Valitse päivämäärät

Amsterdam Kaupunkikortit

  • Kaupunkikortit
10 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Amsterdam: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam ovat

Brugge

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Amsterdam?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 9 382 arvosteluun

Tämän passin ostaminen antoi meille mahdollisuuden käyttää kaikkia julkisia liikennevälineitä (maasturi, raitiovaunu, metro) Amsterdamissa. Meidän piti mennä keskusasemalle hakemaan passi ja sen jälkeen meidän piti vain vahvistaa tämä passi joka kerta kun astuimme sisään ja poistuimme kuljetuksesta. Ei stressiä saapuessa huolehtia kuljetuksesta, se oli yksinkertaisempaa.

Erittäin kätevä ja erittäin mukava passi liikkua helposti ympäri kaupunkia julkisilla kulkuvälineillä. Noutimme sen Amsterdam Zuid -asemalta helposti, ei ollut jonoja ja työntekijä oli erittäin mukava. Neuvon! (Lisäksi otimme passin 72 tunniksi ja käytimme sitä keskiviikosta klo 18.00 lauantaihin klo 18.00, eli itse asiassa 4 päivää)

Välttämätön, koska vaikka Amsterdam olisi pieni, koko päivän kävely olisi väsyttänyt meitä liikaa ja olisi pilannut vierailumme. Lippu tulee noutaa aseman ulkopuolella sijaitsevalta GVB-toimistolta (poistu asemalta pääsisäänkäynnin luota, ylitä raitiovaunulinja, rakennus on siellä).

Erittäin hyvä ja saavutettavissa lähes kaikkialla, mutta se tosiasia, että joutuisi menemään asemalle vaihtamaan kuponkia, ei todellakaan ole käytännöllistä, tuhlaa aikaa ja jouduimme kävelemään noutamaan kupongin, koska sovelluksen viivakoodi ei kelpaa.

You can go everywhere 24/7 and price is very cheap.