Amsterdam
Perheystävälliset aktiviteetit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Todella nautinnollista.

Kävin teini-ikäisen tyttäreni ja serkkuni kanssa. Ostimme lippumme netistä Getyourguide -palvelusta, koska niiden hinta oli halvin ja esitimme sitten vain mobiililiput museoon saapuessamme ilman mitään vaivaa. Meillä oli hauskaa ja pystyimme helposti arvaamaan suurimman osan madame tussaudsissa olevista ihmisistä ja nautimme heidän kanssaan otettujen valokuvien ottamisesta! Pienellä urheilualueella ja taidealueella oli myös erittäin hyviä vuorovaikutteisia aktiviteetteja, joista voit saada omakuvan Van Goghsin auringonkukista. Sinulla oli jopa mahdollisuus lähettää tämä ja joitain muita asioita itsellesi sähköpostitse. Tyttäreni ja minä pidimme hauskaa kissakävelyssä. Erittäin avulias ja hauska henkilökunnan jäsen tässä aktiviteetissa auttoi meitä osoittamaan, miten se toimi, ja sitten lähetimme sähköpostitse kissakävelykävelymme itsellemme. Upea ilmapiiri koko museossa ja ehdottomasti vierailun arvoinen. Hauskaa koko perheelle!

Mukava kokemus

On erittäin hyvä pystyä ohittamaan linja sisäänkäynnin ulkopuolella. Madame Tussaud's on hyvä näyttely, jossa on paljon erilaisia kuuluisuuksia. Ne asetetaan oikeaan ympäristöönsä ja näyttävät melko todellisilta. On myös useita vaihtoehtoja pukeutua eri pukuihin ja kuvata suosikki julkkiksesi kanssa tai kun itse teeskentelet olevasi elokuvan tähti. Kaiken kaikkiaan todella mielenkiintoinen vierailu.

Olennaista!

Pikaliput ovat niin tärkeitä vahamuseolle, että saatat päätyä odottamaan jonoon kiinteän tunnin. Saavuimme, ohitimme koko jonon, mitään kysymyksiä ei toiminut täydellisesti. Erittäin kätevä ja pakko tehdä, jos aiot vierailla vahamuseossa! Varmista vain, että sinulla on tulostettu lippu, etkä puhelimessasi