Yhdistelmä

Amsterdam: Kanavaristeily & Heineken Experience -lippu

Amsterdam: Kanavaristeily & Heineken Experience -lippu

Säästä jopa 17 %

alkaen 43 € 35,52 € per henkilö

Yhdistelmälipulla voit risteillä Amsterdamin kanaaleita pitkin ja ohittaa jonot Heineken Experienceen. Risteile kauniiden siltojen sekä kaupparakennusten ohi ja tutustu sitten Heinekenin korkealuokkaisten oluiden historialliseen tuotantoprosessiin.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Kesto 3 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Isäntä tai vastaanottaja
englanti, hollanti
Sisältää audio-oppaan
espanja, thai, kiina, hollanti, englanti, ranska, saksa, indonesia, italia, japani, puola, portugali, venäjä

Elämys

Kohokohdat
 • Yhdistelmälipulla viehättävälle kanaaliristeilylle ja suosittuun Heinekenin panimoon säästät aikaa ja rahaa.
 • Risteile kuuluisalla UNESCON maailmaperintökohteella, Amsterdamin kanaaleilla
 • Ihaile kanavia, siltoja sekä kauppiastaloja 75 minuutin risteilyllä Amsterdamissa
 • Hyödynnä pikasisäänpääsy Heineken Experienceen ja nauti kaksi ilmaista juomaa
 • Tutustu Heinekenin historiallisten premium lager-oluiden tuotantoprosessiin
Koko kuvaus

Tällä 75 minuutin kanavaristeilyllä koet historiallisen kaupunkimme parhaat puolet. Se tarjoaa sinulle parhaat näkymät kaupungin kanavia reunustaviin 1600-luvun rakennuksiin ja näyttää myös 21. vuosisadan kaupungin, jollaiseksi Amsterdam on muodostunut. Näet uutta arkkitehtuuria ja siltoja, jotka osoittavat kaupungin, jonka juuret ovat historiassa, mutta joka kehittyy ja muuttuu jatkuvasti. Pidä hauskaa laivalla ja kuuntele samalla henkilökohtaista äänentoistojärjestelmääsi. Vierailu Heineken Experience -tapahtumassa sisältää 1,5 tunnin itseopastetun kierroksen, jossa opit yrityksen perinnöstä, oluen valmistusprosessista, Heinekenin innovaatioista ja siitä, mitä maailmankuulun oluen tarjoilu vaatii.

Tutustu neljään luonnolliseen ainesosaan, joista olut valmistetaan, ja tutustu tuotemerkin sponsoritoimintaan Formula 1:n, Mestarien liigan ja Rugbyn maailmanmestaruuskisojen kanssa. Ja totta kai, kierroksen päätteeksi voit kohottaa lasisi uusien ystävien kanssa. Huomaa, että Heineken Experience on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille vieraille!

Sisältää
 • 75 minuutin risteily kaupungin kanavalla
 • Äänikommentti 19 kielellä risteilyn aikana
 • Ilmainen "Kids Cruise" -äänitarina ja -vihko jokaisen ostetun lastenlipun yhteydessä.
 • Maksuttomat kuulokkeet; jos mahdollista, harkitse omien kuulokkeiden tai kuulokkeiden käyttöä kuunnellaksesi äänikommenttia laivalla. Blue Boat on sitoutunut pelastamaan ympäristöä, yksi kanavaristeily kerrallaan.
 • Saat nopean sisäänpääsyn Heineken Experience -tapahtumaan ja 2 ilmaista juomaa.
 • Tutustu Heinekenin historiallisten premium-lagereiden panimoprosessiin.
 • Välipalalaatikko City Canal Cruise -risteilyn aikana (jos vaihtoehto valitaan).

