Pääsylippu

Amsterdamista: Keukenhof Skip-the-Line -lippu ja kuljetus.

Aktiviteetin tarjoaja: Holland Ticket Services

Amsterdamista: Keukenhof Skip-the-Line -lippu ja kuljetus.

Aktiviteetin tarjoaja: Holland Ticket Services

alkaen 37,50 € per henkilö

Vieraile maailman suurimmassa keväisessä puutarhassa ja hyödy suorasta ja helposta matkasta Amsterdamin keskustasta Keukenhofin puutarhaan. Ohita jonot ja tutustu upeisiin kukkiin ja kukkanäyttelyihin omaan tahtiisi.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Isäntä tai vastaanottaja
hollanti, englanti, saksa

Elämys

Kohokohdat
 • Hyödy tiheästä ja mukavasta kuljetuksesta Keukenhofin puutarhaan.
 • Päätä itse, mihin aikaan palaat Amsterdamiin
 • Tutustu yhteen maailman kuuluisimmista ja suurimmista keväisistä puutarhoista.
 • Ohita jonot ja kävele kukkanäyttelyiden keskellä kaikessa rauhassa.
Koko kuvaus
Tällä arvosetelillä voit nauttia vaivattomasta ja tehokkaasta 55 minuutin kuljetuksesta Amsterdamin keskustasta Keukenhofin puutarhaan, tulla sisään Skip the Line -sisäänkäynnin kautta ja viipyä siellä niin kauan kuin haluat. Sinä päätät, milloin palaat takaisin. Mobiili Get Your Guide -seteli on skannattava, kun kirjaudut sisään Amsterdamissa "This is Holland" -kohtaamispisteessä tapahtuvaa kuljetusta varten, josta saat sisäänpääsyliput ja bussiliput. Et voi noutaa lippuja muina päivinä kuin sinä päivänä, jona varasit kuljetuksen. Mobiiliseteliäsi ei voi skannata Keukenhofissa. Bussit Keukenhofin puutarhaan lähtevät päivittäin This is Holland -kokemuspisteestä, joka sijaitsee vastapäätä päärautatieasemaa. Ota vain ilmainen lautta Amsterdamin päärautatieaseman takaa IJ:n vastakkaiselle puolelle, josta "This is Holland" on vain 3 minuutin kävelymatkan päässä. Nouse bussiin ja ihaile hollantilaista maisemaa matkalla Keukenhofin puutarhaan. saapuessasi Keukenhofin puutarhaan voit ohittaa pitkät jonot ja tutustua keväisen puutarhan kukkanäytöksiin omaan tahtiisi. Ihaile jopa 7 miljoonaa kukkasipulia, jotka kukkivat, ja näe elinvoimaisia kukkapenkkejä ja tuoksuvia kukkanäytöksiä. Nauti Keukenhofin puutarhoista kaikessa rauhassa ja hyödy tiheistä lähdöistä, joissa on taattu istumapaikka ylellisessä linja-autossa takaisin Amsterdamiin klo 11 ja 18.30 välillä.
Sisältää
 • Edestakainen kuljetus Amsterdamin ja Keukenhofin välillä
 • Monikielinen esite esittelystä
 • Nopea sisäänpääsy Keukenhofin puutarhaan
 • Ruoka ja juomat

