Amsterdam
Joki- ja rannikkoristeilyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 27 843 arvosteluun

Loistava ilta, juustoa toimitettiin runsaasti ja oppaat tulivat jatkuvasti lisää viiniä, joten meillä oli paljon laseja - he jopa sanoivat, että voimme viedä lopuksi kaikki käyttämättömät juomat kotiin, viiniolutta tai virvoitusjuomia! Opas, joka kertoi meille tosiasioita, oli myös fantastinen, opin paljon kiehtovia uusia faktoja ja kaikki oppaat olivat aivan hauskoja. Se ei myöskään ollut ollenkaan ahdas, siellä oli runsaasti tilaa veneessä oleville ihmisille ja minulle, eikä ystäväni tuntenut oloaan ollenkaan epämukavaksi. Haluaisin ehdottomasti tehdä tämän risteilyn uudestaan.

Risteily oli uskomaton, näimme Amsterdamin auringonlaskun valoissa. Juusto on hienoa ja sinulla on tarjolla erilaisia juomia (kaikentyyppisiä viinejä, virvoitusjuomia ja olutta). Kapteeni ja isäntä olivat uskomattomia, kertoivat niin monia hyviä tarinoita kaupungista ja kanavista. Suosittelemme kiertuetta lähellä auringonlaskua, koska näet kaupungin valon.

Iltaristeily oli täydellinen tapa tutustua Amsterdamiin ja oppia historiaa. Vene oli ihana ja kiertue oli erittäin hyvin järjestetty, henkilökunta oli loistavaa ja kiertue oli informatiivinen ja hauska. Todella nauttinut siitä jokainen minuutti ja suositellut ystäville ja perheelle. Varaa ehdottomasti uudelleen, kun palaamme

Friday evening was a great time for the cruise. It allows to see the city in action. There are plenty of interesting things to see and good audio explanation as well.

Muito boa Viagem. Facil marcar verkossa. Saida à hora prevista. Muita simpatia do pessoal da empresa.