Lisää päivät

AmsterdamPerheystävälliset aktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Amsterdam Perheystävälliset aktiviteetit

Amsterdam: Madame Tussauds -lippu

1. Amsterdam: Madame Tussauds -lippu

Seikkaile tähtien keskellä tällä lipulla Madame Tussaudsiin Amsterdamin sydämeen. Juo kuppi kahvia George Clooneyn kanssa, ota kuva Alankomaiden kuningasperheen jäsenten kanssa ja tartu pensseliin maailmankuulujen taiteilijoiden, kuten Van Goghin ja Rembrandtin, rinnalla. Mikäli haaveilet urasta TV-juontajana, voit testata taitosi uudessa TV-studiossa lukien teleprompterista juontosi. Vai onko musiikki enemmän sinun juttusi? Nauhoita duetto studiossa Adelen kanssa tai liity Afrojackin, Armin van Buurenin, Tiëston, Hardwellin tai Martin Garrixin seuraan DJ-dekkien taakse. Upottaudu tähän uskomattomaan interaktiiviseen maailmaan. Et tule koskaan näkemään Amsterdamissa niin paljon julkkiksia, kuin tulet näkemään Madame Tussauds Amsterdamissa.

Amsterdamin uskomattomin museo: Believe It or Not!

2. Amsterdamin uskomattomin museo: Believe It or Not!

Lähde matkalle Ripleyn Usko tai älä! -museoon Amsterdamissa ja käy sisään Ripleyn Pop Culture Galleryyn nähdäksesi uskomattomia taideteoksia jännittävistä ja oudoista materiaaleista. Ihaile puusta kaiverrettua Bugattia ja 7-metristä auton osista valmistettua robottia. Tutustu muinaisten kulttuureiden erikoisuuksiin. Näe oikeita kutistettuja päitä Amazonilta ja autenttinen avaruuspuku Venäjältä. Nähtävillä on myös Apollo 14:n matkassa olleen Raamatun pienoisversio. Nappaa kuvia ympäri maailmaa peräisin olevista ihmisistä ja näe 2,7 metriä korkea Robert Wadlow Hämmästele "liskomiestä", joka kävi useissa kehoa muokkaavissa leikkauksissa näyttääkseen aidolta liskolta. Voit myös tutustua hollantilaiseen kulttuuriin. Näe tuulimyllyn replika ja pue jalkaasi puukengät. Seikkaile erilaisissa teemahuoneissa ja opi museossa faktoja tästä kiehtovasta kaupungista.

Amsterdam Dungeonin sisäänpääsylippu

3. Amsterdam Dungeonin sisäänpääsylippu

Amsterdamn Dungeon on ainutlaatuisen hurja nähtävyys, joka vie sinut Alankomaiden synkkään historiaan. Näe, kuule, tunne ja jopa haista karmivat hahmot menneisyydestä, kun he heräävät eloon silmiesi edessä. Annatko pelolle vai riemulle vallan? Dungeonissa saatat pelästyä niin, että joudut alusvaatepyykille. 12 erilaista show’ta ja kymmenen ammattilaisnäyttelijän ryhmä tekevät elämyksestäsi unohtumattoman, ja samalla kammottavan sekä hauskan, pelkokynnyksestäsi riippuen. Joissakin aktiviteeteissa suunnistat pimeän labyrintin läpi. Voit lisäksi nähdä palavan noidan, tavata kidutetun naisen aaveen ja tulla espanjalaisen inkvisiittorin koeteltavaksi. Koe uusi Forest of the Dead -show ja vieraile Amsterdamin paikassa, jossa murhaajat, varkaat ja muut kuolemantuomion saaneet roistot kokoontuvat.  

