Valitse päivämäärät

Amsterdam Gastronomia ja yöelämä

107 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/7

Amsterdam: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet?

Kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam ovat

Keukenhof

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Amsterdam?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Mikä aivan uskomaton kokemus. Tämä on pakko tehdä, kun olet Amsterdamissa. Tapasimme uskomattoman isännän nimeltä Ben. Älä anna hänen ulkonäkönsä tai ikänsä hämätä sinua, Ben on uskomattoman älykäs yksilö, jolla on paljon maallista tietoa ja kokemusta. Junior oli toinen loistava isäntä, jonka tapasimme tällä matkalla ja joka todella piti juhlat käynnissä. Kaikilla oli hyvä mieli ja heillä oli hauskinta mitä voit kuvitella. Suosittelemme tätä kiertuetta kaikille ja toivomme, että saat samat upeat isännät kuin me :)

Enemmän kuin erinomainen! Et voinut kulkea Amsterdamin ohi tekemättä tätä toimintaa, oli olutfani tai ei. Toiminta alkaa vierailulla pienessä museossa, jossa seurataan Heinekenin historiaa. Toisessa osassa sinulle tarjotaan monia toimintoja, joista voit myös säilyttää muistoja valokuvien avulla. Ja kirsikka kakun päällä: kahden oluen maistaminen tunnelmallisessa baarissa ja myymälässä, jossa on paljon johdannaistuotteita kohtuulliseen hintaan.

Se oli unohtumaton ilta! Olimme 6 hengen ryhmä Ranskasta, tapasimme paljon ihmisiä kaikkialta maailmasta, henkilökunta oli myös erittäin ystävällistä! Se oli ainutlaatuinen tapa tutustua Red Light Districtiin ja vierailla erilaisissa baareissa. Ehdottomasti jotain, jonka teen uudelleen seuraavalla matkallani Amsterdamissa!

Tämä oli hieno kokemus, hauska ja hyvin organisoitu. Se oli itse johtama kierros, mikä tarkoitti, että voit tehdä sen omaan tahtiisi sen sijaan, että kiirehdit ympäriinsä, kun se on opastettu kierros. Olimme myös hieman aikaisin ja meidät päästettiin sisään aikaisin, eikä siinä ollut kysymyksiä.

Tyylikäs juusto viini risteily. Riittävästi juomaa ja juustoja. Mahtavat näkymät.