Valitse päivämäärät
Amsterdam

Julkisen liikenteen liput

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Amsterdam, Julkisen liikenteen lippu

Julkisen liikenteen lippu: Mitä muuta kokemista on kohteessa Amsterdam?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Amsterdam ovat:

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.8 / 5

perustuen 7 664 arvosteluun

Loistavaa palvelua kaupunkiin ja kaupungista. Bussi odotti jo matkan molemmille osille, myös paljon tilaa kyydissä. Hyviä päivityksiä näytöille, jotta tiedät missä olet ja kuinka kauan on jäljellä. Verkkosivustolla pitäisi selventää, että paluulippu on voimassa 14 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta, joten hinta-laatusuhde on hyvä, jos matkasi on tätä ajanjaksoa lyhyempi. Myöskään lippujen QR-koodit eivät varsinaisesti skannaaneet bussissa, mutta kuljettaja oli erittäin ymmärtäväinen ja avulias tässä.

Erittäin kätevä ja erittäin mukava passi liikkua helposti ympäri kaupunkia julkisilla kulkuvälineillä. Noutimme sen Amsterdam Zuid -asemalta helposti, ei ollut jonoja ja työntekijä oli erittäin mukava. Neuvon! (Lisäksi otimme passin 72 tunniksi ja käytimme sitä keskiviikosta klo 18.00 lauantaihin klo 18.00, eli itse asiassa 4 päivää)

Olen erittäin iloinen, että valitsin Amsterdam Airport Expressin, bussin 397. He käyttävät vähemmän ruuhkaisia teitä päästäkseen lentokentälle ja keskustaan. Heillä on jopa pysähdys täsmälleen museoaukiolla, joten on helppo käydä museossa rauhallisesti muutama tunti ennen lentoa. Ja sitten linja 397 vie sinut suoraan lentokentälle.

Itse asiassa törmäsin tähän vaihtoehtoon bussilla vahingossa - mutta hotellimme sijaitsee museoalueella, se oli täydellinen! Tulimme juuri ulos Van Goghista (Rijksmuseum) ja hotellimme oli kahden korttelin päässä. Voit silti ajaa koko päivän lipulla - joten jos haluat mennä (takaisin) lentokentälle, ei myöskään hätää.

Loistava matka. Todella helppo käyttää lentokentältä Amsterdamin keskustaan. Helppo löytää lentokentällä, selkeät pysäkit bussissa, joten helppo löytää mistä jäädä pois. Hyvät ohjeet ja ohjeet etukäteen, ja auttoi, että liput pystyi joko tulostamaan, käyttämään kännykällä tai lataamaan Applen lompakkoon. Suosittelen!!