Amsterdam: ARTIS Amsterdam -eläintarha, pääsylippu

4. Amsterdam: ARTIS Amsterdam -eläintarha, pääsylippu

Natura Artis Magistra -eläintarhassa (ARTIS) luonto, kulttuuri ja perinteet kerääntyvät yhteen. Jokainen puu, jokainen olento ja rakennus, mikrobi ja planeetta kantavat omaa tarinaansa. ARTIS on kertonut näitä tarinoita vuodesta 1838 alkaen ja ja niitä syntyy joka päivä lisää. Koe se kaikki itse pääsylippusi avulla. Kävele halki historiallisen kaupungin puiston, vuosisatoja vanhojen puiden ja kasvien lomassa. Herkuttele de Plantagen kahvilaravintolassa. Rentoudu tuoleilla Artispleinin suihkulähteen vieressä. Huomaa luonnon vaikutus sivilisaatioon ja anna syvemmän luonnon ymmärtämisen kasvattaa kunnioitustasi kaikkea ympärilläsi olevaa elämää kohtaan.

75 minuutin kierros Johan Cruijff ArenAlla

5. 75 minuutin kierros Johan Cruijff ArenAlla

Tutustu jännittävään Johan Cruijff ArenA Stadiumiin tällä 75 minuutin opastetulla kierroksella hollanniksi tai englanniksi. Kierroksen aikana innokas oppaasi vie sinut sekä vaihtopenkille että kentälle. Lisäksi pääset vilkaisemaan kulissien taakse erityisalueille, joille normaalisti pääsevät vain pelaajat ja työntekijät. Oppaasi vie sinut myös Ajaxin virallisiin pukuhuoneisiin, jos nämä eivät ole juuri käytössä ottelu- tai treenikäyttöön. Älä jätä välistä tätä mahdollisuutta osallistua legendaarisen kohteen historiaan.

Amsterdam: Dalí & Gaudí näyttelylippu: Fabrique des Lumières Dalí & Gaudí näyttelylippu

6. Amsterdam: Dalí & Gaudí näyttelylippu: Fabrique des Lumières Dalí & Gaudí näyttelylippu

Hyödynnä Amsterdamissa viettämäsi aika parhaalla mahdollisella tavalla tekemällä retki innovatiiviseen Fabrique des Lumièresiin, joka on Westergas-puistossa sijaitseva immersiivinen digitaalisen taiteen keskus. Tutustu klassisten ja modernien taiteilijoiden hämmästyttäviin mestariteoksiin aivan uudella tavalla ajoitetun pääsylippusi avulla.Hyvästi. Vieraile tässä suuressa teollisuustilassa, jonka seinät ovat jopa 17 metriä korkeita ja jossa järjestetään upeita taidenäyttelyitä kaikkien aikakausien taiteilijoilta. Kehittyneen teknologian avulla taideteokset herätetään henkiin valoprojisointien ja säestävän musiikin avulla. Astu uuteen maailmaan ja koe oodi kahdelle espanjalaiselle mestarille! Tämän visuaalisen ja musiikillisen spektaakkelin aikana Salvador Dalín tunnetuimmat psykedeeliset teokset heräävät henkiin legendaarisen Pink Floyd -yhtyeen musiikin tahdissa. Kokonaisvaltaisen immersiivisen kokemuksen viimeistelevät Dalía suuresti inspiroineen katalonialaisen arkkitehdin Antoni Gaudín teokset. Myös nykyaikainen videoluomus "Recoding Entropia" on osa seikkailua, ja se vie sinut visuaaliselle matkalle abstraktien muotojen ja liikkeen kautta.

Amsterdam: Ultimate 5D Flight Experience

7. Amsterdam: Ultimate 5D Flight Experience

Tämän tunnin kokemuksen aikana sisältäen seitsemän minuutin lentosimulaation, opit siitä, miten Hollanti syntyi. Ultimate Flight Experiencessä tutustut Hollannin tärkeimpiin kohteisiin moniulotteisessa elämyksessä. Päiväsi kohokohta on virtuaalilento Hollannin yllä. Näe Kinderdijkin tuulimyllyt, Amsterdamin kanaalit, kukkapellot, padot, Rotterdamin satama ja lukuisia muita Hollannin maanmerkkejä ainutlaatuisesta perspektiivistä. Ultimate Flight Experiencen aikana roikut pallonmuotoisella näytöllä jalat ja kädet vapaina. Liikkuessasi kuvien mukana tunnet itsesi lentävän Hollannin yllä yhdeksän minuutin ajan. Erikoistehosteet kuten tuuli, sumu ja tuoksut kruunaavat elämyksen. Ultimate Flight Experiencen jälkeen voit oppia lisää lennon aika näkemistäsi kohteista. Tutustut mm. Hollannin kymmeneen UNESCO:n suojelemaan maailmanperintökohteeseen. Opi Hollannista mahdollisimman paljon hyvin lyhyessä ajassa!

