Pääsylippu

Amsterdam: Keukenhof-päivälippu ja kuljetukset

Aktiviteetin tarjoaja: Holland Ticket Services
Pääsylippu

Amsterdam: Keukenhof-päivälippu ja kuljetukset

Aktiviteetin tarjoaja: Holland Ticket Services
Pian loppuunmyyty

alkaen 37,50 € per henkilö

Pian loppuunmyyty
Sertifioitu

Koe maailman suurin kevätkukkien puutarha, Keukenhof, kätevään tapaan Amsterdamista lähtevällä kierroksella. Hyödynnä jonojen ohittamista ja ihaile sitten kukka-asetelmia omaan tahtiisi.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Isäntä tai vastaanottaja
hollanti, englanti, saksa

Elämys

Kohokohdat
 • Lähde kierrokselle, johon kuuluu tihein väliajoin kulkevat mukavat kuljetukset
 • Tutustu nähtävyyteen omaan tahtiisi ja matkaa takaisin Amsterdamiin silloin kun haluat
 • Koe yksi maailman suurimmista kevätkukkatarhoista
 • Näe vaikuttavat kukkanäyttelyt ja asetelmat omaan tahtiisi
 • Hyödynnä kätevää kuljetusta tämän yhdistelmäkierroksen avulla
Koko kuvaus

Matkaa Keukenhofin puutarhan kätevästi tämän Amsterdamista lähtevän kierroksen avulla. Koe vaikuttavat puutarhat pääsylippusi avulla, ja vietä aikaa niin kauan kuin haluat ennen Amsterdamiin palaamista. Busseja kulkee Keukenhofiin päivittäin kohteesta This is Holland, joka sijaitsee päärautatieasemaa vastapäätä. Hyppää Amsterdamin pääasemalta lähtevän ilmaisen lautan kyytiin IJ:tä vastapäätä, ja This is Holland sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.  

Astu bussin kyytiin ja katsele Keukenhofiin matkatessasi vaikuttavia Alankomaiden maisemia. Kun bussi on perillä Keukenhofissa, voit tutustua sen puutarhoihin omaan tahtiisi. Näe muun muassa 7 miljoonaa tulppaania, upeita kukka-asetelmia ja vaikuttavia kukkapeltoja. Tutustu Keukenhofiin omaan tahtiisi ja hyppää sitten luksusluokan paluubussin kyytiin, joita lähtee tihein väliajoin kohti Amsterdamia.

Sisältää
 • Kuljetus Amsterdamista Keukenhofiin ja takaisin
 • Usealla kielellä saatavilla oleva esite
 • Keukenhofin sisäänkäynti
 • Ruoat ja juomat

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Aloita lähtöselvitystiskiltä This is Hollandin pohjakerroksessa (vastapäätä päärautatieasemaa), jossa voit vaihtaa kupongin lippuusi. This is Hollandin lähtöselvitystiskin aukioloajat ovat 8.00-15.00. (This is Hollandin verkkosivustolla aukioloajat ovat erilaiset). Varaamasi aika on se aika, jolloin bussisi lähtee Amsterdamista. This is Hollandiin pääset ilmaisella lautalla päärautatieaseman takana olevalta laiturilta F3. Lautta osoittaa suuntaa "Buikslotermeerweg". Vastakkaiselle puolelle on vain 3 minuutin lauttamatka. Kun tulet lautalta, käänny vasemmalle. Katso ylös ja näet pyöreän rakennuksen, jossa on Alankomaiden sinivalkoinen ja punainen lippu. Tämä rakennus on "This is Holland". Lautalta on 3 minuutin kävelymatka. Kun kirjaudut sisään Keukenhof-kuljetusta varten, voit valita ajan/päivämäärän kanavaristeilylle.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Valitsemasi varausaika koskee aikaa, jolloin bussi lähtee Amsterdamista
 • Kierroksen kesto on joustava. Amsterdamin ja Keukenhofin välinen bussimatka kestää noin 55 minuuttia. Perillä voit tutustua puutarhaan omaan tahtiisi
 • Busseja kulkee 30 minuutin välein klo 8.00-15.00. Lähtöä ei ole pakollista varata ennakkoon, mutta on suositeltavaa saapua paikalle 20-30 minuuttia ennen toivomaasi lähtöaikaa
 • Bussit Amsterdamiin Keukenhofista lähtevät klo 13.00-18.30 ja ne kulkevat 30 minuutin välein. Istumapaikat luksusluokan busseissa on taatut
 •  Kun olet aloittamassa paluumatkasi, esitä Amsterdam-Keukenhof-lippusi. Kuponki on voimassa ainoastaan päivänä, jolloin se on leimattu
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 2886 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,7/5
 • Kuljetus
  4,7/5
 • Palvelu
  4,3/5
 • Organisointi
  4,1/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

35 hehtaaria puistoa ja miljoonia tulppaaneja oli näkemisen arvoinen kokemus. Netistä saadun tiedon mukaan tulppaaniaika kestää äitienpäivään asti, mutta itse huomasimme, että olimme jo vähän myöhässä vappuna. Pelloilla tulppaanit olivat jo kukkineet ja puistossa osa tulppaaneista myös.

25. maaliskuuta 2023

Netin kautta varaaminen on nopeaa ja helppoa, joskin jouduimme vielä uudestaan jonottamaan aamulla voucherin vaihdon. Liput saisivat olla varattavissa bussin lähtöajalla ja valmiilla lipuilla, joita ei tarvitse enää vaihtaa paikan päällä lippuihin. Pääsimme lipuilla nopeasti sisään Keukenhofiin, joka oli elämys.

25. maaliskuuta 2023

Hyvä huomioida, että ostetut liput täytyy käydä ensin toimistossa vaihtamassa sisäänpääsy- ja bussilippuun. Luulimme pääsevämme suoraan bussiin ja jouduimmekin odottelemaan seuraavaa lippujen vaihdon takia. Puisto oli kaiken kaikkiaan mukava kokemus, vaikka ei aivan täydessä loistossaan vielä ollutkaan.

25. maaliskuuta 2023

Tuotteen tunnus: 85542