Valitse päivämäärät

Amsterdam Esteetön pääsy pyörätuolilla

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
  • Kaupunkikortit
  • Päiväretket
  • Vesiaktiviteetit
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Työpajat ja tunnit
  • Kuljetukset
157 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/10

Amsterdam: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam ovat

Keukenhof

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Amsterdam?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 42 144 arvosteluun

On hyvä vaihtoehto käyttää P&R:ää, kun tulet Amsterdamiin autolla. 150 euron sijaan jouduimme maksamaan vain 30 euroa viidestä vuorokaudesta monikerroksisessa parkkihallissa koneella skannattavan 5 päivän lipun kanssa. Kuten Lissabonissa, yhteydet ovat erittäin nopeita, ilman pitkiä odotusaikoja. Jos myöhästyt junasta, pääset lähemmäs määränpäätä siellä täällä toisella linjalla. Samalla tutustut muihin paikkoihin ja nähtävyyksiin. Sekavasta säästä huolimatta vuoden vaihteessa oli Amsterdamissa loistava. Ilotulitteet olivat mahtavia, aivan mahtavia ja innostuneita ihmisiä, jotka tanssivat, lauloivat ja kaikki ilman aggressiivisuutta. Yllättävää oli myös se, että toisin kuin Saksassa, tietty määrä supermarketteja oli avoinna uudenvuodenpäivänä. Museot, leipomot - kahvilat ja ravintolat joka tapauksessa. Sinusta pidettiin silti huolta.

Tällä kortilla voit ajaa kaikkea, mitä haluat, raitiovaunulla, metrolla, busseilla. Otimme 6-päiväisen ja se auttoi meitä paljon, raitiovaunupysäkkejä on muutaman metrin välein ja se on ihanaa, erittäin mukavaa. Ainoa haitta on mennä noutamaan fyysisiä kortteja, sinun täytyy mennä osastolle keskusaseman edessä, mutta meillä oli se vieressä, joten se oli hienoa. Sinun on napsautettava saapuessasi ja poistuessasi, jotta se lasketaan oikein. Suosittelen kyllä, on totta, että hinta on jonkin verran korkea verrattuna esimerkiksi täällä Espanjan kausilippuihin, mutta hei, se on sen arvoista, koska se on paras vaihtoehto liikkumiseen.

Pystyimme varaamaan lipun verkossa ilman ongelmia. Meidän piti kuitenkin kävellä rautatieasemalle hakemaan lippu. (Määritetyt noutopaikat olivat noin 30-40 minuutin kävelymatkan päässä hotellistamme lähellä Museumspleiniä.) Ennen ostamista en ollut lukenut kuvausta kunnolla ja ajattelin, että se olisi online-lippu, jonka sinä sitten ja tarkistat osoitteessa yksikön raitiovaunu-, metro- jne pysäkit. Nouto oli helppoa ja paikallinen henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Muutamassa minuutissa meillä oli lippumme käsissämme.

Kaikki toimi täydellisesti, sain vasta lomalla tietää, että raitiovaunulipun voi ostaa ja käyttää GVB-sovelluksen kautta. Täällä sinun tarvitsee vain skannata kännykän näytöllä oleva QR-koodi kirjautuaksesi sisään ja ulos ÖVP: ssä kuten he. tehdä kortteja koneeseen nousussa ja poistuessa. Sinun ei siis tarvitse etsiä sitä yhteyspistettä, josta sinun täytyy lunastaa kuponki paperikorttiin.

Ei mitään selkeetä reittiä mitä kulkea. Erittäin iso paikka