystävällinen ja asiantunteva, ja piti meistä hyvää huolta kiertueemme aikana. Jos etsit hyvää tapaa tutustua kaupunkiin, tämä on loistava tapa tehdä niin.

Ei mitään selkeetä reittiä mitä kulkea. Erittäin iso paikka