Amsterdam
Museums & Exhibitions

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Amsterdam, Museot ja näyttelyt

Museot ja näyttelyt: Mitä muuta kokemista on kohteessa Amsterdam?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Amsterdam ovat:

Amsterdam, Museot ja näyttelyt: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Fantastinen museo, vaikkakin temperamenttiset hissit hieman haittasivat… Olin pyörätuolissa tämän kokemuksen vuoksi… mutta kuraattorit olivat valmiina saamaan ne taas toimimaan. Henkilökunta erittäin tarkkaavainen. He järjestivät tuolin ja antoivat minulle äänilaitteen, joka oli erinomainen sauva, erittäin informatiivinen. Ei liian kiireinen, mikä oli hyvä tuolin siirtämiseen maalaamisesta maalaamiseen. Kauniita matkamuistoja kaupassa. Ehdottomasti vierailun arvoinen. Raitiovaunu pysähtyy aivan hotellin ulkopuolella. VARAA HYVIN ETUKÄTEEN!

Amsterdamin kaupunkikortti on ehdottomasti oltava! Julkisilla kulkuvälineillä matkustaminen on tehty niin helpoksi, ettei sinun tarvitse huolehtia lippujen hankkimisesta. Aktivoidaan helposti I Amsterdam -myymälässä heti, kun poistut keskusasemalta. Suosittelisin ehdottomasti. Kun varaat ajan museosta/galleriasta, vaikka myöhästyisitkin, he ovat silti hyvin lempeitä ja sallivat sinun mennä sisään.

Kätevä passi, paljon sisäänpääsymaksuja tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hyvä myös liikkumiseen julkisilla kulkuvälineillä ja helppokäyttöinen. Sinun on suunniteltava etukäteen saadaksesi vastinetta rahoillesi, sillä nähtävää on paljon ja useimmat paikat vaativat aikavarauksen.

Karmiva ja sopivasti pelottava. Hyvät näyttelijät, sopii hyvin myös aikuisille

Mielenkiintoinen kokonaisuus historiaa ja nykypäivää