Amsterdamin Body Worlds -näyttely: Happiness Project

8. Amsterdamin Body Worlds -näyttely: Happiness Project

Tutki kuinka onnellisuus vaikuttaa ihmisruumiin terveyteen ja saa vastauksia kysymyksiin ihmiselämän mysteeristä Amsterdamin Body Worlds: The Happiness Project -näyttelyssä. Tohtori Gunther von Hagensin kiehtova näyttely sijaitsee Amsterdamin Damrakissa, ja sisältää yli 200 anatomiamallia aidoista ihmisruumiista, jotka on asetettu esille demonstroimaan ihmiskehon monimutkaisuutta, kestävyyttä ja haavoittuvaisuutta. Näyttely sopii aikuisille ja lapsille, ja interaktiiviseen näyttelyyn kuuluu myös kellarin näyttely pelkästään aikuisille , jossa on käynyt jo yli 40 miljoonaa ihmistä ympäri maailman. Body Worlds on ainut näyttely, joka käyttää ihmisruumiiden luovutusta lähteenä. Happiness-näyttelyssä huomaat, miten onnellisuus vaikuttaa kehoon ja mieleen.

Amsterdam: Lippu: Kansallinen merimuseo Skip-the-Line Ticket

9. Amsterdam: Lippu: Kansallinen merimuseo Skip-the-Line Ticket

Varaa lippu Amsterdamin kansalliseen merenkulkumuseoon ja tutustu siihen, miten Amsterdamista tuli Manner-Euroopan suurin satama. Inspiroidu yhdestä maailman suurimmista merenkulun kokoelmista, esineistöstä ja taiteesta.Merenkulku on yksi maailman suurimmista kokoelmista. Tutustu Kansalliseen merimuseoon Amsterdamin sydämessä. Rakennus rakennettiin vuonna 1656 amiraliteetin entiseksi varastorakennukseksi. Siirry ajassa taaksepäin nousemalla vuoden 1749 VOC:n Itä-Intian laivan Amsterdam-nimisen kopion kyytiin. Kokeile niin sanotun Alankomaiden kultakauden laivaa ja tutustu merenkulusta kertoviin eläväisiin näytöksiin. Voit ahtautua kapteenin hyttiin, ampua tykillä tai roikkua merimiehen riippumattoon. Laskeudu laivan keulaan ja voit tehdä jännittävän VR-matkan Amsterdamin keskustan yllä. Koe elämää vilkkaassa kaupunkisatamassa 1600-luvun alussa.

Amsterdam: Hohtominigolf

10. Amsterdam: Hohtominigolf

Pelaa 45 minuutin pimeässä hehkuva minigolf-peli Amsterdamissa. Pelaa pimeässä hohtavaa minigolfia merirosvojen ja roistojen kera. Vietä päivä hollantilaisamiraali Michiel de Ruyterin sekä merirosvojen ja roistojen maailmassa. Koe minigolfelämys, joka on valaistu upealla tavalla. Yritä lyödä pallo reikään mahdollisimman harvoilla lyönneillä perheen, ystäviesi tai työkavereidesi kanssa. Hohtominigolf on hauska elämys kaikenikäisille, tai vaikkapa lasten juhliin, yritysiltaan tai polttareihin.

72 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 5

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Amsterdam, Perheystävälliset aktiviteetit

Perheystävälliset aktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Amsterdam?

Amsterdam, Perheystävälliset aktiviteetit: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Amsterdam: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Lipun osto sujui kätevästi tällä appiksella, kuten joka kerta ennenkin ympäri maailmaa. Retket ja kohteet ovat olleet juuri kuten kuvailtu, ei ole tullut pettymyksiä. NEMO tiedekeskus sopii koko perheelle ja on samantyyppinen kuin esim. Heureka Suomessa.

Excellent entertainment especially for a rainy day in Amsterdam!

Ei mitään selkeetä reittiä mitä kulkea. Erittäin iso paikka