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Aloita lähtöselvitystiskiltä This is Hollandin pohjakerroksessa (vastapäätä päärautatieasemaa), jossa voit vaihtaa kupongin lippuusi. This is Hollandin lähtöselvitystiskin aukioloajat ovat 8:15-15:00. (This is Hollandin verkkosivustolla aukioloajat ovat erilaiset). Varaamasi aika on se aika, jolloin bussisi lähtee Amsterdamista. This is Hollandiin pääset ilmaisella lautalla päärautatieaseman takana olevalta laiturilta F3. Lautta näyttää suuntaa "Buikslotermeerweg". Vastakkaiselle puolelle on vain 3 minuutin lauttamatka. Kun tulet lautalta, käänny vasemmalle. Katso ylös ja näet pyöreän rakennuksen, jossa on Alankomaiden sinivalkoinen ja punainen lippu. Tämä rakennus on "This is Holland". Lautalta on 3 minuutin kävelymatka. Kun kirjaudut sisään Keukenhof-kuljetusta varten, voit valita ajan/päivämäärän kanavaristeilylle.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • - Mobiilisetelisi on skannattava, kun kirjaudut sisään Amsterdamissa "This is Holland" -kohtaamispisteessä, jossa saat pääsyliput ja bussiliput. Et voi noutaa lippuja muina päivinä kuin sinä päivänä, jona varasit kuljetuksen. Mobiiliseteliäsi ei voi skannata Keukenhofissa.
 • - Varaamasi aika on bussin lähtöaika Amsterdamista.
 • - Tämän retken kesto on joustava. Bussimatka Amsterdamista Keukenhofin puutarhaan kestää 55 minuuttia, ja voit tutustua puistoon omaan tahtiisi.
 • - Bussit lähtevät päivittäin 30 minuutin välein klo 8:30-15:00. Aikavarauksen tekeminen etukäteen ei ole välttämätöntä, mutta on suositeltavaa saapua paikalle 20-30 minuuttia ennen haluamaasi lähtöaikaa.
 • - Bussit takaisin Amsterdamiin lähtevät 13:00-18:30 välisenä aikana 30 minuutin välein. Sinulla on taattu istumapaikka ylellisessä linja-autossa.
 • - Pyydämme sinua näyttämään Amsterdamista Keukenhofiin -päivälippusi paluumatkalla Amsterdamiin. Tosite on voimassa vain leimapäivänä.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 2879 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,7/5
 • Kuljetus
  4,7/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,3/5
 • Turvallisuus
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Sisäänkirjautuminen oli helppoa ja ystävällistä. Retkibussi oli erittäin mukava ja kätevä. Niin mukavaa vain rentoutua ja katsella nähtävyyksiä. Matkaopas ei juurikaan kertonut Amsterdamista ja odotin enemmän käytyäni muilla opastetuilla kierroksilla Lontoossa ja kiertoajeluissa. Risteily tuulimyllyille oli erittäin informatiivinen ja hauska! Se oli englanninkielinen äänitallenne, mutta opimme niin paljon! Meillä oli myös mahdollisuus ostaa kahvia / teetä / kaakaota / olutta ja nauttia siivu herkullista aitoa hollantilaista omenapiirakkaa! Niin hyvä! Pysähdyimme viimeisellä tuulimyllyllä ja meillä oli erittäin hauska minikierros ("mini", koska se oli lyhyt, koska se oli vain 1), joka oli varsin vaikuttava ja esitteli meille sisäpuolen, jossa perhe oli hiljattain asunut ja jonka tehtävänä oli juosta. käännä tuulimyllyä. Tuo ohje oli erinomainen. Sitten ajoimme pakettiautolla 5 minuutin ajomatkan tulppaanipuutarhoihin. Puutarhat olivat upeita! Niin kaunista ja inspiroivaa! Viet

Lue lisää

15. huhtikuuta 2022

Fantastinen kokemus. Bussi oli ajoissa ja vei meidät muutaman sadan metrin säteelle Keukenhof Gardenin sisäänkäynnistä, jonne pääsimme heti sisään lipuillamme. Bussin istuimet olivat mukavat, eikä bussi ollut liian täynnä. Puutarhat itsessään olivat erittäin kauniita, vaikka sesonki oli hieman alkuvaiheessa. Puutarhoissa on ulko- ja sisäpuutarhaelämyksiä ja erilaisia välipalabaareja sekä kätevät wc-tilat. Paluubussi lähti oikeaan aikaan palauttaakseen meidät Amsterdamiin. Kaiken kaikkiaan upea vierailu edulliseen hintaan.

Lue lisää

15. huhtikuuta 2022

Todella hyvä päivä katsella kauniita kukkia ja paljon nähtävää. Ei kuitenkaan merkkejä bussipysäkin paluusta ja tyttö, jonka piti kertoa meille bussin saapumisesta, ei ilmestynyt ennen kuin bussi lähti ja oli liian myöhäistä. Käytettiin linja-autoa, jonka toisella puolella oli A4-kokoinen ilmoitus "hop on hop off bussi", joten se ei ollut selvästi näkyvissä. Tyttö This is Amsterdamista ei edes pyytänyt anteeksi, vaikka muutama ihminen valittikin. Meidän piti odottaa vielä 30 minuuttia, ja tällä kertaa hän asetti ihmiset jonoon päästäkseen bussiin ja saattoi heidät kyytiin. Olisi antanut tälle matkalle 5 tähteä vain siitä.

Lue lisää

14. toukokuuta 2019

Tuotteen tunnus: 85542