Amsterdam
Kaupunkikortit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 9 382 arvosteluun

Ehdottomasti rahan arvoinen, säästimme omaisuuden. Raitiovaunut olivat Jumalan lähettämiä, koska hotelli oli keskellä tyhjää. He olivat joka 6. minuutti keskustaan. Ainoa haittapuoli on, että et voi käyttää tätä lentokenttäjunassa, mutta voit käyttää sitä muissa tavanomaisissa junissa keskustaan ja keskustaan. Saimme taksin hotellilta supermarketiin, koska emme tienneet missä se oli, yksin tämä taksi maksoi 40 euroa, mikä oli enemmän kuin näiden 2 lipun hinta. Ehdottomasti rahan arvoinen!

Hieno kokemus raitiovaunulla ja muutamalla bussilla. Muut kuin yksi erittäin töykeä lippujohdin linjalla 2 (15.1.2000), joka vältti vastaamasta muutamiin yksinkertaisiin tietoihin liittyviin kysymyksiin. Yritin vahvistaa tämän linjan ajoa, kokemukseni oli loistava.

Oleskelu hotellissa aivan poissa kaupungista tarkoitti runsaasti matkoja erinomaisella julkisella liikenteellä, samoin kuin bussilla lentokentälle ja lentokentältä! Ei olisi voinut tehdä ilman tätä !!

Helppo käyttää jokaisella asemalla. aluksi haastaa löytää lentokentältä, mene seisomaan ehdotuksen mukaan, katso taaksepäin lentokentälle ja näet sen.

Raitiovaunulippujen vastaanottamiseen tarvitaan parempia opasteita lentokentällä