Amsterdam
Kierrokset ja liput nähtävyyksille

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Amsterdam, Kierrokset ja liput nähtävyyksille

Kierrokset ja liput nähtävyyksille: Mitä muuta kokemista on kohteessa Amsterdam?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Amsterdam ovat:

Mitkä ovat kohteen Amsterdam parhaat Kierrokset ja liput nähtävyyksille?

Parasta: Kierrokset ja liput nähtävyyksille, Amsterdam:

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 42 568 arvosteluun

Olemme amsterdamilaisia, jotka veivät ystäviä Irlannista 5D Flight Experienceen. Me kaikki olimme nauttineet siitä perusteellisesti. Ystävämme saivat paremman käsityksen kaikesta, mitä Alankomailla on tarjottavanaan. Ja tulimme pois uudella arvostuksella kotimaatamme kohtaan. Tämä tuntuu todella helikopterimatkalta. Kiva! Ystävällinen, avulias henkilökunta toi jotain lisäystä kokemukseen. Erittäin suositeltavaa!

Teen siitä perinteen, kun vierailen uudessa kaupungissa katsomassa sitä ylhäältä helikopterikierroksella. Jokaisella kaupungilla ei ole sellaista, jonka voi varata sellaisenaan ilman tuhansia dollareita yksityiseen lennolle. Tämä on seuraavaksi paras virtuaalikierros. Ei suurin, mutta käy. Ollut muutaman samankaltaisen kokemuksen kanssa...

Ensimmäistä kertaa kokeilin Vancouverissa. Olen iloinen, että minulla oli sama hämmästyttävä kokemus täällä Hollannissa. Tunsin jopa tulppaanien tuoksun lentäessään niiden yli. Täysin suosittelen kaikille. Tulet nauttimaan siitä. Ainoa asia, josta en pitänyt, oli se, että meidän piti odottaa liian kauan.