Valitse päivämäärät
Amsterdam

Kuljetukset

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Loistavaa palvelua kaupunkiin ja kaupungista. Bussi odotti jo matkan molemmille osille, myös paljon tilaa kyydissä. Hyviä päivityksiä näytöille, jotta tiedät missä olet ja kuinka kauan on jäljellä. Verkkosivustolla pitäisi selventää, että paluulippu on voimassa 14 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta, joten hinta-laatusuhde on hyvä, jos matkasi on tätä ajanjaksoa lyhyempi. Myöskään lippujen QR-koodit eivät varsinaisesti skannaaneet bussissa, mutta kuljettaja oli erittäin ymmärtäväinen ja avulias tässä.

Erittäin kätevä ja erittäin mukava passi liikkua helposti ympäri kaupunkia julkisilla kulkuvälineillä. Noutimme sen Amsterdam Zuid -asemalta helposti, ei ollut jonoja ja työntekijä oli erittäin mukava. Neuvon! (Lisäksi otimme passin 72 tunniksi ja käytimme sitä keskiviikosta klo 18.00 lauantaihin klo 18.00, eli itse asiassa 4 päivää)

Nämä kuljetusjärjestelmät ovat aina niin käteviä. Hyödynnämme aina, jos mahdollista. Ainoa ongelma oli meillä. Paikallisilla oli tapana sanoa, että vauhti, johon olet menossa, oli vain 5 tai mikä tahansa pysähdys, ja joskus menetimme laskennan. Kun saimme vaaditun pysähdyksen NIMEN, lähdimme kisoihin.

35 hehtaaria puistoa ja miljoonia tulppaaneja oli näkemisen arvoinen kokemus. Netistä saadun tiedon mukaan tulppaaniaika kestää äitienpäivään asti, mutta itse huomasimme, että olimme jo vähän myöhässä vappuna. Pelloilla tulppaanit olivat jo kukkineet ja puistossa osa tulppaaneista myös.

Kaikki oli hyvin järjestetty. Palautus ja nouto tapahtui heti ajallaan.