Pääsylippu

Eftelingin teemapuisto: Päivälippu

Aktiviteetin tarjoaja: Efteling Theme Park Resort

Eftelingin teemapuisto: Päivälippu

Aktiviteetin tarjoaja: Efteling Theme Park Resort
Pian loppuunmyyty

alkaen 46 € per henkilö

Pian loppuunmyyty

Vietä päivä hurjien vuoristoratojen, hurmaavien nähtävyyksien ja upeiden esitysten parissa suuntaamalla Eftelingiin, joka on Alankomaiden suurin huvipuisto. Lähde puistoon koko perheen voimin ja nauti tästä ainutlaatuisesta elämyksestä yhdessä.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Koko kuvaus
Vietä kullanarvoisia hetkiä perheesi ja läheistesi kanssa Eftelingin huvipuistossa. Tämän lipun avulla pääset sisälle taianomaisiin tarinoihin, ihastuttaviin unelmiin ja hurjiin seikkailuihin. Liidä keijujen jännittävän maailman läpi pimeässä Droomvlucht-laitteessa. Käpertykää kylki kylkeen jännittävän Raveleijn-puistoesityksen aikana katsellessanne hevosratsastajia sekä tulta syöksevää hirviötä. Päätä ihana päivä Aquanuran vesiesitykseen, joka on suurin laatuaan Euroopassa. Perheen pienimmille löytyy hauskaa tekemistä Fairytale Forestista ja Carnaval Festivalissa he pääsevät juhlimaan ympäri maailman. He pääsevät hyppimään ja tanssimaan live-esitysten tahtiin, pitämään hauskaa lasten huvilaitteissa sekä pakenemaan kummituksia ja lohikäärmeitä lasten omissa upeissa vuoristoradoissa. Huvipuistossa on mahdollisuus myös hypätä salaperäisen De Vliegende Hollander -kummitusaluksen kyytiin ja syöksyä alas kaivostunnelia pitkin 90 kilometrin tuntivauhtia Baron 1898 -vuoristoradassa. 
Sisältää
 • Pääsy puistoon
 • Ateriat ja juomat
 • Tämän kierroksen lippuja ei voi palauttaa

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel, Alankomaat

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Käteinen

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • 0-3-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi
 • Lippusi on avaimesi Efteling Theme Park Resortiin, ja sen voi käyttää kerran yhdelle henkilölle (4-vuotiaasta alkaen) varauspäivänä
 • Pysäköinti: Pysäköintipaikka maksaa 10 €/vrk. Efteling Hotel ja Efteling Bosrijk pysäköivät ilmaiseksi majoitustiloilleen
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 168 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,2/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

nautin kaikista kokeilmistamme mukavuuksista

kaikki kokeilemamme tilat saivat meidät tuntemaan olonsa hauskaksi. saavuimme puistoon noin klo 17 ja lopetimme klo 23. mutta minulla on 2 painotettavaa asiaa 1. Piranassa otettu kuva oli liian kirkas nähdäksemme kasvomme... 2. Pythonista otettu kuva oli liian tyhmä... 3. kun kiirehdimme päästäkseen Baronille klo 22:53 univormupukuinen henkilö esti minut ja lapseni sillä tekosyyllä, että paikka on suljettu!! mikä sai meidät hyvin järkyttymään, koska meille ei ollut etukäteen selvää ilmoitusta puistoon pääsystä!

Lue lisää

7. elokuuta 2018

Toller Freizeitpark für Groß und Klein

Wunderschöne Themenfahrten, während der Wartezeit passierte man oft verschiedene Räumlichkeiten- somit würde es nie langweilig. Obststände mit leckeren Melonen z.B. haben mich überrascht. Die Fahrgeschäfte sind prima, hätten vielleicht ein paar mehr sein können. Sonst ein schön gelegener, grüner Park, der 4 Punkte verdient! Allenfalls die Tatsache nochmal 10€/Tag extra für den Parkplatz zu bezahlen, gibt einen Punkt Abzug!

Lue lisää

4. elokuuta 2018

Käännä

22. heinäkuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 71888