Amsterdam
Nähtävyyskierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Sightseeing in Amsterdam

Möchten Sie alle Aktivitäten in Amsterdam entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 14 160 arvosteluun

Mukava kanavaretki ystävällisen henkilökunnan kanssa, hyvässä kunnossa veneessä hyvää luonnonkatua pitkin. Risteilyn aloitus- ja maaliajat pidettiin täsmällisesti. Vietimme varaamamme lähtöämme (liikenne Amsterdamin keskustassa), mutta soitimme heille noin 10-15 minuuttia aikaisemmin ja he olivat joustavia varaamaan meitä seuraavalle risteilylle klo 21.00. Suositeltavaa liiketoimintaa seuraavalle risteilyllesi Amsterdamissa, varsinkin jos yhdistät aiempaan vierailuun Rieksmuseumiin tai Van Gogh -museoon.

Puoli päivää tämä kokemus oli erittäin hyvä! Se antoi sinulle maun kaikesta kulttuurista kiinnittämättä liikaa huomiota niille, jotka vain halusivat yleiskuvan. Ainoa kritisoitava asia on, että sovellus ei käskenyt sinun mennä 'This is Holland' -rakennuksen sisällä rekisteröimään saapumistasi kiertueelle, mutta se on ainoa asia! Oppaat olivat ihania ja asiantuntevia. Sovellusohjeiden ja julkisen liikenteen helppous tekivät tästä helposti saavutettavan kokemuksen.

Turistille tämä kokemus oli ehdottomasti paras, jonka kuka tahansa voi saada. Opas oli loistava ja piti meidät kaikki kiinni 6 tunnin matkan ajan. Evelyn oli täynnä tietoa Hollandista ja se oli erittäin mielenkiintoista. Kaikki Hollandin padot ja padot ovat erittäin mielenkiintoisia. Kiitos, että teit tällaisen kokemuksen ulkopuolisille.

Iltaristeily oli täydellinen tapa tutustua Amsterdamiin ja oppia historiaa. Vene oli ihana ja kiertue oli erittäin hyvin järjestetty, henkilökunta oli loistavaa ja kiertue oli informatiivinen ja hauska. Todella nauttinut siitä jokainen minuutti ja suositellut ystäville ja perheelle. Varaa ehdottomasti uudelleen, kun palaamme

Friday evening was a great time for the cruise. It allows to see the city in action. There are plenty of interesting things to see and good audio explanation as well.