Amsterdam
Pubi- ja baarikierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 4 470 arvosteluun

Opas oli baijerilainen, joka löystytti kiertueen heti, mutta joskus sinun piti yrittää ymmärtää häntä. Hän voisi kertoa meille paljon punaisten lyhtyjen alueen historiasta ja katsoimme joitain "ikkunoita". Lisäksi menimme lopulta kahvilaan, joka on hieman poissa tieltä ja siksi ilmeisesti parempaa laatua. Kaiken kaikkiaan kiertue oli erittäin informatiivinen ja voit oppia paljon punaisten lyhtyjen alueen alkuperästä ja nykyisestä sijainnista.

Nautin kiertueesta todella hyvin ja opas (Georgi) oli hämmästyttävä - hän oli niin osaava ja lukenut erittäin hyvin ja hänen on oltava mielenkiintoinen henkilö. Pidin todella tavasta, jolla hän selitti prostituutiota sukupuolen kautta ja haastoi monia stereotypioita. Olen kuitenkin epävarma siitä, liittyinkö oikeaan kiertueryhmään vai ei, koska kiertue jatkui 40 minuuttia eikä 1,5 tuntia ... Georgi oli kuitenkin eeppinen.

Kiertue oli kunnossa, se oli enemmän johdanto kuinka paljon ja mitä maksaa kuin mennä punaisten lyhtyjen historiaan. Opas oli usein selässä osallistujille ja istuimme suurimman osan ajasta kahvilassa. Se oli hauskaa ja mielenkiintoista, mutta älä odota historiallisia tosiasioita.