Valitse päivämäärät
Amsterdam

Paikalliset maku- ja naapurustokierrokset

Paikalliset maku- ja naapurustokierrokset: Suosikit / Amsterdam

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Amsterdam, Paikalliset maku- ja naapurustokierrokset

Paikalliset maku- ja naapurustokierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Amsterdam?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Amsterdam ovat:

Amsterdam, Paikalliset maku- ja naapurustokierrokset: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 6 779 arvosteluun

Puoli päivää tämä kokemus oli erittäin hyvä! Se antoi sinulle maun kaikesta kulttuurista kiinnittämättä liikaa huomiota niille, jotka vain halusivat yleiskuvan. Ainoa kritisoitava asia on, että sovellus ei käskenyt sinun mennä 'This is Holland' -rakennuksen sisällä rekisteröimään saapumistasi kiertueelle, mutta se on ainoa asia! Oppaat olivat ihania ja asiantuntevia. Sovellusohjeiden ja julkisen liikenteen helppous tekivät tästä helposti saavutettavan kokemuksen.

Erittäin mielenkiintoinen 3 in 1 -kiertue: saat nähdä tuulimyllyjä ja vierailla yhdessä niistä (ilmaiseksi), käydä juustotehtaassa ja maistaa kaikenlaisia juustolajeja (älä epäröi ostaa sieltä juustoa, joskus se on halvempaa kuin kaupunki) ) ja puukenkätehdas Pakollinen, jos sinulla on 3 tuntia viettää Amsterdamin lähellä. Kohtauspaikka on kohti Adam Lockoutia, jotta voit kääntyä Amsterdamin yli tuulimyllyvierailun jälkeen;)

Meillä oli upea aika Evelynin (oppaamme) ja Janin (kuljettajamme) kanssa. Koska turisteja on nykyään erittäin vähän COVID-viruksen takia, päädyimme yksityiselle kiertueelle. Kiertue on erittäin kätevä, koska ajoajat ovat hyvin lyhyitä (kaikki on lähellä) ja saamme viettää huomattavan määrän aikaa tutkimalla jokaista paikkaa, jossa pysähdyimme.

Turistille tämä kokemus oli ehdottomasti paras, jonka kuka tahansa voi saada. Opas oli loistava ja piti meidät kaikki kiinni 6 tunnin matkan ajan. Evelyn oli täynnä tietoa Hollandista ja se oli erittäin mielenkiintoista. Kaikki Hollandin padot ja padot ovat erittäin mielenkiintoisia. Kiitos, että teit tällaisen kokemuksen ulkopuolisille.

Tämä kiertue oli niin tekemisen arvoinen! Se oli yksi viimeisistä asioista, jotka ystäväni ja minä teimme Amsterdamissa ollessamme, ja ehdottomasti yksi parhaimmista! Sinulla on tarpeeksi aikaa kussakin pysähdyspaikassa, niin näet kaiken ja isäntämme Hereld oli aivan uskomaton.