Valitse päivämäärät

Amsterdam Kesätoimintaa

168 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/11

Amsterdam: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet?

Kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam ovat

Keukenhof

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Amsterdam?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Versailles is worth of seeing. Althought I had bought this ticket before going, I had to wait on the same line with those who had not bought the ticket, for 2 hours, but everything went quickly as I had nice people around the line. We had nice conversations and they kept my place while I went to Ladies room. So, be social there! Reserve the whole day for visiting Versailles, it is a huge place inside and outside. So gorgeous rooms and Royal Opera. On a warm day, hats are useful at the Gardens. Reserve also water to drink. There is a restaurant and cafe inside the Palace, delicious food and pastries. I recommend, I ate pasta, took cappuccino and strawberry cake. There is a little train going to other sightseeings inside the area, to the lake, where people can hire a boat to row, to Maria Antoinette Palace etc. It was 8€, round trip. Nice experience just to relax. I did not see the fountain show, but they were playing so wonderful music in the Gardens, which warmed my heart.

Jenna oli hämmästyttävä opas - iloinen, eloisa ja erittäin ystävällinen John oli hyvä veneenkuljettaja Jenna kertoi meille mielenkiintoista historiaa Amsterdamista Ja kaikki tämä on erittäin humoristisella tavalla - hänellä on ehdottomasti hämmästyttävää huumoria ja hän sai meidät nauramaan paljon, se oli melkein kuin komediaohjelma sekoitettuna historiaan Rakastin matkaa Suosittele 5 tähteä

Meillä oli hauskaa myöhään iltapäivän risteilyllä viinin, juuston ja live-kommenttien kanssa. Upeita oppaita, jotka jakoivat paljon paikallista tietoa. Meillä oli todella hauskaa. Suunnittelimme sen heti Ann Frankin talon vierailumme jälkeen. Se oli erittäin helppo löytää. Suosittelemme ehdottomasti!

Matka oli erittäin viihdyttävä. Koska kiertue on englanniksi, emme ymmärtäneet kaikkea. Mutta jos siinä olisi äänentoisto, se ei olisi ollut puolikaan yhtä siistiä. Juustoa ja viiniä riitti. Viinin tarjoilivat työntekijät - juustoa saa käyttää mielellään. Voimme suositella tätä kiertuetta.

Erinomainen tunnin vierailu. Opas puhuu englantia ja selittää joitain perustietoja kaupungista. Hän kertoi meille, että he ovat nuori yritys, joka kasvaa edelleen ja että he eivät hänen mielestään voi kilpailla muiden kiertueiden kanssa. Suositellaan hiljaiselle matkalle