Vesiaktiviteetti

Amsterdam: City Canal Cruise

Amsterdam: City Canal Cruise

Säästä jopa 35 %
Varattu eilen 113 kertaa

alkaen 22,50 € 14,62 € per henkilö

Varattu eilen 113 kertaa

Tutustu Amsterdamin ainutlaatuiseen tunnelmaan tällä 75 minuutin kanavaristeilyllä. Näe Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvat kanavat, kaupungin ikoniset sillat ja rantatalot.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 1 tunti etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Kesto 75 minuuttia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Sisältää audio-oppaan
espanja, hollanti, englanti, ranska, saksa, italia, japani, venäjä, kiina, turkki, tšekki, arabia, hindi, indonesia, korea, portugali, puola, kroatia, englanti

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti kanavaristeilystä Amsterdamin läpi
 • Tutustu kaupungin historialliseen keskustaan, mukaan lukien Skinny Bridge, Golden Bend ja monet muut
 • Katso Amsterdamin nähtävyydet sen kuuluisilta vesistöiltä kanavaristeilyllä
Koko kuvaus

Löydä Amsterdamin parhaat palat kanavaristeilyllä. Ihaile vanhoja ja uusia rakennuksia, siltoja ja paljon muuta kaupungissa, joka on juurtunut historiaan, mutta joka muuttuu jatkuvasti. Kuuntele kaupungista äänioppaasta.

Ihaile näkymiä kanavien reunustamiin 1600-luvun rakennuksiin sekä 2000-luvun kosmopoliittiseen kaupunkiin, josta Amsterdamista on tullut. Näe kaupungin monet puolet Golden Bendistä Overhoeksiin, kaupungin uusimpaan kortteliin, ja sataman Music Buildingista VOC-laivaan.

Lisää risteilyllesi valinnainen välipalalaatikko, jossa voit maistella nähtävyyksiä katsellessasi. Kuuntele henkilökohtaista ääniopastasi 20 kielellä kommenteilla ja ilmaisilla kuulokkeilla. Pienet rakastavat erityistä "makean veden merirosvo" -lasten äänikommenttia ja omaa herkkulaukkuaan veneessä nautittavaksi.

Sisältää
 • Kanaalisteily
 • Välipalalaatikko (jos vaihtoehto on valittu)
 • Kuulokkeet (jos mahdollista, harkitse omien kuulokkeiden käyttöä kuunnellaksesi äänikommenttia aluksella)

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

  Tärkeää tietoa

  Ota mukaasi

  • Kuulokkeet

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Tämä kiertue tapahtuu sateessa tai paistossa
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,3 /5

  perustuen 6489 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Opas
   4,1/5
  • Kuljetus
   4,5/5
  • Hinta-laatusuhde
   4,3/5
  • Turvallisuus
   4,6/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Tämä risteily on ihana tapa nähdä kaupunki! Erittäin rentouttava ja tutustu mielenkiintoisiin faktoihin Amsterdamista. Henkilökunta on mukavaa, meillä otettiin valokuva ennen saapumista, johon he tulostivat meille, mutta se maksoi 3 euroa ja he ottivat vain käteistä, jota meillä ei ollut, muuten olisin ostanut sen. Se oli ainoa sääli, mutta itse risteily oli ihana!

  Lue lisää

  9. marraskuuta 2022

  Kanavamatka oli todella hyvä kokemus. Se kattaa suurimman osan historiallisista paikoista kanavien varrella ja laivalla ollut kapteeni oli aivan uskomaton kaveri. Vene ei ole koskaan myöhässä ja kuvaukset ympärillä olevista paikoista ovat osuvia ja saatavilla eri kielillä. Luultavasti nauttisin vähän enemmän, jos kanavan vesi olisi kirkkaampaa ja taivas olisi sinisempi. Kai se on reilua, koska päätin käydä marraskuussa.

  Lue lisää

  4. marraskuuta 2022

  Se oli mukava veneretki, jossa oli paljon tietoa. Katon ja ikkunoiden vuoksi näkyvyys voi olla hieman rajallinen, varsinkin käytävää päin istuessa. Monikielisten selitysten äänitietokone täytyi käynnistää uudelleen kerran. Mutta kapteeni antoi paljon tietoa sillä välin ja antoi myös lisätietoja koko matkan aikana. Veneessä oli mukava standardi, myös wc. Sadesuoja annettiin. Katto on auki kuivalla säällä.

  Lue lisää

  29. heinäkuuta 2021

  Tuotteen tunnus: 8271