Amsterdam
Kävelyretket nähtävyyksille

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Amsterdam, Kävelyretket nähtävyyksille

Kävelyretket nähtävyyksille: Mitä muuta kokemista on kohteessa Amsterdam?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Amsterdam ovat:

Amsterdam, Kävelyretket nähtävyyksille: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 13 383 arvosteluun

Niin erittäin ystävällinen, niin erittäin informatiivinen ja niin erittäin nautinnollinen! ! ! Matkaoppaamme Marijoke on lukion historianopettaja (niin täydellinen oppaallemme!) ja oli ehdottoman mukaansatempaava esittelystämme koko kiertueemme ajan! Opimme niin paljon 2 1/2 tunnin aikana, kun kävelimme Amsterdamissa ja opimme sekä Amsterdamin varhaisesta juutalaisesta historiasta että Anne Frankin ja hänen perheensä Hollannissa vietetyn ajan tapahtumista. Suosittelemme tätä kiertuetta!

Oppaamme Daniel Rood oli aivan upea! Hänen innostuksensa historiasta ja henkilökohtaiset yhteydet Amsterdamin historiaan ja Anne Frankin tarinaan oli niin vaikuttava. Nautimme perusteellisesti koko ajastamme Danielin kanssa ja suosittelemme lämpimästi häntä ja GetYourGuide-tiimiä. Kokemus ja henkilökohtaiset kosketukset olivat enemmän kuin hintansa arvoisia. Kiitos Daniel kahdesta kanadalaisesta vieraasta Robert ja Shandra! Toivomme, että polut risteytyvät uudelleen.

Opas oli baijerilainen, joka löystytti kiertueen heti, mutta joskus sinun piti yrittää ymmärtää häntä. Hän voisi kertoa meille paljon punaisten lyhtyjen alueen historiasta ja katsoimme joitain "ikkunoita". Lisäksi menimme lopulta kahvilaan, joka on hieman poissa tieltä ja siksi ilmeisesti parempaa laatua. Kaiken kaikkiaan kiertue oli erittäin informatiivinen ja voit oppia paljon punaisten lyhtyjen alueen alkuperästä ja nykyisestä sijainnista.

Meillä oli upea aika Evelynin (oppaamme) ja Janin (kuljettajamme) kanssa. Koska turisteja on nykyään erittäin vähän COVID-viruksen takia, päädyimme yksityiselle kiertueelle. Kiertue on erittäin kätevä, koska ajoajat ovat hyvin lyhyitä (kaikki on lähellä) ja saamme viettää huomattavan määrän aikaa tutkimalla jokaista paikkaa, jossa pysähdyimme.

On ollut kiehtovaa kuulla kaupungin historia nuoren juutalaisen tytön ja hänen perheensä tarinan kautta. Vierailimme eri paikoissa kaupungin keskustassa ja saimme tuntea kaupungin tunnelman. Suosittelen kiertuetta kaikille lähihistoriasta kiinnostuneille ja kävelystä nauttiville.