Valitse päivämäärät

Amsterdam Nähtävyysristeilyt

  • Vesiaktiviteetit
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
53 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Amsterdam: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Amsterdam parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Amsterdam ovat

Keukenhof

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Amsterdam?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Kanavamatka oli todella hyvä kokemus. Se kattaa suurimman osan historiallisista paikoista kanavien varrella ja laivalla ollut kapteeni oli aivan uskomaton kaveri. Vene ei ole koskaan myöhässä ja kuvaukset ympärillä olevista paikoista ovat osuvia ja saatavilla eri kielillä. Luultavasti nauttisin vähän enemmän, jos kanavan vesi olisi kirkkaampaa ja taivas olisi sinisempi. Kai se on reilua, koska päätin käydä marraskuussa.

Tämä risteily on ihana tapa nähdä kaupunki! Erittäin rentouttava ja tutustu mielenkiintoisiin faktoihin Amsterdamista. Henkilökunta on mukavaa, meillä otettiin valokuva ennen saapumista, johon he tulostivat meille, mutta se maksoi 3 euroa ja he ottivat vain käteistä, jota meillä ei ollut, muuten olisin ostanut sen. Se oli ainoa sääli, mutta itse risteily oli ihana!

Loistava alku lomallemme, MUTTA varmista, että menet oikeaan lähtöpaikkaan! KUORMAT on ja me seisoimme väärässä ja jäimme kaipaamaan omaamme. Henkilökunta ystävällisesti sai meidät myöhempään, mutta vain hetkellisesti. Amsterdam on niin kaunis yöllä. Lähtisin mielelläni tälle risteilylle uudestaan

Vene, joka tekee kiertueen, on erittäin mukava, kapteeni kommentoi joistakin nähtävyyksistä, joiden tulisi myös olla espanjaksi, koska kiertue myydään sinulle valitsemallasi kielellä. Loput toimi hyvin, aika ja reitti suosittelen vaikka halvempiakin löytyy

Upea kiertue edulliseen hintaan. Kuulokkeet ovat saatavilla, jos haluat tuoda omat, tuo ne kaapelilla, koska Bluetoothia ei ole. Lisävinkki: istu kuljettajan puolella (vasemmalla), suurin osa nähtävyyksistä on vasemmalla valokuvaa varten.