Lisää päivät

AmsterdamPäiväretket

130 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 9

Amsterdam: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 5 750 arvosteluun

Erinomainen arvo. Jokiristeily oli rentouttava ja mukava. Heillä on olutta, juomia, kahvia ja välipaloja. Pieni miehistö oli ystävällistä. Vene oli niin siisti ja melko kaunis. Ohitimme pikkukaupunkeja ja tuulimyllyjä. Sitten nouset pois ja vierailet tuulimyllyssä, jossa erittäin asiantunteva dosentti kertoo 500 vuotta vanhan tuulimyllyn historiasta ja sen käytöstä ja rakentamisesta. Sitten otat lyhyen bussimatkan upeaan Kurkenhoffin puutarhaan, joka on kuin massiivinen hyvin hoidettu kasvitieteellinen puutarha kauniille tulppaaneille. Tämä osa on itseohjattu, ja voit palata parkkipaikalle kellonaikaan milloin tahansa palataksesi Amsterdamiin

super hauska reissu ja todella sen arvoinen! Bussi on vain noin 40 minuutin päässä Amsterdamista, ystävälliset kuljettajat ja avulias ihmiset ohjaavat sinut periaatteessa kaikkialle. (jossakin vaiheessa nousimme väärään bussiin, mutta löysimme nopeasti takaisin!) veneristeily oli ihana ja mukana tuli wifi ja mahdollisuus tilata välipaloja laivalla. tuulimylly oli hauskaa, mutta ajattelimme, että pääsemme kiivetä ylös! kukat ovat ilmeisesti matkan kohokohta ja ehdottomasti unohtumattomia. hyvä aika, hyvä hinta!

Ostimme yhdistelmäliput veneretkellä järvillä + kävelyllä Keukenhofin puistossa. 50 €:lla tämä on erittäin hyvä tarjous. Tapaamispaikalle pääseminen oli erittäin helppoa. Suosittelen sitä niille, jotka ovat jo käyneet Amsterdamissa ja nähneet itse kaupungin. Aloittelijoiden on parempi pysyä kaupungissa ja kävellä siellä.

Helppo löytää, vene oli hieno ja luonnonkaunis, he tarjosivat juomia ja piirakkaa ostettavaksi erittäin kohtuullisin hinnoin. Bussi puutarhaan oli nopeaa ja helppoa. Puutarhat itsessään upeat ja oli mukavaa saada vapaus viettää niin paljon aikaa kuin halusi ja palata bussiin halutessaan.

Kierros oli ihana ja kylä sympaattinen. Bussimatka sinne kesti jonkin aikaa, mennessä oli pysähdys ja takaisin tullessa ei. Ihmiset ystävällisiä ja opas hyvä.