Amsterdam
Paikalliset maku- ja naapurustokierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Sightseeing in Amsterdam

Möchten Sie alle Aktivitäten in Amsterdam entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 6 779 arvosteluun

Puoli päivää tämä kokemus oli erittäin hyvä! Se antoi sinulle maun kaikesta kulttuurista kiinnittämättä liikaa huomiota niille, jotka vain halusivat yleiskuvan. Ainoa kritisoitava asia on, että sovellus ei käskenyt sinun mennä 'This is Holland' -rakennuksen sisällä rekisteröimään saapumistasi kiertueelle, mutta se on ainoa asia! Oppaat olivat ihania ja asiantuntevia. Sovellusohjeiden ja julkisen liikenteen helppous tekivät tästä helposti saavutettavan kokemuksen.

Erittäin mielenkiintoinen 3 in 1 -kiertue: saat nähdä tuulimyllyjä ja vierailla yhdessä niistä (ilmaiseksi), käydä juustotehtaassa ja maistaa kaikenlaisia juustolajeja (älä epäröi ostaa sieltä juustoa, joskus se on halvempaa kuin kaupunki) ) ja puukenkätehdas Pakollinen, jos sinulla on 3 tuntia viettää Amsterdamin lähellä. Kohtauspaikka on kohti Adam Lockoutia, jotta voit kääntyä Amsterdamin yli tuulimyllyvierailun jälkeen;)

Turistille tämä kokemus oli ehdottomasti paras, jonka kuka tahansa voi saada. Opas oli loistava ja piti meidät kaikki kiinni 6 tunnin matkan ajan. Evelyn oli täynnä tietoa Hollandista ja se oli erittäin mielenkiintoista. Kaikki Hollandin padot ja padot ovat erittäin mielenkiintoisia. Kiitos, että teit tällaisen kokemuksen ulkopuolisille.

Tämä kiertue oli niin tekemisen arvoinen! Se oli yksi viimeisistä asioista, jotka ystäväni ja minä teimme Amsterdamissa ollessamme, ja ehdottomasti yksi parhaimmista! Sinulla on tarpeeksi aikaa kussakin pysähdyspaikassa, niin näet kaiken ja isäntämme Hereld oli aivan uskomaton.

Olin hermostunut siitä, että pakkasimme liikaa lyhyemmässä ajassa, mutta kiertue oli ajoitettu ja toteutettu hyvin. Meillä oli tarpeeksi aikaa jokaisessa paikassa tutkia kunnolla, ja opas pystyi toimittamaan meille kaikki tarvitsemamme tiedot.