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Varattu aika on Heineken Experience -tapahtumaa varten: Stadhouderskade 78, 1072 AE Amsterdam. Kaupungin kanaaliristeily: Stadhouderskade 550, Heineken Experiencea vastapäätä. Lippu City Canal Cruise -risteilylle on "OPEN TICKET". Mitään aikaväliä ei ole varattu, ja voit nousta mihin tahansa seuraavaan vapaaseen laivaan jommallakummalla laiturilla: - Ensimmäinen laituri sijaitsee osoitteessa Stadhouderskade 501 Hard Rock Cafea vastapäätä. Raitiovaunuilla 1, 2, 5,11 ja 12 pysähtyy Leidsepleinillä. Sieltä laiturille on 2 minuutin kävelymatka. - Toinen laituri sijaitsee osoitteessa Stadhouderskade 550, Heineken Experiencea vastapäätä. Ota raitiovaunu 2, 5 ja 12 ja pysähdy Rijksmuseumin pysäkillä. Sieltä laiturille on 5 minuutin kävelymatka tai voit ottaa metron nro 52 ja pysähtyä Vijzelgrachtilla. Sieltä laiturille on vain 2 minuutin kävelymatka.

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • - Tätä varausta ei palauteta
  • - Heineken Experience -lippu koskee tiettyä aikaväliä, jonka valitset varausta tehdessäsi. Pääset Heineken Experience -tapahtumaan vain tähän tiettyyn kellonaikaan, eikä kellonaikasi muuttaminen ole mahdollista.
  • - Kanavaristeilyn lippu on avoin lippu, joka on voimassa 1 vuoden. Tämä tarkoittaa, että mitään aikaväliä ei ole varattu, ja voit nousta seuraavaan vapaaseen laivaan jommallakummalla Hard Rock Cafen tai Heineken Experience -elämyslaiturin laiturilla.
  • - Alle 18-vuotiaat vieraat eivät ole sallittuja.
  • - Laivalla on audio-opas. Heineken Experience ei sisällä audioopasta.
  • - Risteilyt lähtevät puolen tunnin välein klo 10:00-18:00.
  • - Risteilylle voi lähteä milloin tahansa vierailun aikana, kunhan tilaa on.
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,4 /5

  perustuen 2741 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Opas
   4,4/5
  • Kuljetus
   4,3/5
  • Hinta-laatusuhde
   4,3/5
  • Turvallisuus
   4,6/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Peruutusristeily oli erittäin mielenkiintoinen, näimme Amsterdamin osia, joita et näe kävelemässä. Vene oli erittäin rauhallinen ja henkilökunta oli ihanaa. Heineken -kokemukset ovat erittäin hyviä ja myös mielenkiintoisia, saimme nähdä kaiken ja siellä työskentelevät ihmiset eivät olisi voineet olla enää avuliaita ja mukavia. Voit ottaa kuvia eri asemilla, eikä sinun tarvitse maksaa tulostamisesta, se lähetetään sinulle sähköpostitse. Heillä on myös hyviä lahjoja ja tarjouksia kaupassa.

  Lue lisää

  13. helmikuuta 2020

  The Heineken was so much fun. It was quick, easy and they give you lots of photo opportunities. Our cruise was iffy - the captain was grumpy and actually drove our boat into a wall and then asked for tips at the end… wouldn’t go through the cruise line again

  24. joulukuuta 2022

  Käännä

  I’m not a big beer person, but had seen videos on Tik Tok about the Heineken Experience and wanted to go! It was so much fun and I’m so glad I went! I actually ended up going with a girl I had met the night before, so it was fun for us to go together, both being solo travelers. They say you get two beers included after the tour, but you actually get 3, one during the tour and then two after in their really fun and vibey bar! Met more people in the bar and it just made it a great end to the tour. I loved all of the interactive stuff, it just makes the tour that much better! The canal cruise was fun, but I actually didn’t like it being a covered boat. I kept going out on the back of the boat to get clear pictures. Inside, you get reflections and the windows aren’t super clean, plus it blocks a lot of the view. It was still a fun time though. I was alone for the cruise, but still enjoyed myself. There was an audioguide on the boat, but you have to be sat at a table with headphones.

  Lue lisää

  9. tammikuuta 2023

  Käännä

  Tuotteen tunnus: 8281