Amsterdam Lentokenttäkuljetukset

  • Kuljetukset
8 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Amsterdam: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam ovat

Brugge

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Amsterdam?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 128 arvosteluun

Loistavaa palvelua kaupunkiin ja kaupungista. Bussi odotti jo matkan molemmille osille, myös paljon tilaa kyydissä. Hyviä päivityksiä näytöille, jotta tiedät missä olet ja kuinka kauan on jäljellä. Verkkosivustolla pitäisi selventää, että paluulippu on voimassa 14 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta, joten hinta-laatusuhde on hyvä, jos matkasi on tätä ajanjaksoa lyhyempi. Myöskään lippujen QR-koodit eivät varsinaisesti skannaaneet bussissa, mutta kuljettaja oli erittäin ymmärtäväinen ja avulias tässä.

Erittäin helppo palvelu varata ja käyttää. Kuljettajat olivat erittäin ystävällisiä ja auttoivat kaikissa lippuja ja ohjeita koskevissa kysymyksissä. Pysäkki Amsterdamin keskustaan on aivan lentokentän uloskäynnin ulkopuolella taksiaseman kanssa, joten säästimme rahaa hyppäämällä tällä palvelulla. Saat myös mahdollisuuden tutustua paikalliseen Amsterdamiin ennen kuin tulet keskustaan.

Olen erittäin iloinen, että valitsin Amsterdam Airport Expressin, bussin 397. He käyttävät vähemmän ruuhkaisia teitä päästäkseen lentokentälle ja keskustaan. Heillä on jopa pysähdys täsmälleen museoaukiolla, joten on helppo käydä museossa rauhallisesti muutama tunti ennen lentoa. Ja sitten linja 397 vie sinut suoraan lentokentälle.

Itse asiassa törmäsin tähän vaihtoehtoon bussilla vahingossa - mutta hotellimme sijaitsee museoalueella, se oli täydellinen! Tulimme juuri ulos Van Goghista (Rijksmuseum) ja hotellimme oli kahden korttelin päässä. Voit silti ajaa koko päivän lipulla - joten jos haluat mennä (takaisin) lentokentälle, ei myöskään hätää.

Loistava matka. Todella helppo käyttää lentokentältä Amsterdamin keskustaan. Helppo löytää lentokentällä, selkeät pysäkit bussissa, joten helppo löytää mistä jäädä pois. Hyvät ohjeet ja ohjeet etukäteen, ja auttoi, että liput pystyi joko tulostamaan, käyttämään kännykällä tai lataamaan Applen lompakkoon. Suosittelen!!