Valitse päivämäärät
Amsterdam

Extreme-urheilu ja adrenaliini

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Amsterdam, Extreme-urheilu ja adrenaliini

Extreme-urheilu ja adrenaliini: Mitä muuta kokemista on kohteessa Amsterdam?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Amsterdam ovat:

Mitkä ovat kohteen Amsterdam parhaat Extreme-urheilu ja adrenaliini?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Olemme amsterdamilaisia, jotka veivät ystäviä Irlannista 5D Flight Experienceen. Me kaikki olimme nauttineet siitä perusteellisesti. Ystävämme saivat paremman käsityksen kaikesta, mitä Alankomailla on tarjottavanaan. Ja tulimme pois uudella arvostuksella kotimaatamme kohtaan. Tämä tuntuu todella helikopterimatkalta. Kiva! Ystävällinen, avulias henkilökunta toi jotain lisäystä kokemukseen. Erittäin suositeltavaa!

Teen siitä perinteen, kun vierailen uudessa kaupungissa katsomassa sitä ylhäältä helikopterikierroksella. Jokaisella kaupungilla ei ole sellaista, jonka voi varata sellaisenaan ilman tuhansia dollareita yksityiseen lennolle. Tämä on seuraavaksi paras virtuaalikierros. Ei suurin, mutta käy. Ollut muutaman samankaltaisen kokemuksen kanssa...

Ensimmäistä kertaa kokeilin Vancouverissa. Olen iloinen, että minulla oli sama hämmästyttävä kokemus täällä Hollannissa. Tunsin jopa tulppaanien tuoksun lentäessään niiden yli. Täysin suosittelen kaikille. Tulet nauttimaan siitä. Ainoa asia, josta en pitänyt, oli se, että meidän piti odottaa liian kauan.