Valitse päivämäärät
Amsterdam

Kaupunkikortit

  • Kaupunkikortit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Amsterdam, Kaupunkikortit

Kaupunkikortit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Amsterdam?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Amsterdam ovat:

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 9 382 arvosteluun

Uzeli smo 96sati I Amsterdam -kortti. Svaki ja smo koristili metro, raitiovaunu ja uusi bussi. Posjetili smo Rijksmuseum, Van Goghin museo, Timanttimuseo, Pomorski muzej, Botanički vrt, vožnju kanalima brodom 75 minuuttia, posjetili muzej i imali ulaz u 3 vjetrenjače u Zaanse Schans, sve bez ikakvih dodatnih trova Preporučam. Odlična vrijednost za utrošeni novac.

Erittäin kätevä ja erittäin mukava passi liikkua helposti ympäri kaupunkia julkisilla kulkuvälineillä. Noutimme sen Amsterdam Zuid -asemalta helposti, ei ollut jonoja ja työntekijä oli erittäin mukava. Neuvon! (Lisäksi otimme passin 72 tunniksi ja käytimme sitä keskiviikosta klo 18.00 lauantaihin klo 18.00, eli itse asiassa 4 päivää)

päivälippu on paras tapa matkustaa Amsterdamin kaupungissa, sillä se kattaa metro-, raitiovaunu- ja bussipalvelut. Minusta sen ostaminen lippuautomaattien kautta säästää aikaa ja paljon helpompaa, koska sinun ei tarvitse etsiä päärautatieaseman ulkopuolelta sijaitsevaa GVB-keskusta lunastaaksesi mobiilisetelin (myös maksaa saman).

Nämä kuljetusjärjestelmät ovat aina niin käteviä. Hyödynnämme aina, jos mahdollista. Ainoa ongelma oli meillä. Paikallisilla oli tapana sanoa, että vauhti, johon olet menossa, oli vain 5 tai mikä tahansa pysähdys, ja joskus menetimme laskennan. Kun saimme vaaditun pysähdyksen NIMEN, lähdimme kisoihin.

Erinomainen vastine rahalle ja helppokäyttöinen. Korvaamaton ostos suosittelen ehdottomasti