Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Kaupunkikortti

Amsterdam: Amsterdamin matkalippu 1-3 päiväksi

Aktiviteetin tarjoaja: GVB Amsterdam

Amsterdam: Amsterdamin matkalippu 1-3 päiväksi

Aktiviteetin tarjoaja: GVB Amsterdam

alkaen 17 € per henkilö

Osta yksi lippu, joka on voimassa kaikissa julkisissa kulkuvälineissä Amsterdamissa ja Schipholin lentokentälle. Voimassa busseissa, lautoissa, metrossa, junassa ja raitiovaunussa.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Voimassa 1 - 3 päivää
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Osta ATT-lippu, joka on täydellinen Schipholin lentokentälle saapuville vierailijoille
 • Tutustu kaupunkiin bussilla, lautalla, metrolla, junalla ja raitiovaunulla
 • Tutustu yhden 1-3 päivää voimassa olevan lipun käyttömukavuuteen
Koko kuvaus
Amsterdam Travel Ticketillä (ATT) voit matkustaa toisen luokan junalla Schipholin Amsterdamin lentokentän ja minkä tahansa seuraavista Amsterdamin asemista: Amstel, Bijlmer Arena, Central Station, Holendrecht, Lelylaan, Muiderpoort, RAI, Sciencepark, Sloterdijk, Zuid ja Duivendrecht. Lippu on voimassa myös kaikissa raitiovaunuissa, busseissa, yöbusseissa, metroissa ja lautoissa, joita liikennöi Amsterdam Transport Company: GVB. GVB:llä on laaja verkosto, joka kattaa koko Amsterdamin. Huomioithan, että lippu ei kelpaa muiden kuljetusyritysten, kuten EBS:n, Arrivan ja Connexxionin, liikennöimissä linja-autoissa (paitsi Connexxion-bussit 397 ja N97). Lippu on voimassa Amsterdam Airport Expressissä, bussissa 397 ja Niteliner N97. Molempia liikennöi Connexxion, ja ne lähtevät Schipholin Amsterdamin lentokentän bussilaiturilta B17. Tarkista lähtö- ja saapumisajat osoitteesta Connexxion.nl tai lataa ilmainen sovellus: Amsterdam Airport Express.
Sisältää
 • 1-3 päivän lippu voimassa julkisissa kulkuvälineissä Amsterdamissa ja Schipholin lentokentälle/lentokentältä
 • Taksit
 • Kaupalliset kuljetukset, kuten hop-on hop-off -bussit
 • Muiden kuljetusyritysten, kuten EBS:n, Arrivan ja Connexxionin, liikennöimät linja-autot (paitsi Connexxion-bussit 397 ja N97).

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Nouda sirukorttisi mistä tahansa kupongissa mainituista paikoista.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Huomaa, että kuponki on lunastettava ennen käyttöä
 • Matkalippu on voimassa vain Amsterdamin sisällä, ei lähialueilla
 • Tämä lippu on voimassa ensimmäisestä sisäänkirjautumisesta klo 4.00 asti viimeisen voimassa olevan päivän jälkeiseen aamuun (riippuen siitä, onko sinulla 1,2
 • tai 3 päivän lippu). Päivä alkaa keskiyöllä.
 • Esimerkiksi: jos kirjaudut sisään 2 päivän lipulla keskiyöstä (00:00) eteenpäin, lippusi on voimassa perjantaiaamuun klo 4:00 asti.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 269 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Kuljetus
  4,8/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Meillä oli matkalippu 3 päiväksi ja minun on sanottava, että se oli sen arvoista. Voit varata ja maksaa sen täältä ja saada lopullisen shekkikortin esimerkiksi rautatieasemalta. On tärkeää, että sinulla on lippu aina kun nouset bussiin, junaan, junaan jne. skannattu. Mutta kaikki on todella yksinkertaista ja ihanteellinen, jos olet turisti Amsterdamissa.

Lue lisää

1. elokuuta 2022

Kupongin lunastus ja tällä tavalla saadun lipun käyttö (minulle kone lentokentällä) toimii ongelmitta. Lipun ennakkovarauksen etuna on, että sinun ei enää tarvitse etsiä tarjousta paikan päällä ja asioida ulkomaisen koneen kanssa, riittää, että skannaat viivakoodin ja olet valmis. Ainoa haittapuoli on, että lippu on voimassa arkipäivisin, mikä tarkoittaa, että jos lippu aktivoidaan iltapäivällä, koko ensimmäinen voimassaolopäivä on "käytetty" keskiyöllä. Tätä ei kuitenkaan voi muuttaa GetYourGuidessa.

Lue lisää

28. heinäkuuta 2022

Unohda ohjeet NS-työpöydän löytämiseen. Mene aseman läpi, toiselta puolelta raitiovaunupysäkille. Varo tien toisella puolella olevaa pientä valkoista rakennusta, nimeltään GVB / Tourist information. Sieltä löydät lopulta avuliaan henkilön, joka muuttaa kuponkisi matkakortiksi. Kesti vähän hakuilmoitusta, eikä kenelläkään tukipalvelun ihmisistä ollut aavistustakaan..... kun onnistuimme, meillä oli hauskaa ja suuret ovat erinomaisia.

Lue lisää

8. kesäkuuta 2022

Tuotteen tunnus: 369411