Vesiaktiviteetti

Amsterdam: 1,5 tunnin iltaristeily kanaaleilla

Amsterdam: 1,5 tunnin iltaristeily kanaaleilla

Säästä jopa 20 %

alkaen 25 € 20 € per henkilö

Näe viehättävä yöllinen Amsterdam 1,5 tunnin kanaaliristeilyllä. Tutki kaupungin historiallista keskustaa seilatessasi Skinny-sillan, Golden Bendin ja muiden nähtävyyksien ohi. Ihaile valaistuja taloja ja kuule mistä löydät parhaat paikalliset kohteet.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 1 tunti etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Kesto 1.5 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Sisältää audio-oppaan
espanja, thai, kiina, kroatia, tšekki, hollanti, englanti, ranska, saksa, indonesia, italia, japani, puola, portugali, venäjä

Elämys

Kohokohdat
 • Risteile Amsterdamin maisemavesireittejä illalla
 • Näe viehättävät sillat ja talot kauniissa yövalaistuksessa
 • Hanki sisäpiirin tietoa Amsterdamin kanaalialueen paikoista
Koko kuvaus

Kiipeä kanavaveneeseen kokeaksesi Amsterdamin kauneimmillaan - kun aurinko laskee ja kaupungin valot syttyvät. Nauti näkymistä, kun näet tuhansien valojen korostavan satoja siltoja ja ikonisia rakennuksia kanavien varrella. Risteile Amsterdamin kanavavyöhykkeen kauneimpia vesiväyliä pitkin ohittaen valaistut rakennukset, sillat ja veneet, jotka antavat kaupungille melkein sadun ilmeen. Nauti ulkoilmatilasta sekä talvella että kesällä. Isäntä toivottaa sinut tervetulleeksi laivaan ja kertoo sinulle monia tarinoita, legendoja ja historiallisia faktoja Amsterdamista purjehtiessasi. Istu alas oppiaksesi paikallisista hotspoteista, kuten merkittävistä ravintoloista ja yökerhoista. Täydennä kokemustasi kanavaristeilyn aikana ostamalla juomia ja välipaloja lipunmyynnistä ennen lennolle nousua.

Sisältää
 • Kanavaristeily
 • Monikielinen ääniopas
 • Välipalat laivalla (jos vaihtoehto on valittu)
 • Muut ruoat tai juomat laivalla (välipaloja ja juomia voi ostaa lipunmyynnistä)
 • Istuimen varaus

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Mene Blue Boatin lipputoimistoon ja saavu paikalle 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Lippukassa sijaitsee kanavan vastakkaisella puolella Hard Rock Cafea. Etsi Blue Boat -kyltti jonon sisäänkäynnistä. Vaihda kuponki lippuun tiskillä ja mainitse, että varasit Blue Boat -risteilyn. Pääset lipputoimistoon raitiovaunujen numeroilla 1, 2, 5, 7, 12 ja 19. Lähin GVB-raitiovaunupysäkki on Leidse Plein.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Huomaa, että maisemat kaupunkiin ovat riippuvaisia säästä ja vuodenajasta
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,4 /5

perustuen 9303 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4/5
 • Kuljetus
  4,4/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,3/5
 • Turvallisuus
  4,6/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Nautimme tästä canel-yöristeilystä ja olisimme saaneet sille viisi tähteä, jos asiakkaiden istuttamiseen pöydässä olisi ajateltu enemmän, koska meidän piti mennä oikealle taakse baarin viereen tai istua yhdessä, joten yritimme ottaa valokuvia ja videoita kirkkaalla valolla takana ei ollut ihanteellinen, sitten asiakkaille kerrottiin, että tupakointialue on veneen takaosan oven takana, joten jos me istuimme olemme tupakoimattomia ja tietysti kukaan ei sulkenut ovea tai henkilökuntaa varmista, että se on suljettu. Saimmeko savukaasut palaa takaosan baarialueelle ympäri meitä, minkä passiivisen savun takia ei olisi pitänyt tapahtua, koska matkanjärjestäjällä on velvollisuus huolehtia kaikista kyseisellä veneellä olevista. Ehdotukseni olisi kysyä jokaiselta asiakkaalta, kun he nousevat sisään, poltatko polttoainetta ja asiakkaita, jotka ohjaavat heidät veneen takaosaan ja alkavat täyttää eteenpäin, ja sellaisia, jotka eivät ala täyttämään edestä niin kuin tapaisisivat keskellä Yksinkertain

Lue lisää

21. maaliskuuta 2020

Mukava kanavaretki ystävällisen henkilökunnan kanssa, hyvässä kunnossa veneessä hyvää luonnonkatua pitkin. Risteilyn aloitus- ja maaliajat pidettiin täsmällisesti. Vietimme varaamamme lähtöämme (liikenne Amsterdamin keskustassa), mutta soitimme heille noin 10-15 minuuttia aikaisemmin ja he olivat joustavia varaamaan meitä seuraavalle risteilylle klo 21.00. Suositeltavaa liiketoimintaa seuraavalle risteilyllesi Amsterdamissa, varsinkin jos yhdistät aiempaan vierailuun Rieksmuseumiin tai Van Gogh -museoon.

Lue lisää

3. helmikuuta 2020

This Blue Boat tour was very good. I had to change the date, due to rain. Then, the next day we were able to book an earlier time when we finished with our museum tours. Very nice boats, but very little outdoor space. It was difficult to listen to the audio through the provided ear plugs because the boat was very noisy. However, we all enjoyed the tour.

Lue lisää

9. kesäkuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 42049