Amsterdam
Liput

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Sightseeing in Amsterdam

Möchten Sie alle Aktivitäten in Amsterdam entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 37 836 arvosteluun

Oikeat vapaat ajoitukset tulee mainita kartalla. Vain GVB-kuljetukset ovat käytettävissä tälle passille. R-net eivät ole. Kaiken kaikkiaan se on paras tarjous. Niin monia paikkoja on vierailulla. Muista, että luottokortti on aina mukanasi, koska tämä kortti on voimassa vain Amsterdamissa, ei missään muussa kaupungissa, joten joudut maksamaan kuljetuksen luottokortillasi muihin kaupunkeihin. Tämä kulku oli todella hyödyllinen meille monissa yhteyksissä. IAmsterdamin edustajat opastavat sinua parhaiten. Epäilemättä heidän taitoissaan. Kiitos hämmästyttävästä palvelustasi IAmsterdam

Ehdottomasti jokaiselle Banksy-faneille. Museo sijaitsee kauniissa, vanhassa huvilassa, joka on itsessään näkemisen arvoinen. Museon nimisivun teosten lisäksi näytteille saatiin D. Arsham, Yayoi Kusama ... Koons, Kusama, Hirst & Dali! Älä unohda pientä mutta hienoa veistospuutarhaa. Valokuvaus on sallittua, lippuja verkossa - suositeltava. Se voi täyttyä nopeasti huoneen koon vuoksi. Vaatesäilytys, hyvin piilossa ;-) aivan kassan vieressä! Kuten kaikkialla Alankomaissa, voit maksaa kortilla. Päätelmä - uudestaan ja uudestaan!

ARTIS on todella yksi nautinnollisimmista eläintarhoista. Siinä on upea valikoima eläimiä, upeassa ympäristössä. Puisto on yksinkertaisesti upea, kauniilla maisemoinnilla ja runsaalla upeilla kukilla minne katsotkin. Eläimet näyttävät terveiltä ja mukavilta, useimmat niistä ympäristössä, joka muistuttaa niiden luonnollista elinympäristöä. Olemme vaikuttuneita myös puiston työntekijöiden ystävällisyydestä ja avuliaisuudesta. Välipaloja ja juomia puiston sisällä myydään kohtuulliseen hintaan, mikä on epätavallista.

Aluksi oli oppaan kertomaa tietoa ja historiaa tehtaasta. Tämän jälkeen alkoi itseopatettu kierros mikä tarjosi historiaa tehtaasta, heinekinin valmistuksesta ja pääsi itse myös maistelemaan tuotetta.

Hieno paikka, kuulokkeista tuleva kerronta teoksista ja taiteilijasta oli erinomainen.